Personeelsuitje Friesland

Originele personeelsuitjes in Friesland! De Lopifit; Escaperoom voor grote groepen: Culinair hoppen; Outdoor Cooking en Treasure Island. Beleef een onvergetelijke personeelsdag in het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude, op slechts 15 minuten rijden vanaf Drachten en Leeuwarden. 

Met je collega's ontsnappen uit een Escaperoom, ook geschikt voor grote groepen.

Herfstuitje: Escaperoom voor grote groepen

Een origineel personeelsuitje in de herfst. Bij onze escaperoof kun je met een grote groep tegelijkertijd de ‘ecaperoom’ doen omdat we over meerdere identieke kamers beschikken. Het verhaal speelt zich af op het skûtsje van Jan en Sjut. Twee hardwerkende ouders die als de dood zijn voor de Lange Slettemerman: een spookfiguur. Die had al menig Earnewâldster bij de kladden gehad, vooral als het mistig was. Sjut durfde niet eigelijk niet over de Lange Sleat te varen, helemaal niet toen ze een zoon hadden gekregen. Het telkens maar omvaren vond Jan gekkenwerk, Daarom maakte hij aan boord een plekje waar hij hun zoon Rienk kon verbergen en allemaal puzzels die alleen ….

Lees meer en bekijk Najaarsaanbieding

de_Twirre-van_zeilen_tot_survival-27

Herfstuitje: Handboogschieten rondom de vuurkorf

Een leuke en ontspannen activiteit voor het najaar. De veranda van ons Sylkaffee is ingericht als schietbaan. Her en der staan de heaters die zorgen voor een aangename temperatuur. We beginnen met een korte instructie. Daarna oefent een ieder een aantal keer en daarna volgt er een wedstrijd. In eerste instantie om punten, wie hit als eerste de bulls eye? en welk team behaalt de meeste punten. We eindigen de activiteit met het kapotschieten van de ballonnen. De activiteit leent zich natuurlijk erg goed om te combineren met de escaperoom en een lekker etentje in ‘t Sylkafee.

Handboogschieten

Een zorgeloos personeelsuitje in Friesland, samen met je team in de huifkar voor een prachtige tocht door Friesland - paard en wagen.

Herfstuitje: Met een drankje en een hapje in de huifkar

Zorgeloos op pad met je collega’s, geniet van de prachtige herfstkleuren. Een rit met een huifkar door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. De huifkar beschermt u tegen een beetje kou. Gemoedelijk onderweg met een hapje en een drankje. Onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij. Daar neem j met je collega’s een kijkje in de stallen (bij de kalfjes). Hier krijgen jullie een kop koffie met sûkerbôle. Bij terugkomst een heerlijk buffet. Een zorgeloos personeelsuitje in Friesland.

Bekijk de acties

Groep mensen tijdens een personeelsuitje in Friesland die een route afleggen op de Swing-trike.

Origineel personeelsuitje: Swingtriken

Een uitje wat je collega’s nog niet eerder hebben gedaan. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van het Nationaal Park bij Eernewoude. Het hangen in de bochten en de snelheid van de swingtrike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor. Voor degene die dit “te spannend” vindt zijn er elektrische steps beschikbaar. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij voor boeren schepijs en een kijkje in de stal

Bekijk alle personeelsuitjes

Foto van een e-sloep tijdens bedrijfsuitje in Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewald. Zij varen van gerecht naar gerecht.

Varen van gerecht naar gerecht

Een culinair bedrijfsuitje. Zijn jou collega’s gek op lekker eten? Ga dan “culinaire sloepvaren”. Vaar met een moderne e-Sloep, van gerecht naar gerecht en proef in elk restaurant de specialiteit van het huis. Je wordt ontvangen bij De Twirre waar de vaarroute begint richting Restaurant Ie-Sicht, voor een voorgerecht. Daarna varen jullie naar het prachtig gelegen Trye Hûs waar het hoofdgerecht op je staat te wachten. Het nagerecht krijg je vervolgens bij Hotel Prinsenhof. Zoiets hebben je collega’s vast nog niet eerder meegemaakt.

Bekijk alle uitjes en de lopende acties

Onder begeleiding van een kok, de lekkerste gerechten maken, in de buitenlucht: op een eiland in Friesland.

Outdoor Cooking op een eiland

Uniek in Friesland: outdoor cooking met al het personeel. Allereerst varen we met een open boot naar een eiland in Nationaal Park De Alde Feanen. Onder begeleiding van een gezellige en kundige kok bereiden jullie diverse gerechten met authentieke Dutch Ovens, ketels of een barbecue. Met ingrediënten uit de natuur en verse, biologische streekproducten zetten we gezamenlijk een ware smaakbeleving neer, waar de natuur als basis centraal staat. De workshop wordt geleid door een chef-kok van De Derde Gang.

Bekijk alle Teamuitjes

Treasure Island, een personeelsuitje met een wedstrijdelement. Verzamel zoveel mogelijk materialen om een vlot te bouwen.

“Teambuilding in Friesland”

Een verrassend personeelsuitje: Bereik Treasure Island door met je team opdrachten uit te voeren en materialen te verzamelen. De groep wordt in twee of meer teams verdeelt. Het team dat Treasure Island als eerst bereikt …. wint! Creativiteit en behendigheid brengen je naar het eiland. Maar pas op dat er geen belangrijke materialen bij jou worden weggekaapt!

Bekijk de lopende acties

e-Sloep varen in friesland.

Varen met je team

Sloepvaren is een ontspannen en zorgeloos uitje. Met meerdere elektrische sloepen vaar je met je collega’s door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. In de e-Sloep is een Ipad aanwezig voor het aangeven van de mooiste  routes. Een mand gevuld met hapjes en drankjes is aan boord. Elke sloep kiest zijn eigen captain die zijn team door de smalle slootjes van dit schitterende natuurgebied loodst. De Alde Feanen is centraal gelegen in Friesland, slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en 15 minuten rijden vanaf Drachten.

Bekijk alle groepsuitjes

Een orgineel idee voor een personeelsuitje: de Lopifit

Origineel bedrijfsuitje: op de Lopifit

Een origineel idee voor een personeelsuitje: Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Eernewoude. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij waar jij en je collega’s worden getrakteerd op ambachtelijk gemaakt boerenijs.

Bekijk de lopende acties

Drie zeilpramen die bezig zijn met een zeilwedstrijd op de Friese meren tijdens een personeelsuitje

Zeilen op de Friese meren

Heerlijk uitwaaien op de Friese meren: zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Een zeiltocht van 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld/Eernewoude. Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep. Na het zeilen lekker eten rondom de zwaardtafel. Het uitje wordt helemaal bijzonder als u gaat lunchen aan gedekte tafels op één van de eilandjes midden in het Nationaal Park. Onthaasten in de natuur. Maar het Bent u meer in voor een competitief uitje met collega’s dan delen we al het personeel op in verschillende teams. Elke team vormt de bemanning van een zeilpraam en onder begeleiding van de schipper ga je met elkaar de strijd aan: “Wedstrijdzeilen op de Friese meren“.

Zeilen voor een vaste prijs per persoon

Een zorgeloos personeelsuitje in Friesland, samen met je team in de huifkar voor een prachtige tocht door Friesland - paard en wagen.

Een gemoedelijk uitje: met paard en wagen

Zorgeloos op pad met je collega’s. Een prachtige rit met een huifkar door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Gemoedelijk met een hapje en een drankje. Onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij. Daar neem j met je collega’s een kijkje in de stallen (bij de kalfjes) en worden jullie getrakteerd op een heerlijke ambachtelijk gemaakt boerenijsje. Bij terugkomst een heerlijk buffet. Een zorgeloos personeelsuitje in Friesland.

Bekijk de acties

de_Twirre-van_zeilen_tot_survival-27

Handboogschieten met je collega’s

Een leuke en ontspannen activiteit op een prachtige locatie in Friesland: Het Nationaal Park De Alde Feanen. De baan is opgezet tussen de bomen en langs het water. We beginnen met een korte instructie. Daarna oefent een ieder een aantal keer en volgt er een wedstrijd om punten. We eindigen de activiteit met het kapotschieten van de ballonnen. De activiteit leent zich natuurlijk erg goed om te combineren met bijvoorbeeld varen in elektrische sloep en een lekker etentje in ‘t Sylkafee.

Handboogschieten

Een grote groep collega's die aan het steppen is op een Kick-bike

Steppen met je team

Een sportief personeelsuitje in Friesland. Op de kick bike door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld of Eernewoude. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Deze activiteit is leuk om te combineren met handboogschieten of een spannende activiteit zoals ‘bouw je eigen zeilvlot’. Na de activiteiten even natafelen rondom de zwaardtafel.

Bekijk overzicht uitjes

Met je collega's op een zelfgebouwd vlot.

Teambuilding in Friesland

Een personeelsuitje in Friesland met het accent op teambuilding. Een sportief dagdeel met uitdagende activiteiten zoals samen een zeilvlot bouwen en zelfstandig het meer over zeilen. Hoe haal je de wind bij je collega’s uit de zeilen. een ander deel van de middag wordt ingevuld met spannende samenwerkingsopdrachten tijdens het survivalparcours boven het water. Hierna volgt een uitdagende kanoroute waarbij er verschillende opdrachten moeten worden gedaan die leiden tot de cijfercode van een aangename verrassing.
Haal je collega’s uit de comfortzone en leer elkaar op een andere manier kennen. Hoe ga je om met stress, kun jij je grenzen verleggen en welk offer ben jij bereid te brengen voor je collega’s. Het team met de meeste punten is winnaar. Het is niet ondenkbaar dat één van de personeelsleden een nat pak haalt!

Meer info Teambuilding

Een groep mensen zijn aan het kanovaren in NP de Alde Feanen.

Kanotrail

Met al het personeel kanovaren in Friesland: een prachtige kanoroute in het Pettebosk bij Earnewâld. Met verschillende opdrachten onder de bruggen, van een rebus tot een kompasopdracht. Met de opdrachten kun je de code van ontrafelen voor een aangename verrassing. Een heerlijke ontspannen activiteit, die je natuurlijk kunt combineren met andere activiteiten zoals steppen of het survivalparcours. Bekijk ook de mogelijkheden om lekker na te zitten rondom de zwaardtafel op het terras.

Meer info Friese kanotrail

Een man die bijna in het water valt vanaf een touwbrug

Spannend teamuitje: survivalparcours

Als u voor dit personeelsuitje kiest heeft u gegarandeerd 1 van de spannendste personeelsuitje in Friesland te pakken. Met touwbruggen waagt u zichzelf naar de overkant of middels een touwslinger of een tokkelbaan. Dit personeelsuitje zorgt zeker weten voor ontzettend veel lol en een onvergetelijke dag. Deze activiteit wordt altijd aangeboden in combinatie met de kanotrail van Bezoekerscentrum de Alde Feanen: Nationaal Park in Friesland. Bekijk ook de mogelijkheden om lekker na te zitten rondom de zwaardtafel op het terras.

Uitdagend teamuitje

Een vrouw is aan het suppen door Nationaal Park de Alde Feanen

Suppen in Friesland

Suppen doe je in Friesland, want Friesland staat bekend om de vele mogelijkheden op het water. Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Suppen is een ontspannende en inspannende activiteit. Je bent sportief bezig en geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Doordat je op het supboard staat kun je veel meer zien dan wanneer je in een kano zit. Na een korte instructie gaan jullie op de supboards varen door de prachtige slootjes van het Pettebosk. Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen. Er zijn natuurlijk tal van combinatie activiteiten denkbaar en een gezamenlijke bbc rondom het zwaard het terras.

Meer info suppen

Alle materialen op een hoop die nodig zijn om een vlot te bouwen: tonnen, palen en heel veel touw.

Zelf uw personeelsuitje samenstellen in 5 stappen

Wilt u meerdere activiteiten combineren tijdens het personeelsuitje, stel dan in 5 stappen zelf uw personeelsuitje samen. U weet precies wat uw collega’s leuk vinden om te doen, hoeveel tijd u heeft voor de activiteiten en wat uw collega’s lekker vinden om te eten.

Meer info personeelsuitje samenstellen