Actief bedrijfsuitje Friesland

Een actief bedrijfsuitje in Friesland, midden in Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude. Met je collega’s een middag zeilen of in een sloep varen. Nieuw in Friesland is het bedrijfsuitje op de swingtrike.
Bekijk de 5 populairste bedrijfsuitjes Friesland.

Vooraanzicht van een groep mensen die tijdens een personeelsuitje in Friesland een route afleggen op de Swing-trike.

Swingtriken met je collega’s

Nieuw in Friesland: een bedrijfsuitje op de elektrische swingtrike. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van het Nationaal Park. Het hangen in de bochten en de snelheid van de Swingtrike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor voor een origineel bedrijfsuitje. Kortom een leuk idee voor een actief bedrijfsuitje in de buurt van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.
Bekijk alle actieve bedrijfsuitjes en de lopende acties

5 sloepen varen op een meer tijdens een personeelsuitje in Friesland. De kapitein is te herkennen aan de pet.

Sloepvaren met je team

Een ontspannen bedrijfsuitje in Friesland. Met meerdere sloepen vaar je met je collega’s door het Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Je weet je weg te vinden door middel van de Ipad routeondersteuning. Een gevulde mand is aan boord voor een hapje en een drankje. Elke sloep kiest zijn eigen captain die zijn team coached bij de verschillende opdrachten die onderweg worden uitgevoerd. Het winnende team wordt getrakteerd op een kruidendrankje of op een glaasje wijn op een terras langs het water. Een bedrijfsuitje Friesland te top. Eernewoude ligt slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten.

Bekijk alle actieve bedrijfsuitjes en de lopende acties/

Drie zeilpramen die bezig zijn met een zeilwedstrijd op de Friese meren tijdens een personeelsuitje

Zeilen met je collega’s

Heerlijk uitwaaien op de Friese meren, geniet van een duurzaam bedrijfsuitje in Friesland: zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Een zeiltocht van 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld/Eernewoude, vlakbij Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep. Na het zeilen lekker eten rondom de zwaardtafel. U kunt het bedrijfsuitje echt bijzonder maken door een verrassende picknick op één van de eilandjes midden in het Nationaal Park. Bent u meer in voor een competitief uitje met collega’s dan delen we al het personeel op in verschillende teams. Elke team vormt de bemanning van een zeilpraam en onder begeleiding van de schipper ga je met elkaar de strijd aan: “Wedstrijdzeilen op de Friese meren”.

Bekijk alle actieve bedrijfsuitjes en de lopende acties

Actief Bedrijfsuitje Friesland Steppen=

Steppen met je team

Een actief bedrijfsuitje in Friesland. Op de kick bike door Nationaal Park De Alde Feanen. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Deze activiteit is leuk om te combineren met handboogschieten of een spannende activiteit zoals het bouwen van je eigen zeilvlot. Na de activiteit de mogelijkheid voor een borrel rondom de zwaardtafel.

Bekijk alle actieve bedrijfsuitjes en de lopende acties

Met je collega's op een zelfgebouwd vlot waarmee je een meer over gaat zeilen in Friesland

Teambuilding

Een personeelsuitje in Friesland met het accent op teambuilding. Een sportief dagdeel met uitdagende activiteiten zoals samen een zeilvlot bouwen en zelfstandig het meer over zeilen. Hoe haal je de wind bij je collega’s uit de zeilen. een ander deel van de middag wordt ingevuld met spannende samenwerkingsopdrachten tijdens het survivalparcours boven het water. Hierna volgt een uitdagende kanoroute waarbij er verschillende opdrachten moeten worden gedaan die leiden tot de cijfercode van een aangename verrassing.
Haal je collega’s uit de comfortzone en leer elkaar op een andere manier kennen. Hoe ga je om met stress, kun jij je grenzen verleggen en welk offer ben jij bereid te brengen voor je collega’s. Het team met de meeste punten is de winnaar. Het is niet ondenkbaar dat één van de personeelsleden een nat pak haalt!

Bekijk alle actieve bedrijfsuitjes en de lopende acties

Alle materialen op een hoop die nodig zijn om een vlot te bouwen: tonnen, palen en heel veel touw.

Uw bedrijfsuitje zelf samenstellen in 5 stappen

Wilt u meerdere activiteiten combineren tijdens het bedrijfsuitje, stel dan in 5 stappen zelf uw bedrijfsuitje samen. U weet precies wat uw collega’s leuk vinden om te doen, hoeveel tijd u heeft voor de activiteiten en wat uw collega’s lekker vinden om te eten.

Bekijk alle actieve bedrijfsuitjes en de lopende acties