Actief bedrijfsuitje Friesland

Een actief bedrijfsuitje in Friesland, midden in Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude. Met je collega’s een middag zeilen of in een sloep varen. Nieuw in Friesland: bedrijfsuitje op de swingtrike. Bekijk de 5 populairste bedrijfsuitjes van Friesland.

Vooraanzicht van een groep mensen die tijdens een personeelsuitje in Friesland een route afleggen op de Swing-trike.

Bedrijfsuitje Friesland: Swingtriken met je collega’s

Nieuw in Friesland: een bedrijfsuitje op de elektrische swingtrike. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van Nationaal Park De Alde Feanen. Het hangen in de bochten en de snelheid van de swingtrikes (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor voor een origineel bedrijfsuitje. Kortom een leuk idee voor een actief bedrijfsuitje in de buurt van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Bekijk alle actieve Bedrijfsuitjes in Friesland en de lopende acties

5 sloepen varen op een meer tijdens een personeelsuitje in Friesland. De kapitein is te herkennen aan de pet.

Bedrijfsuitje Friesland: sloepvaren met je team

Een ontspannen bedrijfsuitje in Friesland. Met meerdere sloepen vaar je met je collega’s door Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude. Elke sloep is voorzien van een I-pad met de vaarroute en een gevulde mand met een hapje en een drankje. Elke sloep kiest zijn eigen captain die zijn team coacht bij de verschillende opdrachten die onderweg worden uitgevoerd. Het winnende team wordt getrakteerd op een kruidendrankje. Slechts 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden of Drachten.

Bekijk alle actieve Bedrijfsuitjes in Friesland en de lopende acties

Zeilen op de tjalk tijdens een bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Friesland: zeilen met je collega’s

Een duurzaam bedrijfsuitje in Friesland. Zelf de zeilen hijsen, actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien op de Friese meren. Tijdens de zeiltocht een ontspannen picknick op één van de eilandjes. Een zeiltocht van 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude, op 15 minuten rijden van Leeuwarden en Drachten. Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep.

Bekijk alle actieve Bedrijfsuitjes in Friesland en de lopende acties

Actief Bedrijfsuitje Friesland Steppen=

Bedrijfsuitje Friesland: Steppen met je team

Een actief bedrijfsuitje in Friesland. Op de Kickbike door Nationaal Park De Alde Feanen. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Deze activiteit is leuk om te combineren met handboogschieten of een spannende activiteit zoals het bouwen van je eigen zeilvlot.

Bekijk alle actieve Bedrijfsuitjes in Friesland en de lopende acties

Met je collega's op een zelfgebouwd vlot waarmee je een meer over gaat zeilen in Friesland

Bedrijfsuitje Friesland: Teambuilding

Een bedrijfsuitje in Friesland met het accent op teambuilding. Een actief dagdeel met uitdagende activiteiten: samen een zeilvlot bouwen en zelfstandig het meer over zeilen. Hoe haal je de wind bij je collega’s uit de zeilen. Verschillende samenwerkingsopdrachten tijdens het survivalparcours boven het water. Haal je collega’s uit de comfortzone en leer elkaar op een andere manier kennen. Hoe ga je om met stress, kun jij je grenzen verleggen en welk offer ben jij bereid te brengen voor je collega’s. Het team met de meeste punten is de winnaar. Het is niet ondenkbaar dat één van je collega’s een nat pak haalt.

Bekijk alle actieve Bedrijfsuitjes in Friesland en de lopende acties

Alle materialen op een hoop die nodig zijn om een vlot te bouwen: tonnen, palen en heel veel touw.

Uw bedrijfsuitje zelf samenstellen in 5 stappen

Wilt u meerdere activiteiten combineren tijdens het bedrijfsuitje, stel dan in 5 stappen zelf uw bedrijfsuitje samen. U weet precies wat uw collega’s leuk vinden om te doen, hoeveel tijd u heeft voor de activiteiten en wat uw collega’s lekker vinden om te eten.

Bekijk alle actieve Bedrijfsuitjes in Friesland en de lopende acties