Bedrijfsuitje Zeilen Friesland

Een leuk idee voor een bedrijfsuitje: zeilen in Friesland. Een middag ontspannen zeilen over de Friese meren of lekker fanatiek wedstrijdzeilen met je collega’s. De zeiltochten zijn in Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude, op slechts 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden of Drachten. Zeilen voor een vaste prijs per persoon: 2½ uur zeilen voor €25,00 p.p.

Zeilen tijdens het bedrijfsuitje, heerlijk uitwaaien of actief zeilen op de tjalk.

Bedrijfsuitje zeilen: ontspannen zeilmiddag in Friesland

Een bedrijfsuitje wat zowel actief als ontspannen is. Neem de touwtjes in handen en hijs zelf de zeilen en bedien actief de schoten onder toeziend oog van de schipper. Er is een gevulde mand aan boord met een hapje en een drankje. De zeiltocht duurt ongeveer 2½ uur. Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep. Tip voor onderweg: geniet van een picknick op één van de eilandjes van Nationaal Park De Alde Feanen.

Bekijk bedrijfsuitje zeilen

Met het bedrijfsuitje zeilen in Friesland: wedstrijdzeilen met je collega's

Onvergetelijk bedrijfsuitje: wedstrijdzeilen met je collega’s

VEen uniek bedrijfsuitje: wedstrijdzeilen in Friesland. Na het palaver gaat ieder team aan boord van zijn zeilpraam. De schipper geeft uitleg over de manoeuvres en er wordt flink getraind. Er wordt net zolang getraind tot de schipper het roer uit handen kan geven. De bemanning neemt zelf de beslissingen en de schipper grijpt alleen in als de veiligheid in het geding is. Er worden drie wedstrijden gezeild. Afhankelijk van de windrichting ligt er een olympische baan of een zandloper. De wedstrijd wordt bijgehouden middels een track en trace systeem waardoor je goed kan zien wanneer er tactisch sterk is gezeild (of wanneer juist niet). Dit bedrijfsuitje, wedstrijdzeilen in Friesland, kan geboekt worden vanaf 30 personen.

Meer info en boeken wedstrijdzeilen met collega’s