Catering – Diner rondom de zwaartafel

Barbecue matroos € 15,50 pp

3 Soorten scharrelvlees: runder-hamburger, kipsaté en filetlapje. Verschillende sausen: satésaus; knoflooksaus en cocktailsaus. 2 soorten heerlijke rauwkostsalade en een aardappelsalade. Warm stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter en tapenade. Vegetarische wensen graag van tevoren aangeven.

Barbecue kapitein - 3 gangen € 19,75 pp

Vooraf een wrap (pesto creme freche, tomaat, mango, vega spekjes, mozzarella, komkommer), 4 soorten scharrelvlees vlees; Franse Steak; Varkenssaté; Gemarineerde kipfilet; ½ mixed grilspies (3 a 4 stukjes pp). Verschillende sausen: satésaus; knoflooksaus, zigeunersaus en cocktailsaus. 3 Soorten heerlijke rauwkostsalade en een aardappelsalade. Warm stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter en tapenade. Nagerecht monchou met kersen en slagroom (feestelijke opmaak). Vegetarische wensen graag van tevoren aangeven.

Seizoen Diner buffet € 19,75 pp Op aanvraag - voor groepen vanaf 15 personen.

Optioneel:

  • Bittergarnituur € 3,50 pp
  • Mandje stokbrood € 1,00 pp
  • Zalm in folie voor extra variatie op de barbecue € 3,00 pp
  • Extra frietjes als bijgerecht bij barbecue of diner €2,00 pp
  • Koffie/thee met zeebanket na diner € 2,50 pp
  • Nagerecht: luchtig vanille-ijs met gekarameliseerde walnoten met honing € 3,00 pp
  • Drankjes tijdens diner (2,5 uur): fris, water, sapjes, bier, wijnen, koffie/thee € 9,95 pp
Arrangement samenstellen in 5 stappen