Familiedag Friesland

Een leuk idee voor een familiedag in Friesland: Een middag zeilen of een ontspannen tochtje in een sloep. Nieuw in Friesland: met de familie op de swingtrike. Swingen over schelpenpaadjes en landweggetjes van Nationaal Park De Alde Feaenen bij Eernewoude, slechts 15 minuten vanaf Leeuwarden en Eernewoude. Bekijk de 5 populairste familie-uitjes.

Een actieve familiedag op de swingtrike voor een onvergetelijke dag!

Een origineel idee voor een familiedag in Friesland: met z’n allen op de swingtrike

Nieuw in Friesland: een familiedag op de elektrische swingtrike. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van het Nationaal Park. Het hangen in de bochten en de snelheid van de swingtrike (max. 25 km/u) zorgen voor de funfactor voor een originele en actieve familiedag. Vanaf 16 jaar. Kortom een leuk idee voor een familie-uitje in de buurt van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Op de Swingtrike voor slechts € 15,00 p.p.

Bekijk alle groepsuitjes voor familiedag en de lopende acties

Sloepvaren met het familie-uitje in Friesland, varen met een sloep.

Een ontspannen familie-uitje: sloepvaren in Friesland

Met één of meerdere sloepen varen jullie door Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude. Een gevulde mand is aan boord voor een hapje en een drankje. Jullie varen midden in Nationaal Park De Alde Feanen. De sloep is voorzien van een Ipad die de route aangeeft en zorgt voor leuke opdrachten voor onderweg. Geniet met z’n allen van de natuur en van elkaar. Voor jong en oud een geweldige ervaring! De Alde Feanen is een schitterend Nationaal Park in Friesland, slechts 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en 15 minuten rijden vanaf Drachten. Een middag sloepvaren voor € 15,00 p.p.

Bekijk alle groepsuitjes voor familiedag en de lopende acties

familiedag Friesland Zeilen.

Familiedag: Zeilen in Friesland

Een familiedag die zowel actief als ontspannen is: zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen. De schipper geeft instructies. Heerlijk uitwaaien op de Friese meren. Een zeiltocht van 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen in Eernewoude, vlakbij Leeuwarden en Drachten. Een leuke activiteit voor jong en oud, samen genieten van het zeilen. Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep. En wat dacht u van een ontspannen picknick op één van de eilandjes. Een zeiltocht van 2½ uur voor € 25,00 p.p.

Bekijk alle groepsuitjes voor familiedag en de lopende acties

Voor een actieve familiedag ga je steppen in Friesland!

Een actieve familiedag: op de step door Friesland

Een sportieve en actieve familiedag. Op de kickbike door Nationaal Park De Alde Feanen. De kinderen kunnen al hun energie kwijt in het steppen en voor de ouderen zijn fietsen of E-bikes beschikbaar. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Onderweg even uitrusten op een terras aan het water. Samen steppen voor € 9,00 p.p.

Bekijk alle groepsuitjes voor familiedag en de lopende acties

Een vrouw is aan het suppen door Nationaal Park de Alde Feanen

Familiedag: Suppen in Friesland

Suppen met je familie is een erg gezellige activiteit. Samen het water op en genieten van uitzicht. Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Suppen is een ontspannende en inspannende activiteit. Je bent sportief bezig en geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Doordat je op het supboard staat kun je veel meer zien dan wanneer je in een kano zit. Na een korte instructie gaan jullie op de supboards varen door de prachtige slootjes van het Pettebosk. Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen, zeer geschikt voor jong en oud.

Bekijk alle groepsuitjes voor familiedag en de lopende acties

Handboogschieten met opa en oma, een leuke familiedag in Friesland!

Handboogschieten tijdens familiedag in Friesland

Actieve familiedag in Friesland: Handboogschieten op ballonnen. Een leuke activiteit voor jong en oud! Vul een dagdeel met activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, zoals steppen of een tochtje in de sloep.

Bekijk alle groepsuitjes voor familiedag en de lopende acties

actieve familiedag Friesland.

Zelf je familiedag samenstellen

Stel je eigen familiedag samen in 5 stappen. Kies een activiteit die voor iedereen goed te doen is en geef aan wat je er verder bij wilt hebben. De hele dag kan door ons verzorgd worden, van activiteiten tot catering.

Zelf je familiedag samenstellen