Gezinsuitje Survivalen 2½ uur2020-05-25T16:14:11+01:00

Project Description

Survivalen en kanotrail

De hele survivalbaan voor jullie gezin helemaal alleen. Tokkelen, verschillende touwbruggen en slingeren over een sloot van 10 meter. Haal jij de overkant? Daarna een uitdagende kanotrail.

vanaf € 25,00 pp
2 uur • gezin vanaf 4 personen

Lees meer
Iemand valt bijna in het water. Hij balanceert op een touwbrug boven het water. Een personeelsuitje waarbij veel wordt gelachen.

Uit de comfortzone

Deze activiteit is goed voor je buikspieren want het is gegarandeerd lachen. Na de survivalbaan volgt een uitdagende kanotrail met onderweg verrassende opdrachten die leiden tot de cijfercode voor een aangename verrassing.

Coronavirus

In verband met besmettingsgevaar door het coronavirus houden wij er rekening mee welke activiteiten we verantwoord kunnen aanbieden, waarbij wij nauwgezet de regelgeving van de overheid naleven. Een gezin dat gezamenlijk onder 1 dak leeft, kan deze activiteit op een veilige manier doen.
Bel of mail van te voren om een gezinsuitje in te plannen zodat wij kunnen zorgen voor een veilige spreiding van de uitjes.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je kunt zelf bepalen of je nog een tweede activiteit wilt doen en wat je wilt eten of drinken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel nu 0511539732 .

Vraag vrijblijvend een offerte aan