Gezinsuitje e-Sloepvaren – 2 uur2020-09-03T09:15:28+01:00

Project Description

Gezinsuitje e-Sloepvaren

Met een elektrische sloep varen jullie met je gezin fluisterstil door Nationaal Park De Alde Feanen. Een prachtige route met digitale ondersteuning. 

Vanaf € 50,00 per sloep
2 uur • 1 gezin

Lees meer
sloepverhuur-Eernewoude

Zorgeloos varen dankzij digitaal navigatie systeem

Met een moderne elektrische sloepen varen jullie door Nationaal Park De Alde Feanen. Na een korte instructie gaan jullie zelfstandig op pad. Het zijn prachtige sloepen en voorzien van moderne apparatuur. In dit prachtige natuurgebied ontdekken jullie de  kleine slootjes en petgaten. Op deze manier heeft iedereen wat te doen.  Dankzij het navigatiesysteem komen jullie op de mooiste plekjes.

Coronavirus

In verband met besmettingsgevaar door het coronavirus houden wij er rekening mee welke activiteiten we verantwoord kunnen aanbieden, waarbij wij nauwgezet de regelgeving van de overheid naleven. Bel of mail van te voren om een gezinsuitje in te plannen zodat wij kunnen zorgen voor een veilige spreiding van de uitjes.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je kunt zelf bepalen of je nog een tweede activiteit wilt doen en wat je wilt eten of drinken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel nu 0511539732 .

Vraag vrijblijvend een offerte aan