Gezinsuitje Swingtriken 1 uur2020-10-08T10:46:10+01:00

Project Description

Gezinsuitje Swingtriken

Swingend over de paden van het Nationaal Park. Het hangen in de bochten en de snelheid van de elektrische swing-trike zorgen voor de fun factor.

vanaf € 20,00 pp
1 uur • vanaf 4 personen

Lees meer
swingtrike-bedrijfsuitje
swingtrike-personeelsuitje-duurzaam

Duurzaam swingen door de Alde Feanen

Een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Voor iedereen is er onderweg warme chocolademelk. Na de pitstop vervolg je de route richting De Twirre. Mogelijk in de periode van april tot en met oktober. Wettelijke minimum leeftijd vanaf 16 jaar (wij vragen om ID tot en met 25 jaar). Ben je jonger dan 16 jaar dan zijn er wel mogelijkheden voor de elektrische lopifit, hierbij geld geen wettelijke minimum leeftijd.

Coronavirus

In verband met besmettingsgevaar door het coronavirus houden wij er rekening mee welke activiteiten we verantwoord kunnen aanbieden, waarbij wij nauwgezet de regelgeving van de overheid naleven. Bel of mail van te voren om een gezinsuitje in te plannen zodat wij kunnen zorgen voor een veilige spreiding van de uitjes.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je kunt zelf bepalen of je nog een tweede activiteit wilt doen en wat je wilt eten of drinken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel nu 0511539732 .

Vraag vrijblijvend een offerte aan