Groepsaccommodatie Friesland

Groepsaccommodatie aan het water Friesland

Groepsaccommodatie aan het water

De groepsaccommodatie ligt aan het water, op slechts 100 meter vanaf Nationaal Park De Alde Feanen. Dit is één van de Nationale Parken van Friesland. Aan de kade van de groepsaccommodatie is ruimte voor één of meerder boten om af te meren. Er zijn ook volop mogelijkheden om zeilboten, sloepen en/of kano’s te huren. De groepsaccommodatie bevind zich in een uniek natuurgebied met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes. Deze routes zijn beschikbaar op een app. Kies je voor Friesland dan kies je voor een groepsaccommodatie aan het water.

Meer info en boeken groepsaccommodatie aan het water

Groepsaccommodatie familie Friesland

Accommodatie voor familiegroepen

De meeste groepen die de groepsaccommodatie “De Elf Steden” huren zijn familiegroepen. Voor families zijn er volop mogelijkheden om in de omgeving activiteiten te ondernemen op het gebied van varen, fietsen en wandelen. De verblijfsruimte heeft een huiselijke sfeer, ideaal voor een spelletje aan de zwaardtafel, op de bank hangen of voor een gesprekje aan de scheepsbar. Andere activiteiten die geboekt kunnen worden zijn: steppen, swingtrike, handboogschieten, vlottenbouwen, zeilen en nog veel meer.

Meer info en boeken groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie muziekgroepen Friesland

Accommodatie voor muziekgroepen

Een groepsaccommodatie voor muziekgroepen die op zoek zijn naar een groepsaccommodatie in Friesland. Het is een ruime groepsaccommodatie voor groepen van 20-37 personen. Speciaal voor muziekgroepen zijn er verschillende oefenruimtes beschikbaar waar gerepeteerd kan worden en waar de instrumenten veilig kunnen blijven staan.

Meer info en boeken groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie inrichting Friesland

De inrichting van de groepsaccommodatie

De gezamenlijke verblijfsruimte is modern ingericht met sfeervolle elementen zoals een echte scheepsbar, een houtkachel en een  grote zwaardtafel. De keuken is ruim opgezet met een kookeiland (10 pitten) en ruim voldoende koel- en opslagruimte. Binnen staat een voetbaltafel en buiten staat een tafeltennistafel en een mooie zandbak met piratenschip.

Meer info en boeken groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie omgeving Friesland

Groepsaccommodatie in De Alde Feanen: Nationaal Park in Friesland

In het hart van Friesland, in de driehoek tussen Leeuwarden, Heerenveen en Drachten, ligt het bijna 2.300 ha grote laagveenmoeras De Alde Feanen. Een zeer afwisselend landschap bestaande uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. De landschappelijke variatie zorgt voor een enorme rijkdom aan planten en dieren. Zo komen er in De Alde Feanen circa 450 soorten planten voor en broeden er ruim 100 soorten vogels

Meer info en boeken groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Friesland met voor de kinderen een zandbak met piratenschip!

Groepsaccommodatie Friesland: SGAF

De groepsaccommodatie “De Elf Steden” is aangesloten bij de SGFA: Samenwerkende groepsaccommodaties Friesland. De SGAF is een initiatief van een aantal unieke groepsverblijven op de mooiste locaties in Friesland. De SGAF staat voor gastvrijheid, kwaliteit en veiligheid en zijn geclassificeerd volgens de normen van de Nationale Classificatie Groepsaccommodatie.

Meer info en boeken groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in Friesland

Groepsaccommodatie en bijbehorende services

Veel van onze services zijn gedurende het weekend gratis, zoals het gebruik van 3 kano’s, 2 fietsen, hout voor de kachel e.d. Indien gewenst verzorgen wij de catering en/of begeleiden leuke zeiltochten of outdooractiviteiten.

Meer info en boeken groepsaccommodatie