Alde Feanen Challenge2023-11-30T19:13:07+01:00

Project Description

De Alde Feanen Challenge – AFC

Een competitieve game die bestaat uit 3 delen. De Vintage e-Bike Game, de Sloepen Game en de Challenge Walk. Met je team gaan jullie op het land en op het water op zoek naar hotspots met gevarieerde opdrachten.

Aanbieding: € 39,00 pp € 30,00 pp*
4 ½ uur – vanaf 15 personen

Lees meer

Alde Feanen Challenge – AFC

Jullie gaan deze game spelen in Nationaal Park De Alde Feanen.  Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Nadat de teams zijn ingedeeld start de game. Het ene team begint met de Vintage e-Bike Game en het andere team met de Sloepen Game of de Challenge Walk, daarna wisselen telkens de onderdelen.

 • Vintage e-Bike Game: met behulp van de Vintage e-Bike gaan jullie op zoek naar 8 hotspots
 • Sloepen Game: met de e-Sloep gaan jullie op het water op zoek naar de 8 hotspots
 • Challenge Walk: 8 Hotspots te vinden in de ruigte van het Wickelslân

Voor de hotspots op het water krijgt elk team een e-Sloep. Na een korte instructie gaan jullie daar zelfstandig mee op pad.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s met elkaar terugkijken.

Tip: Voor de Alde Feanen Challenge profiteer je van € 9,00 pp korting. Daarnaast is er ook een aanbieding voor de twee gangen barbecue + frietjes € 27,00 € 22,75 pp. 

Voorbeeldarrangement

 • 11:15     Deel 1 van De AFC met de Vintage e-Bike € 15,00 pp
 • 12:30   Uitgebreide lunch € 12,75 pp
 • 13:30   Deel 2 van De AFC met de e-Sloep € 15,00 pp
 • 14:45   Twee drankjes inclusief borrelplank € 9,75 pp
 • 15:15    Deel 3  van De AFC te voet € 9,00 € 0,00 pp
 • 16:30  Borrel en aansluitend twee gangen barbecue € 25,25 € 22,75 pp

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
 • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes