0511 - 539732
Klanten beoordelen onze uitjes gemiddeld met een 8.9!
Culinair hoppen – 4 uur 2020-05-26T11:33:33+01:00

Project Description

Culinair hoppen – corona proof

Voor iedereen die gek is op lekker eten en varen. Met een moderne elektrische sloep vaar je van gerecht naar gerecht. Mogelijk vanaf 1 juni.

vanaf € 70,00 pp
4 uur • vanaf 4 personen

Lees meer
Diner kwis: indoor groepsuitje
sloepverhuur-friesland-elektrische-sloep

Onder het genot van een kopje koffie beginnen we met een soort van palaver in ’t Sylkafee.

Daar krijgen jullie uitgebreid uitleg over de route. De route is heel makkelijk te volgen dankzij de digitale route-app. Vanuit De Twirre varen jullie richting Restaurant Ie-Sicht, met aan boord een grote koelbox met drankjes (fris, bier en wijnen – uitgaande van 5 consumpties per persoon). Bij Restaurant Ie-sicht krijgen jullie je voorgerecht.

Het hoofdgerecht krijgen jullie bij Hotel Prinsenhof. Na het hoofdgerecht varen jullie terug naar De Twirre, terwijl jullie het nagerecht aan boord van de sloep opeten.

Vanwege het coronavirus kunnen er maximaal 4/5 personen per sloep.

De prijs is inclusief:
• Ontvangst met koffie/thee
• Drankjes aan boord – uitgaande van 5 consumpties per persoon*
• Voorgerecht; hoofdgerecht en dessert
• Elektrische sloep(en)

Voorbeeldarrangement
15:30 – 16:00 uur Ontvangst met 2x koffie/thee
16:00 – 17:00 uur Sloepvaren naar restaurant Ie-sicht*
17:00 – 18:00 uur Voorgerecht bij Ie-sicht
18:00 – 19:00 uur Sloepvaren naar restaurant Princenhof*
19:00 – 20:30 uur Hoofdgerecht bij Princenhof
20:30 – 21:00 uur Sloepvaren naar De Twirre; dessert aan boord*
*Luxe drankenpakket aan boord inclusief diverse wijnen
Totaal prijs per persoon € 70,00

Drankjes die jullie nuttigen in het restaurant zijn voor eigen rekening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0511539732.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben een breed aanbod van leuke en originele groepsuitjes die veilig op 1,5 meter kunnen worden gedaan. Daarnaast beschikken wij over veel ruimte en gezellige zitjes waardoor je ook bij ons veilig kunt eten, alles volgens de RIVM richtlijnen.

De Twirre heeft al 23 jaar ervaring met het begeleiden van groepsuitjes. We doen bijna alle activiteiten in eigen beheer.

Wij hanteren vaste prijzen. Je kunt zelf een groepsuitje samenstellen en meteen zien of het past binnen je budget. Binnen 1 werkdag ontvang je een offerte op maat.

Wij hanteren soepele annuleringsvoorwaarden. Bij het boeken van een groepsuitje weet je nooit helemaal zeker hoeveel mensen er precies kunnen komen. Bij De Twirre kun je tot 48 uur voor aanvang het aantal kosteloos bijstellen, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijk doorgeven aantal. Het groepsaantal kan niet kleiner worden dan het minimum dat geldt voor de activiteit.

Veel mensen hebben zin om een groepsuitje te organiseren in de buitenlucht maar zijn bang dat dit in het water valt. In de praktijk komen dit soort dagen nauwelijks voor, maar het zal je maar net treffen. Daarom hebben we een geruststellend verzekeringspakket: goede regenkleding van het merk: Helly Hanson, voor het geval er af en toe een bui is voorspeld. Daarnaast de mogelijkheid voor een alternatief programma onder dak. Het verzekeringspakket dient bij de boeking te worden gereserveerd om het gebruik van de regenkleding en het alternatief programma zeker te stellen.

We zijn een CWO-gecertificeerde zeilschool en dat betekent dat de groep enthousiaste instructeurs allemaal CWO gekwalificeerd zijn.

Tijdens een groepsuitje is eten heel erg belangrijk voor het welslagen. Je wilt voelen dat er aandacht en zorg aan wordt besteed. Onze Barbecue Bewust is nieuw. Hierbij zie en proef je dat er aandacht voor het eten. Na de activiteit komt iedereen enthousiast terug en dan wordt je ontvangen met een ‘rode bieten Carpaccio amuse’. Op de bakplaat van de barbecue kun je de heerlijke botermalse biefstuk bakken en de beter leven boerderij kipfilet. Bovendien is er een grote gemarineerde Italiaanse spies en een spinazie Feta taartje. Er zijn 2 salades: een pasta salade van gerookte kip en een Curry Madras aardappelen salade. Natuurlijk is er ook warm stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Het is ook mogelijk om een vaste prijs te betalen voor de drankjes tijdens de barbecue (2 uur drankjes – fris, bier, wijn en koffie/thee) voor € 9,95.

In samenwerking met Annage en Buitenplaats It Wiid organiseren wij groepsuitjes voor grote groepen, tot 500 personen. Binnen een grote groep zijn er natuurlijk veel verschillen; de een vindt swing-triken leuk of varen in een e-sloep en de ander wil graag naar de survivalbaan of een escaperoom doen. Voor grote groepen kunnen we een pakket samenstellen waarbij de deelnemers hun voorkeur kunnen aangeven voor een bepaalde activiteiten-combinatie. Voor dergelijke grote groepen laten we de catering verzorgen door Annage of De Buitenplaats. Beiden beschikken over een mooie locatie aan het water.