e-Chopper – 1½ uur2024-04-23T19:11:26+01:00

Project Description

e-Chopper

Supercool cruisen over landweggetjes en schelpenpaadjes van Nationaal Park De Alde Feanen. Een ontspannen tocht op de stille en comfortabele e-Chopper.

€ 25,00 pp
1½ uur – vanaf 2 personen

Lees meer
e-Chopper huren Friesland
e-Chopper verhuur Eernewoude
cruisen op een e-Chopper is een leuk groepsuitje

e-Chopper

Jullie rijden met de fluisterstille e-Choppers een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen. Voorafgaand geeft de instructeur uitleg over het gebruik van de e-Chopper en wordt de route toegelicht, een route van ongeveer 1,5 uur. Het is ook mogelijk om de-Chopper een middag te huren:  e-Chopper 3 uur.

Je kunt al vanaf 2 personen een e-Chopper huren. Voor de e-Chopper moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (deze moet je ook bij je hebben). Deze activiteit is niet mogelijk voor vrijgezellenfeestjes.

Tips voor wat grotere groepen:

 1. Een leuke en voordelige tip, het groepsuitje Gemengd e-Rijden. Je gaat bij dit groepsuitje niet alleen op pad met de e-Chopper maar met verschillende soorten elektrische voertuigen: de e-Chopper, de e-Step, de Lopifit en de e-Fatbike. Je kunt ze onderweg allemaal uitproberen. De kosten voor dit groepsuitje zijn € 20,00 pp* (deze activiteit is alleen mogelijk vanaf 8 personen en in combinatie met catering).
 2. Als je het Gemengd e-Rijden combineert met e-Sloepvaren, kun je Nationaal Park De Alde Feanen zowel vanaf het land als vanaf het water bewonderen. Bovendien profiteer je dan van de combinatie korting: Gemengd e-Rijden & e-Sloepvaren € 30,00 € 27,50 pp. Bekijk alle aanbiedingen.
 3. Een kleine pauze tussen de activiteiten door en even genieten van een hapje en een drankje.
 4. Wil je de dag afsluiten met lekker eten, laat je dan verrassen door ons Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn). Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp (mogelijk voor groepen vanaf 15 personen).

Voorbeeld van een geheel verzorgd groepsuitje:

 • 12:30 Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,75 pp
 • 13:00 Deel 1: Gemengd e-Rijden & e-Sloepvaren € 30,00 € 27,50 pp
 • 14:30 Twee drankjes in combinatie met warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 15:00 Deel 2: combinatie activiteit Gemengd e-Rijden & e-Sloepvaren
 • 16:30 Borrel met aansluitend Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp

De kosten voor dit groepsuitje zijn € 84,00 € 77,00 pp. Je kunt het groepsuitje heel makkelijk zelf samenstellen: je bepaalt dus helemaal zelf wat de prijs per persoon wordt.

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in

Nieuw: Foodtruck arrangement

Geniet van ons verrassend Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit 4 gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn).

 • Vooraf een broodplankje met heerlijke dippings
 • Broodje pulled Chicken (of vegetarische variant)
 • Mexicaanse taco (of vegetarische variant)
 • Salade en frietjes
 • Warm stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter
 • Nagerecht

Het Foodtruck arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en wordt alleen aangeboden in combinatie met 2 uur vrij drinken (keuze uit bier, fris en wijn). Mogelijk vanaf half mei 2024.

Aanbieding Foodtruck arrangement: € 38,50 € 35,00 pp

Handige slechtweer-verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen.
 • Jullie kunnen gebruik maken van professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubquiz of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Actie: 2 Drankjes & warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 2 Drankjes pp (keuze uit bier, fris en wijn).
 • Mooi opgemaakte schaal met een mix van warme hapjes, zoals bitterballen en bami hapjes (5 stuks pp).
 • Voor groepen vanaf 8 personen.
Bekijk overzicht Eten en Drinken