e-Chopper/Step en e-Sloepvaren2023-04-17T19:34:46+01:00

Project Description

e-Chopper/Step en e-Sloepvaren

Deze combinatie activiteit bestaat uit 2 delen: Jullie gaan rijden op e-Choppers en e-Steps met halverwege de route een pitstop bij de ijsboerderij. Daarna een prachtige tocht door door het Nationaal Park met een e-sloep.

€ 32,50 € 30,00 pp
1½ uur – vanaf 8 personen

Lees meer
e-Chopper huren Friesland
sloepverhuur-Eernewoude

e-Chopper/Step & IJsboerderij en vaartocht met e-Sloep

Deze combinatie activiteit bestaat uit 2 delen:

 • Rijden op een e-Chopper/e-Step
 • Varen met een e-Sloep

Rijden op een e-Chopper/e-Step: Jullie gaan op pad met 2 soorten elektrische voertuigen: de e-Chopper en de e-Step. Via een mooie route door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld kom je aan bij boerderij ‘Lyts Bûthûs’ voor een pitstop. Hier word je getrakteerd op heerlijk ambachtelijk gemaakt boerenijs (2 bolletjes). Na de pitstop vervolg je de route richting De Twirre en zou je eventueel kunnen wisselen om het andere voertuig ook uit te proberen. De verdeling e-Chopper en e-Step is fifty fifty. Voor de e-Chopper moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (deze moet je ook bij je hebben), voor de e-Step moet je minimaal 16 jaar zijn. Deze activiteit is niet mogelijk voor vrijgezellenfeestjes.

Varen met een e-Sloep: Met een elektrische sloep varen jullie een prachtige route door het Nationaal Park. Zorgeloos varen dankzij digitale navigatie ondersteuning.

Tip: Bij deze combinatie activiteit profiteer je van € 2,50 pp korting. Daarnaast is er ook een aanbieding voor de twee gangen barbecue + frietjes € 27,00 € 22,75 pp. 

Voorbeeld arrangement:

 • 12:30 Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,25 pp
 • 13:00 e-Chopper en e-Step € 22,50 pp
 • 14:30 Twee drankjes inclusief borrelplank € 9,75 pp
 • 15:00 tweede activiteit: e-Sloepvaren € 10,00 € 7,50 pp
 • 16:30 Borrel met aansluitend twee gangen barbecue € 25,25 € 22,75 pp

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
 • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes