e-Steps & IJsboerderij2023-04-17T19:21:30+01:00

Project Description

Electrische Steps & IJsboerderij

Een prachtige tocht op een stoere e-Step: door Nationaal Park De Alde Feanen. Over prachtige schelpenpaadjes en rustieke landweggetjes. Halverwege een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs.

€ 20,00 pp
1½  uur • vanaf 4 personen

Lees meer
Elektrische steps off road door Nationaal Park De Alde Feanen

Electrische Steps & IJsboerderij

Deze stoere elektrische steps rijden fantastisch, een snelle acceleratie en een groot bereik. Voorafgaand aan de route krijgen jullie instructies van de instructeur en uitleg over de mooie route over schelpenpaadjes en rustige landweggetjes met uitzicht op de polders. Halverwege is er een pitstop bij boerderij het Buthus waar jullie lekker ambachtelijk bereid schepijs krijgen en natuurlijk kunnen jullie hier een kijkje nemen in de stallen. Minimum leeftijd vanaf 16 jaar.

Tip: Het is leuk om deze activiteit te combineren met e-Sloepvaren. Je kunt deze activiteit  ook combineren met de Escaperoom en dan krijg je € 2,50 pp korting. Bekijk alle aanbiedingen.

Voorbeeld arrangement:

  • 12:30 Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,25 pp
  • 13:00 e-Steps € 20,00 pp
  • 14:30 Twee drankjes inclusief borrelplank € 9,75 pp
  • 15:00 Tweede activiteit bijvoorbeeld e-Sloepvaren € 10,00 pp
  • 16:30 Borrel en aansluitend Twee gangen barbecue € 25,25 € 22,75 pp

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes