Kano & Challenge Walk – 3½ uur2024-04-23T19:48:07+01:00

Project Description

Kano & Challenge Walk

Een competitieve game die bestaat uit 2 delen: de Kano Challenge en de Challenge Walk. Met je team ga je in Nationaal Park De Alde Feanen zowel op het land als op het water op zoek naar hotspots met gevarieerde en ludieke opdrachten.

*Deze combinatie activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

Aanbieding: € 21,00 € 18,00 pp*
3½ uur – vanaf 15 personen

Lees meer

Kano & Challenge Walk

Jullie gaan deze game spelen in het Pettebosk en It Wickelslân; een prachtig stukje Nationaal Park met een labyrint aan slootjes en ongerepte paden. Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waarbij wat lef voor nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Nadat de teams zijn ingedeeld start de game. Het ene team begint met de Kano Challenge en het andere team met de Challenge Walk, daarna wisselen jullie van onderdeel.

 • Kano Challenge: dit onderdeel speelt zich af in het Pettebosk. Om dit unieke vaargebied te bereiken stappen jullie eerst in een Reuzen Kano of in een ander overzetbootje. Op deze hilarische manier bereiken jullie het Pettebosk en hier gaan jullie op zoek naar 6 hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: de hotspots kunnen jullie vinden met behulp van de kano’s. Elk team beschikt over 1– en 2 persoons kano’s. Als je met je kano door het Pettebosk vaart, zul je onder de indruk zijn van het unieke vaargebied met een labyrint aan slootjes, de volle rietkragen en het vaargedeelte waar de bomen in het water staan en je met je kano je weg probeert te vinden. De spelleider van De Twirre geeft uitleg over de route en de opdrachten.
 • Challenge Walk: tijdens dit onderdeel ga je op zoek naar de opdrachten. Deze vind je op 9 hotspots in de ruigte van het Wickelslân: een prachtig stukje natuurgebied in Nationaal Park De Alde Feanen, met moerasbos, open rietvelden en uitzicht op de watervogels vanuit de vogelkijkhut. De spelleider van De Twirre geeft uitleg over de route en de opdrachten.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s die tijdens de game gemaakt zijn, met elkaar terugkijken, veelal hilarisch.

*Deze combinatie activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie, drankjes voor onderweg of lekker eten op het terras aan het water.

Tips:

 1. Een kleine pauze tussen de activiteiten door en even genieten van een hapje en een drankje.
 2. Wil je de dag afsluiten met lekker eten, laat je dan verrassen door ons Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn). Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp.

Voorbeeld van een geheel verzorgd groepsuitje:

 • 14:00 Ontvangt met 2x koffie/thee en oranjekoek € 5,75 pp
 • 14:30 Deel 1: Kano & Challenge Walk € 21,00 € 18,00 pp
 • 16:00 Twee drankjes in combinatie met warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 16:30 Deel 2: combinatie activiteit Kano & Challenge Walk
 • 18:00 Borrel met aansluitend Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp

De kosten voor dit groepsuitje zijn € 75,00 € 67,50 pp. Je kunt het groepsuitje heel makkelijk zelf samenstellen: je bepaalt dus helemaal zelf wat de prijs per persoon wordt.

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in

Nieuw: Foodtruck arrangement

Geniet van ons verrassend Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit 4 gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn).

 • Vooraf een broodplankje met heerlijke dippings
 • Broodje pulled Chicken (of vegetarische variant)
 • Mexicaanse taco (of vegetarische variant)
 • Salade en frietjes
 • Warm stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter
 • Nagerecht

Het Foodtruck arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en wordt alleen aangeboden in combinatie met 2 uur vrij drinken (keuze uit bier, fris en wijn). Mogelijk vanaf half mei 2024.

Aanbieding Foodtruck arrangement: € 38,50 € 35,00 pp

Handige slechtweer-verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen.
 • Jullie kunnen gebruik maken van professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubquiz of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Actie: 2 Drankjes & warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 2 Drankjes pp (keuze uit bier, fris en wijn).
 • Mooi opgemaakte schaal met een mix van warme hapjes, zoals bitterballen en bami hapjes (5 stuks pp).
 • Voor groepen vanaf 8 personen.
Bekijk overzicht Eten en Drinken