Kano & Challenge Walk2023-04-17T19:15:10+01:00

Project Description

Kano & Challenge Walk

Een competitieve game die bestaat uit 2 delen: De Kano Challenge en de Challenge Walk. Met je team gaan jullie op zoek naar 16 hotspots met gevarieerde opdrachten.

Aanbieding: € 21,00 pp € 18,00 pp
3 uur • vanaf 15 personen

Lees meer
Familie-uitje: wandelen met opdrachten

Kano & Challenge Walk

Deze game speelt zich af in het Pettebosk; een prachtig stukje Nationaal Park met een labyrint aan slootjes en ongerepte paden. Om dit gebied  dit unieke gebied te bereiken stappen jullie eerst in een reuzen kano of in een ander overzetbootje. Op deze hilarische manier bereiken jullie het Pettebosk en hier gaan jullie de game spelen. Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Nadat de teams zijn ingedeeld start de game. Het ene team begint met de Challenge Walk en het andere team met de Kano Challenge, daarna wisselen jullie van onderdeel.

 • Challenge Walk: 8 Hotspots te vinden in de ruigte van het Pettebosk
 • Kano Challenge: 8 Hotspots alleen te vinden met behulp van de Kano

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s met elkaar terugkijken.

Tip: Voor deze combinatie activiteit geldt een korting van € 3,00 pp. Bekijk alle aanbiedingen, waaronder de twee gangen barbecue + frietjes € 27,00 € 22,75 pp.

Voorbeeld arrangement

 • 14:00 Ontvangt met 2x koffie/thee en oranjekoek € 5,25 pp
 • 14:30 Kano Challenge € 12,00 pp
 • 15:45 Twee drankjes tussen de activiteiten door € 5,25 pp
 • 16:15 Challenge Walk € 9,00 € 6,00 pp
 • 17:30 Twee gangen barbecue € 25,25 € 22,75 pp

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
 • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes