Electric off road 1¼ uur2021-10-22T12:38:47+01:00

Project Description

Electric off road – corona proof

Off road met de Fat Max:  over schelpenpaadjes, weilanden, bosstroken en zigzaggen door het maisveld (uniek in Nederland).

Mogelijk vanaf juli, i.v.m. het maisveld.

vanaf € 22,50 pp
1¼uur • vanaf 10 personen

Lees meer

Off Road door het maisveld

Deze activiteit kun je heel goed gezamenlijk doen en toch veilige afstand van elkaar houden. Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie op weg. Het is een avontuurlijke activiteit die voor iedereen goed te doen is, want je kunt zelf je snelheid bepalen (max 25 km/u). Na het laatste stuk door het maisveld is er een pitstop bij de boerderij ‘Lyts Bûthûs’ voor heerlijk boerenijs. Ivm het maisveld is dit alleen mogelijk in de periode tot en met half oktober. De minimum leeftijd is 16 jaar.

Voorbeeldarrangement
12:00 – 13:00 uur Ontvangst met luxe lunch € 11,75
13:00 – 14:15 uur Electric Off Road € 22,50
14:15 – 14:30 uur Wissel van activiteit
14:30 – 16:00 uur Varen met de e-Sloep € 15,00
2 Drankjes en luxe hapjes aan boord € 9,50
16:00 – 17:00 uur 2 Drankjes en warme hapjes € 7,50
Totaal prijs per persoon € 60,25

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken.

Al je wensen kun je kwijt in het formulier.

Vul het formulier in

Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bellen kan natuurlijk ook 05115- 39732.

Aandacht voor eten

Luxe hapjes € 5,50 pp

  • Spiesje met ham, olijf en salami
  • Wrap met zalm, brie en sla
  • Spiesje Caprese
  • Brie walnoot honing
  • Komkommerbootje of een gevuld ei
Bekijk alle mogelijkheden

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben een breed aanbod van leuke en originele groepsuitjes die veilig op 1,5 meter kunnen worden gedaan. Daarnaast beschikken wij over veel ruimte en gezellige zitjes waardoor je ook bij ons veilig kunt eten, alles volgens de RIVM richtlijnen.

De Twirre heeft al 23 jaar ervaring met het begeleiden van groepsuitjes. We doen bijna alle activiteiten in eigen beheer.

Wij hanteren vaste prijzen. Je kunt zelf een groepsuitje samenstellen en meteen zien of het past binnen je budget. Binnen 1 werkdag ontvang je een offerte op maat.

Wij hanteren soepele annuleringsvoorwaarden. Bij het boeken van een groepsuitje weet je nooit helemaal zeker hoeveel mensen er precies kunnen komen. Bij De Twirre kun je tot 48 uur voor aanvang het aantal kosteloos bijstellen, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijk doorgeven aantal. Het groepsaantal kan niet kleiner worden dan het minimum dat geldt voor de activiteit.

Veel mensen hebben zin om een groepsuitje te organiseren in de buitenlucht maar zijn bang dat de activiteit in het water valt. In de praktijk komen dit soort dagen nauwelijks voor, maar je zal het maar net treffen. Daarom beschikken wij over goede zeil/regenkleding van het merk: Helly Hansen, voor het geval er af en toe een bui is voorspeld. De regenkleding dient bij de boeking te worden gereserveerd om het gebruik van de regenkleding zeker te stellen: de regenkleding wordt voor uw groep gereserveerd en u zult niet achter het net vissen.

Tijdens een groepsuitje is eten heel erg belangrijk voor het welslagen. Je wilt voelen dat er aandacht en zorg aan wordt besteed. Onze Barbecue Bewust is nieuw. Hierbij zie en proef je dat er aandacht voor het eten. Na de activiteit komt iedereen enthousiast terug en dan wordt je ontvangen met een ‘rode bieten Carpaccio amuse’. Op de bakplaat van de barbecue kun je de heerlijke botermalse biefstuk bakken en de beter leven boerderij kipfilet. Bovendien is er een grote gemarineerde Italiaanse spies en een spinazie Feta taartje. Er zijn 2 salades: een pasta salade van gerookte kip en een Curry Madras aardappelen salade. Natuurlijk is er ook warm stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Het is ook mogelijk om een vaste prijs te betalen voor de drankjes tijdens de barbecue (2 uur drankjes – fris, bier, wijn en koffie/thee) voor € 9,95.

In samenwerking met Annage en Buitenplaats It Wiid organiseren wij groepsuitjes voor grote groepen, tot 500 personen. Binnen een grote groep zijn er natuurlijk veel verschillen; de een vindt swing-triken leuk of varen in een e-sloep en de ander wil graag naar de survivalbaan of een escaperoom doen. Voor grote groepen kunnen we een pakket samenstellen waarbij de deelnemers hun voorkeur kunnen aangeven voor een bepaalde activiteiten-combinatie. Voor dergelijke grote groepen laten we de catering verzorgen door Annage of De Buitenplaats. Beiden beschikken over een mooie locatie aan het water.