Groepsuitje Outdoor Cooking

Op een mooie locatie aan het water met een stand en een vuurplaats, maken jullie de heerlijkste en verrassendste gerechten. Als er slecht weer wordt voorspelt maken we gebruik van een grote tent.

Tijdens deze middag bereiden we de gerechten met authentieke Dutch Ovens, ketels of een barbecue. Met ingrediënten uit de natuur en verse, biologische streekproducten zetten we gezamenlijk een ware smaakbeleving neer, waar de natuur als basis centraal staat.

De gerechten zijn bedacht door een chef-kok van De Derde Gang, waar genieten van puur, gezond en heerlijk eten al geruime tijd centraal staat.

  • Kosten voor "Outdoor Cooking" zijn € 45,00 per persoon (exclusief drankjes). De workshop is geschikt voor een groep vanaf 10 – 30 personen (meer in overleg). De activiteit, incl. het eten, duurt ca. 3,5 uur. Veel groepen maken tussentijds een kleine wandeling door het Pettebosk, dit is een uniek stukje van het Nationaal park "De Alde Feanen". Dit wandelingetje past heel mooi in het programma als bepaalde gerechten nog eventjes moeten garen.
  • Indien je bij de kookworkshop een wijnarrangement wenst, kun je uitgaan van €4,00 per glas, welke achteraf berekend zal worden. Bij iedere gang wordt een andere wijn geschonken die speciaal is afgestemd op het gerecht en de ingrediënten.

    .
Neem contact op