Small Escape – 1¼ uur2022-11-23T13:18:55+01:00

Project Description

The Small Escape

Een competitief spel met de ideeën van een escaperoom maar dan in de buitenlucht.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

€ 12,50 pp*
1¼ uur – vanaf 10 personen

Lees meer

The Small Escape

Met verschillende teams gaan jullie met elkaar de strijd aan. Fysieke opdrachten worden speels afgewisseld met originele puzzels. Veelal moet er een code worden gekraakt om een kist te kunnen openen.

*Deze activiteit wordt alleen aangeboden in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie of een lunch.

Voorbeeldarrangement
13:30 – 14:00 uur Ontvangst met 2 x koffie/thee en gebak € 6,25
14:00 – 15:15 uur The small Escape € 12,50
15:15 – 16:45 uur Tweede activiteit bijvoorbeeld sloepvaren € 10,00
2 Drankjes en luxe hapjes tijdens het sloepvaren € 9,75
16:45 – 18:45 uur 3 Gangen barbecue € 23,75
Patatjes bij de barbecue € 2,00
16:30 – 18:030 uur Afkoop drankjes tijdens de barbecue (2uur) € 11,50
Totaal prijs per persoon € 75,75

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Aandacht voor eten

Luxe hapjes € 5,50 pp

  • Spiesje met ham, olijf en salami
  • Wrap met zalm, brie en sla
  • Spiesje Caprese
  • Brie walnoot honing
  • Komkommerbootje of een gevuld ei
Bekijk alle mogelijkheden

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben een breed aanbod van leuke en originele groepsuitjes die veilig op 1,5 meter kunnen worden gedaan. Daarnaast beschikken wij over veel ruimte en gezellige zitjes waardoor je ook bij ons veilig kunt eten, alles volgens de RIVM richtlijnen.

De Twirre heeft al 23 jaar ervaring met het begeleiden van groepsuitjes. We doen bijna alle activiteiten in eigen beheer.

Wij hanteren vaste prijzen. Je kunt zelf een groepsuitje samenstellen en meteen zien of het past binnen je budget. Binnen 1 werkdag ontvang je een offerte op maat.

Wij hanteren soepele annuleringsvoorwaarden. Bij het boeken van een groepsuitje weet je nooit helemaal zeker hoeveel mensen er precies kunnen komen. Bij De Twirre kun je tot 48 uur voor aanvang het aantal kosteloos bijstellen, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijk doorgeven aantal. Het groepsaantal kan niet kleiner worden dan het minimum dat geldt voor de activiteit.

Veel mensen hebben zin om een groepsuitje te organiseren in de buitenlucht maar zijn bang dat de activiteit in het water valt. In de praktijk komen dit soort dagen nauwelijks voor, maar je zal het maar net treffen. Daarom beschikken wij over goede zeil/regenkleding van het merk: Helly Hansen, voor het geval er af en toe een bui is voorspeld. De regenkleding dient bij de boeking te worden gereserveerd om het gebruik van de regenkleding zeker te stellen: de regenkleding wordt voor uw groep gereserveerd en u zult niet achter het net vissen.

We zijn een CWO-gecertificeerde zeilschool en dat betekent dat de groep enthousiaste instructeurs allemaal CWO gekwalificeerd zijn.

Tijdens een groepsuitje is eten heel erg belangrijk voor het welslagen. Je wilt voelen dat er aandacht en zorg aan wordt besteed. Onze Barbecue Bewust is nieuw. Hierbij zie en proef je dat er aandacht voor het eten. Na de activiteit komt iedereen enthousiast terug en dan wordt je ontvangen met een ‘rode bieten Carpaccio amuse’. Op de bakplaat van de barbecue kun je de heerlijke botermalse biefstuk bakken en de beter leven boerderij kipfilet. Bovendien is er een grote gemarineerde Italiaanse spies en een spinazie Feta taartje. Er zijn 2 salades: een pasta salade van gerookte kip en een Curry Madras aardappelen salade. Natuurlijk is er ook warm stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Het is ook mogelijk om een vaste prijs te betalen voor de drankjes tijdens de barbecue (2 uur drankjes – fris, bier, wijn en koffie/thee) voor € 9,95.

In samenwerking met Annage en Buitenplaats It Wiid organiseren wij groepsuitjes voor grote groepen, tot 500 personen. Binnen een grote groep zijn er natuurlijk veel verschillen; de een vindt swing-triken leuk of varen in een e-sloep en de ander wil graag naar de survivalbaan of een escaperoom doen. Voor grote groepen kunnen we een pakket samenstellen waarbij de deelnemers hun voorkeur kunnen aangeven voor een bepaalde activiteiten-combinatie. Voor dergelijke grote groepen laten we de catering verzorgen door Annage of De Buitenplaats. Beiden beschikken over een mooie locatie aan het water.