Vintage e-Bike & Sloepengame2023-11-27T20:05:21+01:00

Project Description

Vintage e-Bike en Sloepen Game

Een competitieve game die bestaat uit 2 delen: De Vintage e-Bike Game en de Sloepen Game. Met je team gaan jullie op zoek naar 16 hotspots met gevarieerde opdrachten.

€ 30,00 € 27,00 pp
3 uur – vanaf 15 personen

Lees meer

Vintage e-Bike en Sloepen Game

Jullie gaan deze game spelen in Nationaal Park De Alde Feanen.  Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Nadat de teams zijn ingedeeld start de game. Het ene team begint met de Vintage e-Bike Game en het andere team met de Sloepen Game, daarna wisselen jullie van onderdeel.

 • Vintage e-Bike Game: met behulp van de Vintage e-Bike gaan jullie op zoek naar 8 hotspots
 • Sloepen Game: met de e-Sloep gaan jullie op het water op zoek naar de 8 hotspots

Voor de hotspots op het water krijgt elk team een e-Sloep. Na een korte instructie gaan jullie daar zelfstandig mee op pad.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s met elkaar terugkijken.

Tip: Als je wat meer tijd hebt kun je nog een uitdagende activiteit toevoegen; de Challenge Walk. Je gaat dan bezig met een zeer uitgebreide Challenge: De Alde Feanen Challenge. Hierbij profiteer je ook van een flinke korting € 39,00 € 30,00 pp.

Voorbeeldarrangement

 • 12:30   Uitgebreide lunch € 12,75 pp
 • 13:30   Vintage e-Bike Challenge € 15,00 pp
 • 14:45   Twee drankjes inclusief borrelplank € 9,75 pp
 • 15:15    e-Sloep Challenge € 15,00 € 12,00 pp
 • 16:30  Borrel en aansluitend Twee gangen barbecue € 25,25 € 22,75 pp

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
 • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes