Vintage e-Bike Game2023-11-27T19:32:26+01:00

Project Description

Vintage e-Bike Game

Een competitieve game waarbij jullie met de Vintage e-Bike in het Nationaal Park op zoek gaan naar hotspots met gevarieerde opdrachten.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

€ 15,00 pp
1½ uur – vanaf 8 personen

Lees meer

Vintage e-Bike Game

Jullie gaan deze game spelen in Nationaal Park De Alde Feanen.  Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Elk team heeft de beschikking over een e-Bike en gaat op zoek naar 8 hotspots.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s met elkaar terugkijken.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie of een lunch.

Tip: Deze activiteit kun je leuk combineren met bijvoorbeeld een andere game zoals de Sloepengame of de Challenge Walk. Bovendien krijg je dan korting op je activiteiten. Bekijk alle aanbiedingen.

Voorbeeldarrangement

  • 14:00 Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,75 pp
  • 14:30 Vintage e-Bike Challenge € 15,00 pp
  • 15:45 Twee drankjes inclusief borrelplank € 9,75 pp
  • 16:15 Tweede activiteit bijvoorbeeld de Challenge walk € 9,00 € 2,50 pp
  • 17:30 Twee gangen barbecue € 25,25 € 22,75 pp

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes