0511 - 539732
Klanten beoordelen onze uitjes gemiddeld met een 8.9!

Kinderfeestje Friesland

Kinderfeestje Friesland 2020-01-07T14:40:20+01:00

Kinderfeestjes in Friesland

Originele kinderfeestjes in hartje Friesland, zowel indoor als outdoor. Bijvoorbeeld onze nieuwe VR room waarbij de kinderen een virtuele onderwaterwereld ervaren. Zelfs een achtbaan lijkt net echt. De Twirre vind je in het Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld, op slechts 15 minuten rijden vanaf Drachten en Leeuwarden.

Kinderfeestje VR-room

Nieuw: VR-Room kinderfeestje. Samen virtual reality beleven. Afdalen naar de diepten van de oceaan of je longen uit je lijf schreeuwen in de achtbaan. € 12,50 pp.

Aanbieding voor groepen vanaf 10 kinderen: 1¼uur VR-room, onbeperkt ranja en voor iedereen een frietje met mayo: € 15,00 pp.

Kinderfeestjes graag telefonisch reserveren

Kinderfeestje: Escaperoom

Een origineel kinderfeestje voor kinderen vanaf 10 jaar.  We beschikken over meerdere identieke kamers, zodat de kinderen in kleine groepjes de escaperoom kunnen doen, begeleiders kunnen gratis mee natuurlijk. Tijdsduur 1¼ uur. 15,00 pp.

Kinderfeestjes graag telefonisch reserveren

Kinderfeestjes

Voor kinderen die in de periode jarig zijn dat het buiten wat minder mooi weer is, ben je natuurlijk op zoek naar een binnenactiviteit. Bekend zijn natuurlijk Lasergamen, paintball, bowlen of een zwembad bezoeken. De escaperoom is een kinderfeestje wat momenteel in is. Helemaal hip is de VR-Room. Dit is echt een kinderfeestje wat enorm aansluit bij de jeugd. Omdat we over meerdere Virtual Reality-sets beschikken (VR-brillen) kunnen de kinderen snel rouleren.

Eén van de ervaringen die ze zullen meemaken is het driedimensionaal schilderen. Hierbij krijgen ze een soort van toverpallet in de hand waarmee ze unieke penseelstreken kunnen neerzetten. Ze kunnen schilderen met vuur, sterretjes of met neonlicht maar er is nog veel meer mogelijk, namelijk dat ze zich zelf kunnen teleporteren en van afstand hun zelfgemaakte schilderij kunnen bewonderen. Andere ervaringen zijn dat ze de onderwaterwereld beleven en oog in oog staan met een grote walvis. Daarnaast beleven ze een spannend ritje in de achtbaan. Maar er is ook een supermooie game waarbij je in actie moet komen op de maat van de beat van de muziek. Op een beamerscherm kun je zien van elkaar wat iemand anders meemaakt. Kortom een super origineel en indrukwekkend kinderfeestje in Friesland.

De Twirre is gevestigd in Earnewâld. Met kerst en oud en nieuw zijn we gesloten, daarnaast zijn we open op afspraak:)

Kinderfeestjes graag telefonisch reserveren
Handboogschieten is een ontspannende bezigheid tijdens een personeelsuitje.

Handboogschieten

Een uitdagende activiteit voor kinderen. We beginnen met een korte instructie. Daarna oefent een ieder een aantal keer en daarna volgt er een wedstrijd. Wie schiet het vaakst een ballon kapot?

Voor groepen vanaf 12 kinderen: € 9,00 pp.

Kinderfeestjes graag telefonisch reserveren

Kanotrail en survival

Tokkelen, verschillende touwbruggen en slingeren over een sloot van 10 meter. Haal jij de overkant? Daarna een uitdagende kano-trail met onderweg verrassende opdrachten die leiden tot de cijfercode voor een aangename verrassing.

Zaterdagochtend aanbieding voor groepen groter dan 10: Survival en Kanotrail € 15,00 pp

Kinderfeestjes graag telefonisch reserveren