e-Sloepen Game – 1½ uur2024-04-23T19:39:58+01:00

Project Description

e-Sloepen Game

Een competitieve game in Nationaal Park De Alde Feanen waarbij jullie met behulp van een e-Sloep op zoek gaan naar hotspots met gevarieerde en ludieke opdrachten.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

€ 15,00 pp*
1½ uur • vanaf 15 personen

Lees meer

e-Sloepen Game

Jullie gaan deze game spelen in Nationaal Park De Alde Feanen. Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waar wat lef voor nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Met je team ga je in een e-Sloep op zoek naar 9 hotspots. Nadat de spelleider uitleg heeft gegeven over het gebruik van de e-Sloep, de route en de opdrachten gaan jullie zelfstandig op pad. Als jullie met de e-Sloep fluisterstil door de ongerepte natuur van Nationaal Park De Alde Feanen varen, zullen jullie onder de indruk zijn van de stilte, de vele kleine slootjes en de petgaten. Heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje aan boord.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kun je de video’s en foto’s die tijdens de game gemaakt zijn, met elkaar terugkijken, veelal hilarisch.

Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie, drankjes voor onderweg of lekker eten op het terras aan het water.

Tips:

 1. Als je de e-Sloepen Game combineert met de Challenge Walk, kun je Nationaal Park De Alde Feanen zowel vanaf het water als vanaf het land bewonderen. Bovendien profiteer je dan van de combinatie korting:  e-Sloep & Challenge Walk € 24,00 € 21,00 pp*. Bekijk alle aanbiedingen.
 2. Een kleine pauze tussen de activiteiten door en even genieten van een hapje en een drankje.
 3. Wil je de dag afsluiten met lekker eten, laat je dan verrassen door ons Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn). Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp.

Voorbeeld van een geheel verzorgd groepsuitje:

De kosten voor dit groepsuitje  zijn € 79,00 € 70,50 pp. Je kunt het groepsuitje heel makkelijk zelf samenstellen: je bepaalt dus helemaal zelf de wat de prijs per persoon wordt.

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in

Nieuw: Foodtruck arrangement

Geniet van ons verrassend Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit 4 gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn).

 • Vooraf een broodplankje met heerlijke dippings
 • Broodje pulled Chicken (of vegetarische variant)
 • Mexicaanse taco (of vegetarische variant)
 • Salade en frietjes
 • Warm stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter
 • Nagerecht

Het Foodtruck arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en wordt alleen aangeboden in combinatie met 2 uur vrij drinken (keuze uit bier, fris en wijn). Mogelijk vanaf half mei 2024.

Aanbieding Foodtruck arrangement: € 38,50 € 35,00 pp

Handige slechtweer-verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen.
 • Jullie kunnen gebruik maken van professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubquiz of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Actie: 2 Drankjes & warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 2 Drankjes pp (keuze uit bier, fris en wijn).
 • Mooi opgemaakte schaal met een mix van warme hapjes, zoals bitterballen en bami hapjes (5 stuks pp).
 • Voor groepen vanaf 8 personen.
Bekijk overzicht Eten en Drinken