Sloepengame XXL2023-04-17T19:28:31+01:00

Project Description

Sloepengame XXL

Een competitieve game waarbij elk team beschikt over een e-Sloep. Een uitgebreide vaartocht met unieke plekken. In het Nationaal Park gaan jullie op zoek gaan naar hotspots met gevarieerde opdrachten.

€ 25,00 pp
3 uur • vanaf 15 personen

Lees meer

Sloepengame XXL

Jullie gaan deze game spelen in Nationaal Park De Alde Feanen. Jullie maken een lange vaartocht en komen op de mooiste spots. Tijdens de game gaan jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Elk team heeft de beschikking over een e-Sloep, hiermee gaan jullie op zoek naar 8 hotspots. Vooraf krijgen jullie een korte instructie over het gebruik van de e-Sloep.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s met elkaar terugkijken.

De sloepengame is voor groepen vanaf 15 personen. Als je met een kleinere groep bent, infomeer dan even telefonisch wat de mogelijkheden zijn.

Tip: Voor de twee gangen barbecue inclusief frietjes geldt een aanbieding € 27,00 € 22,75 pp.

Voorbeeld arrangement:

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes