Sloepengame – 2½ a 3 uur2021-06-07T14:20:31+01:00

Project Description

Sloepengame – Coronaproof

Een game die zich zowel afspeelt op het land als met de E-Sloep op het water. Jullie gaan op zoek naar 16 hotspots met gevarieerde opdrachten!

Op doordeweekse dagen € 25,00 pp, in het weekend prijs op aanvraag.

€ 25,00* pp
2½ a 3 uur • vanaf 8 personen

Lees meer

Hotspots op het land en het water

Bij de briefing krijgen jullie een duidelijke uitleg over de game. Jullie moeten daarbij op zoek naar in totaal 16 hotspots. Op al deze plekken moeten jullie opdrachten doen. De hotspots vinden jullie te voet in de ruigte van het Nationaal Park. Maar jullie gaan ook met de e-Sloep op zoek naar meerdere hotspots op het water. De e-Sloep moeten jullie zelf besturen. Als je een hotspot hebt gevonden dan krijg je een opdracht die je met je team moet doen.

Het zijn gevarieerde en hilarische opdrachten die garant staan voor een hoop lol. Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken. Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen middag met een hoop lol waarbij je achteraf de foto’s en video’s die alle teams hebben gemaakt nog kunt terugkijken.

Vanwege het coronavirus kunnen er maximaal 4 personen per sloep: zodoende kan de 1,5 meter worden gewaarborgd.

Voorbeeldarrangement
12:30 – 13:00 uur Ontvangst met 2 x koffie/thee en gebak € 5,75
13:00 – 14:15 uur Deel 1 van de Mixed Game € 25,00
2 Drankjes en luxe hapjes aan boord € 9,50
14:45 – 16:00 uur Deel 2 van de Mixed Game
16:00 – 18:00 uur 3 Gangen Barbecue € 22,50
Patatjes bij de bbc € 2,00
16:00 – 18:00 uur Afkoop drankjes tijdens de barbecue € 9,95
Totaal prijs per persoon € 74,70

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken.

Al je wensen kun je kwijt in het formulier.

Vul het formulier in

Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bellen kan natuurlijk ook 05115- 39732.

Aandacht voor eten

Luxe hapjes € 5,50 pp

  • Spiesje met ham, olijf en salami
  • Wrap met zalm, brie en sla
  • Spiesje Caprese
  • Brie walnoot honing
  • Komkommerbootje of een gevuld ei
Bekijk alle mogelijkheden

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben een breed aanbod van leuke en originele groepsuitjes die veilig op 1,5 meter kunnen worden gedaan. Daarnaast beschikken wij over veel ruimte en gezellige zitjes waardoor je ook bij ons veilig kunt eten, alles volgens de RIVM richtlijnen.

De Twirre heeft al 23 jaar ervaring met het begeleiden van groepsuitjes. We doen bijna alle activiteiten in eigen beheer.

Wij hanteren vaste prijzen. Je kunt zelf een groepsuitje samenstellen en meteen zien of het past binnen je budget. Binnen 1 werkdag ontvang je een offerte op maat.

Wij hanteren soepele annuleringsvoorwaarden. Bij het boeken van een groepsuitje weet je nooit helemaal zeker hoeveel mensen er precies kunnen komen. Bij De Twirre kun je tot 48 uur voor aanvang het aantal kosteloos bijstellen, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijk doorgeven aantal. Het groepsaantal kan niet kleiner worden dan het minimum dat geldt voor de activiteit.

Veel mensen hebben zin om een groepsuitje te organiseren in de buitenlucht maar zijn bang dat de activiteit in het water valt. In de praktijk komen dit soort dagen nauwelijks voor, maar je zal het maar net treffen. Daarom beschikken wij over goede zeil/regenkleding van het merk: Helly Hansen, voor het geval er af en toe een bui is voorspeld. De regenkleding dient bij de boeking te worden gereserveerd om het gebruik van de regenkleding zeker te stellen: de regenkleding wordt voor uw groep gereserveerd en u zult niet achter het net vissen.

Tijdens een groepsuitje is eten heel erg belangrijk voor het welslagen. Je wilt voelen dat er aandacht en zorg aan wordt besteed. Onze Barbecue Bewust is nieuw. Hierbij zie en proef je dat er aandacht voor het eten. Na de activiteit komt iedereen enthousiast terug en dan wordt je ontvangen met een ‘rode bieten Carpaccio amuse’. Op de bakplaat van de barbecue kun je de heerlijke botermalse biefstuk bakken en de beter leven boerderij kipfilet. Bovendien is er een grote gemarineerde Italiaanse spies en een spinazie Feta taartje. Er zijn 2 salades: een pasta salade van gerookte kip en een Curry Madras aardappelen salade. Natuurlijk is er ook warm stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Het is ook mogelijk om een vaste prijs te betalen voor de drankjes tijdens de barbecue (2 uur drankjes – fris, bier, wijn en koffie/thee) voor € 9,95.

In samenwerking met Annage en Buitenplaats It Wiid organiseren wij groepsuitjes voor grote groepen, tot 500 personen. Binnen een grote groep zijn er natuurlijk veel verschillen; de een vindt swing-triken leuk of varen in een e-sloep en de ander wil graag naar de survivalbaan of een escaperoom doen. Voor grote groepen kunnen we een pakket samenstellen waarbij de deelnemers hun voorkeur kunnen aangeven voor een bepaalde activiteiten-combinatie. Voor dergelijke grote groepen laten we de catering verzorgen door Annage of De Buitenplaats. Beiden beschikken over een mooie locatie aan het water.