Zeilschool Friesland

Zeilschool De Twirre in Eernewoude kent een CWO-gewaarborgd lessysteem. Iedereen kan les krijgen van een deskundige zeilinstructeur (CWO gekwalificeerd). Zeilen moet vooral leuk zijn, het plezier hebben in zeilen staat bij ons dan ook voorop. Er kunnen lessen worden gevolgd in drie verschillende boten.

de_Twirre-van_zeilen_tot_survival-51

CWO-cursus kielboot volwassenen

Wilt u altijd nog eens leren zeilen in Friesland? Of heeft u al eens leren zeilen, maar wilt u toch opnieuw een les nemen? Het kan allemaal. U kunt kiezen uit een tweedaagse cursus of voor vijf dagdelen. U krijgt les in professionele kielboten en van een gekwalificeerde instructeur. Aan het eind van de cursus ontvangt u een CWO vorderingenstaat of een diploma.

Meer informatie CWO-cursus kielboot

de_Twirre-van_zeilen_tot_survival-51

CWO-cursus kielboot jongeren

Ben jij ouder dan 12 jaar en wil je graag leren zeilen in een valk? Geef je dan op voor zeillessen in de kielboot. Misschien heb je al leren zeilen in een Optimist en wil je nu in een grotere boot of misschien heb je nog nooit gezeild. Het maakt allemaal niet uit, iedereen kan leren zeilen in een Valk. Je krijgt les van een gekwalificeerde instructeur en aan het eind van de cursus ontvang je een CWO vorderingenstaat of diploma.

Meer informatie CWO-cursus kielboot

de_Twirre-van_zeilen_tot_survival-51

CWO-cursus zwaardboot jongeren

Ben jij ouder dan 12 jaar en wil je graag alleen leren zeilen in een Laser? Geef je dan op voor zeillessen in de zwaardboot. Misschien heb je al leren zeilen in een Optimist en wil je nu in een grotere boot of misschien heb je nog nooit gezeild. Het maakt allemaal niet uit, iedereen kan leren zeilen in een Laser. Je krijgt les van een gekwalificeerde instructeur en aan het eind van de cursus ontvang je een CWO vorderingenstaat of diploma.

Meer informatie CWO-cursus zwaardboot

de_Twirre-van_zeilen_tot_survival-52

CWO-cursus jeugdzeilen eenmans: Optimist

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en lijkt het je leuk om te leren zeilen? Geef je dan op voor de cursus Optimist zeilen in Eernewoude. Je krijgt 5 dagen lang 3 uren les in de ochtend of de middag. Samen met andere kinderen krijg je een hele leuke en leerzame week. Aan het eind van de week ontvang je een CWO vorderingenstaat of diploma.

Meer informatie CWO-cursus jeugdzeilen Optimist

Zeilschool Friesland Laser Pico

CWO-cursus jeugdzeilen tweemans: Laser Pico

Zelfstandig leren zeilen in een Laser Pico. Voor de leeftijdsgroep van 13 tot en met 15 jaar of de gevorderde Optimistzeiler (vanaf CWO 2). De Laser Pico is voorzien van een fok, je zeilt met 1 of 2 personen in de Laser Pico. De cursus duurt in totaal 5 dagdelen.

Meer informatie CWO-cursus jeugdzeilen Laser Pico

de_Twirre-van_zeilen_tot_survival-55

Begeleid zeilen in een valk

Zeilen in een valk onder begeleiding van een schipper. Natuurlijk kun je zelf de handen uit de mouwen steken: de zeilen hijsen, de schoten bedienen en sturen met het helmhout. Een valk is toerschip met prima zeileigenschappen en een ruime kuip waar je gemoedelijk in kunt zitten. Met maximaal 4 personen ga je samen met de schipper, een leuke tocht maken.

Meer informatie begeleid zeilen

de_Twirre-van_zeilen_tot_survival-8

Optimistcursus in Leeuwarden

De instructeurs van De Twirre willen jongeren enthousiast maken voor het zeilen. De zeillessen in Zuiderburen zijn bedoelt als kennismakingslessen voor het zeilen in een optimist, het is geen CWO cursus.

Meer informatie Optimistcursus Zuiderburen

de_Twirre-van_zeilen_tot_survival-40

Zeil- en Survivalkamp

Tijdens het zeil- en survivalkamp ga je niet alleen zeilen, maar ook survivalen! We blijven slapen op een groot zeilschip en beleven een week lang de leukste avonturen. Er staan veel verschillende activiteiten op het programma. Het wordt een week om niet te vergeten dus geef je op!

Meer informatie zeil- en survivalkamp