Zeilschool Zeillessen in Zuiderburen

De instructeurs van De Twirre willen jongeren enthousiast maken voor het zeilen. De zeillessen in Zuiderburen zijn bedoelt als kennismakingslessen voor het zeilen in een optimist, het is geen CWO cursus. Het is een samenwerkingsproject van De Twirre en Gerben van der Weij Watersport. De zeillessen worden gegeven vanaf de locatie van Gerben van der Weij Watersport. We hebben een indeling gemaakt op basis van leeftijd, dit is richtinggevend, de zeilschool behoudt zich het recht voor om hiervan af te wijken.

De lesweken zijn van maandag t/m vrijdag en vallen in week 29 (18 t/m 22 juli) en week 34 (22 t/m 26 aug).

Piraat (leeftijd 7 tot 10 jaar)

In deze zeilcursus krijg je 5 lessen van 2 uur en heb je les van maandag t/m vrijdag. De lessen starten om 9:00 uur. Je krijgt les in een optimist waar je met z’n tweeën in zit; dus neem vooral je vriendje of vriendinnetje mee! Je leert op een enthousiaste manier kennis maken met de zeilsport. Je betaalt voor deze week € 90,-.

Matroos (leeftijd 7 tot 10 jaar)

Deze zeilcursus komt overeen met de Piraat-cursus: je krijgt 5 lessen van 2 uur en hebt les van maandag t/m vrijdag. De lessen starten om 11:15 uur. Je zit bij deze cursus alleen in een optimist. Je betaalt voor deze week € 125,-.

Admiraal (leeftijd 10 t/m 12 jaar)

Kun je al een klein beetje zeilen of wil je het serieus leren? Meld je dan aan voor deze cursus. Je krijgt 5 lessen van 3 uur en hebt les van maandag t/m vrijdag. De lessen beginnen om 14:00 uur. Je krijgt les in een optimist (1 kind per optimist). Voor deze cursus betaal je € 165,-. Dus lijkt het je leuk om sportief bezig te zijn in de vakantie en de basisprincipes van de zeilsport te leren? Meld je dan nu aan (samen met je vriendje of vriendinnetje)! Bel Zeilschool de Twiire (0511-539732) voor meer info of om je aan te melden of stuur een mailtje (info@detwirre.nl).

Bel of mail