Bedrijfsfeest Friesland2022-03-06T15:33:41+01:00

Bedrijfsfeest in Friesland

Om goed uit te pakken bij een bedrijfsfeest in “Fryslân” zijn er verschillende mogelijkheden. Soms ligt de nadruk op de activiteiten waardoor het personeel weer een boost krijgt. Maar het kan ook zijn dat de nadruk ligt op de afterparty met goede dansmuziek. Het bedrijfsfeest wordt georganiseerd in Earnewâld. Een prachtige locatie aan het water en geschikt voor grote groepen, uiteraard zijn er goede parkeervoorzieningen.

 • Bedrijfsfeest: activiteiten + buffet
 • Bedrijfsfeest: buffet + muziek (coverband en/of dj)
 • Bedrijfsfeest: activiteiten + buffet + muziek (coverband en/of dj)

Er is keuze uit meer dan 20 activiteiten voor een bedrijfsfeest in Friesland. Het is natuurlijk helemaal gaaf voor je collega’s als ze zelf mogen kiezen welke activiteit ze willen gaan doen. Bekijk de top 5!

e-Chopper huren Friesland

Nr.1 e-Chopper

Supercool cruisen over landweggetjes en schelpenpaadjes van het Nationaal Park. Een ontspannen tocht op de stille en comfortabele e-Chopper, halverwege de route hebben jullie een pitstop bij de ijsboerderij.

Nr. 1 activiteit voor Bedrijfsfeest

Nr 2. Escaperoom voor grote groepen

Een prachtige escaperoom met een fries thema: “Skûtsjes”. Omdat we over meerdere identieke ‘rooms’ beschikken, kunnen grote groepen tegelijkertijd deze escaperoom doen. Een prachtig skûtsje decor en heel veel originele puzzels. Ook de humor ontbreekt niet, zeer geschikt voor een bedrijfsfeest.

Nr. 2 activiteit voor Bedrijfsfeest
Teambuilding in Friesland: varen in een moderne elektrische sloep.

Nr. 3 elektrisch Sloepvaren

Met meerdere elektrische sloepen vaar je tijdens je bedrijfsfeest zorgeloos over de Friese slootjes en meertjes. De digitale routeondersteuning laat je de mooiste routes ontdekken. Een mand gevuld met hapjes en drankjes is aan boord. Een ontspannen en ongedwongen activiteit voor een Bedrijfsfeest.

Nr. 3 activiteit Bedrijfsfeest

Nr. 4 Alde Feanen Challenge

Een competitieve game die zich zowel afspeelt op het land als met de e-Sloep op het water. Met je team ga je op zoek naar 16 hotspots met gevarieerde opdrachten: leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waarbij wat lef nodig is.

Nr. 4 activiteit Bedrijfsfeest
Teambuiling in Friesland: Met meerdere mensen tegelijkertijd in de Virtual Reality (of VR) Room, controlers en VR-brillen en beamerscherm.

Nr. 5 VR-Room

Virtual Reality. Samen met je collega’s stap je in een schijnbaar echte wereld. Kijk je ogen uit als je je begeeft in de diepten van de oceaan, of schreeuw je longen uit je lijf in de achtbaan. Vernieuwend en inspirerende activiteit voor een bedrijfsfeest.

Nr. 5 activiteit Bedrijfsfeest

10 redenenen voor een personeelsfeest in Friesland.

 1. Een prachtige locatie aan het water
 2. Geschikt voor grote groepen
 3. Goede parkeergelegenheid
 4. Originele activiteiten en goede begeleiding
 5. Iedereen kan zelf zijn favoriete activiteit kiezen
 6. Heerlijk eten en vriendelijke bediening
 7. Mogelijkheid tot drankjes afkoop
 8. Slechtweer verzekering
 9. Klantwaardering 8,9
 10. Mogelijkheden voor een dans/thema feest

De werkkostenregeling (WKR)

“Wanneer een bedrijfsuitje typisch teambuilding is en plaatsvindt in de baas zijn tijd, betekent het gewoonweg dat dit niet onder de WKR valt. Wanneer u dus kiest voor teambuilding met de doelstelling om uw personeel of collega´s beter met elkaar te laten samenwerken of communiceren, dan valt dit niet onder de WKR. Activiteiten als teambuilding, trainingen en vergaderen vallen dan ook niet onder de WKR regeling. U kunt dus gerust een training of seminar in een externe vergader- of trainingslocatie organiseren zonder dat dit onder de WKR valt.”

Het blijft natuurlijk de verantwoordelijkheid van de debiteur op welke manier je je teambuilding verantwoord. Mocht je er vragen over hebben, mail ons jouw vraag en dan leggen wij jouw cases voor aan onze financiële adviseur.

Lees het hele artikel over de WKR van Erik Kroon.