Survival Friesland

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een pittig groepsuitje? Provincie Friesland is erg geschikt voor verschillende survivalactiviteiten. Met name Nationaal Park De Alde Feanen leent zich perfect voor survival. Stel zelf je survivaldag samen, vol met uitdagende activiteiten zoals samen een zeilvlot bouwen en zelfstandig het meer over zeilen, natuurlijk met een wedstrijdelement. Daarnaast verschillende samenwerkingsopdrachten bij het survivalparcours boven het water en afsluitend een kanotrail. Haal jezelf uit de comfortzone en ga survivalen in Friesland. Hoe ga je om met stress en waar ligt jouw grens: Komt iedereen aan de overkant of haal je een nat pak? Bekijk de mogelijkheden en krijg direct een prijsopgaaf.

Een mooie dag om te handboogschieten in Friesland, met de pijl in de aanslag.

Survivalactiviteit in Friesland: handboogschieten

Om te overleven was het handboogschieten vroeger erg belangrijk, met pijl en boog moest er worden gejaagd. Nu is het handboogschieten natuurlijk voor de fun en niet meer om te kunnen overleven. Bij de Twirre vindt het handboogschieten plaats op een mooie locatie: midden in Nationaal Park De Alde Feanen, tussen de bomen, en langs het water. We starten met een korte uitleg van de instructeur, en daarna meteen zelf oefenen. Je let hierbij op je houding, het aanspannen van de pees enz. Na het oefenen houden we een wedstrijd, waarbij we schieten om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Later wordt er geschoten op ballonnen. Handboogschieten is een leuke survival activiteit die iedereen kan doen. De mooie locatie in Friesland maakt het echt bijzonder.

Meer info en boeken Survival Friesland

Groep volwassenen die een survival parcours boven het water afleggen middels verschillende touwbruggen.

Survivalparcours boven het water – een uitdaging in Friesland

Beleef samen met vrienden of collega’s het spannendste survivalparcours in Friesland. Een survivalparcours boven het water met touwbruggen, een touwslinger en een tokkelbaan. De kans op een nat pak is niet uitgesloten. Aansluitend een kanotrail met leuke opdrachten onder de bruggen van het Pettebosk. Voor survival hoef je echt niet helemaal naar de Ardennen: ontdek de mogelijkheden voor survival in Friesland. In Eernewoude/Earnew├óld, in het prachtige Nationale Park De Alde Feanen.

Meer info en boeken Survivalparcours Friesland

Met een zelfgebouwd vlot zeilt een groep van 5 personen een meer over in Friesland.

Survival in Friesland: teambuilding

Samen met je collega’s of sportteam een leuke activiteit doen die tevens bedoeld is voor teambuilding. In kleine groepjes/teams zelf een zeilvlot bouwen en vervolgens een wedstrijdparcours afleggen. Ken je de uitdrukking “de wind uit de zeilen halen”?, dit is een ideale gelegenheid om dat bij je collega’s te doen. Daarna volgen verschillende samenwerkingsopdrachten op het survivalparcours boven het water met touwbruggen, touwslinger en tokkelbaan. Om het nog moeilijker te maken moeten de teams bepaalde attributen gezamenlijk meenemen over het parcours. Aansluitend volgt er nog een kanotrail met diverse opdrachten. Kortom: teambuilding en survival doe je in Friesland, in het prachtige Nationaal Park de Alde Feanen bij Eernewoude/Earnew├óld.

Meer info en boeken Survival Teambuilding