Survival Friesland2022-03-06T13:59:41+01:00

Survival in Friesland

Friesland biedt volop mogelijkheden voor survivalactiviteiten: Met name Nationaal Park De Alde Feanen. Haal jezelf uit de comfortzone en ga survivalen in Earnewâld. Stel zelf je survival-dag samen, vol met uitdagende activiteiten:

  • Survivalbaan
  • Kanovaren
  • Suppen
  • Steppen

Of bekijk het overzicht van alle groepsuitjes. Earnewâld ligt op15 minuten rijden vanaf Drachten of Leeuwarden.

Survival activiteit in Friesland Parcours boven het water.

Survivalparcours Friesland

Beleef samen met je vrienden of collega’s het spannendste survivalparcours in Friesland. Een survivalparcours boven het water met touwbruggen, een touwslinger en een tokkelbaan. De kans op een nat pak is niet uitgesloten. Aansluitend een kanotrail met leuke opdrachten onder de bruggen van het Pettebosk.

Survivalparcours Friesland
Survival activiteit in Friesland Suppen

Suppen in Friesland

Een prachtige sup-route door het Pettebosk, een beschut gebied om te suppen – midden in Nationaal Park De Alde Feanen, de mooiste plek voor survival-activiteiten.

Suppen in Friesland
Survival activiteit in Friesland Steppen op een Kickbike.

Survival activiteit steppen

Steppen is een activiteit die geschikt is voor actieve groepen en die beschikken over de nodige conditie. Halverwege de prachtige route is er een pitstop bij de boerderij en worden jullie getrakteerd op een ijsje en nemen een kijkje in de stallen.

Survival activiteit steppen
Survival activiteit in Friesland Kanovaren

Survival activiteit Kanovaren

In het nationaal park De Alde Feanen is een prachtige kanoroute uitgezet met uitdagende opdrachten. Als je de opdrachten goed uitvoert vind je de code om de box te openen. Er zijn zowel één- als twee persoons kano’s.

Kanovaren in Friesland