Contact2024-04-09T18:37:08+01:00

Contactinformatie

Wie zijn wij?

Bij ons kun je terecht voor originele groepsuitjes. Wij zijn Judith en René Janssen, we zijn ons bedrijf in 1997 begonnen. Samen met het team dat inmiddels bestaat uit een grote groep enthousiaste instructeurs en horecamedewerkers, zetten we ons iedere dag in om er voor onze gasten een onvergetelijk uitje van te maken. We gaan voor kwaliteit en genieten van blije bezoekers.

Vernieuwing in het aanbod van groepsuitjes is voor ons essentieel om het bedrijf bruisend te houden en de klanten aan ons te binden. Nieuw in 2024:

  • Foodtruck arrangement
  • e-Fatbike
  • Extra e-Choppers
  • Pubquiz Battle

Tevens realiseren we ons ook dat we steeds meer maatschappelijk verantwoord moeten ondernemen om het mogelijk te maken een fijne tijd te hebben in het mooie natuurgebied waar we dagelijks gebruik van mogen maken.

Vanaf begin 2024 is de Twirre bezig om een Green key certificaat te behalen.  Bedrijven met een Green Key proberen de impact op het milieu te verminderen en zijn zich bewust van hun positie in de maatschappij zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de gast.

Voor de Twirre betekent dit zoveel mogelijk duurzaam ondernemen.
Zonnepanelen, heatpipes en een warmtepomp die zijn energie uit het aangelegen meer haalt door middel van Wetter Waarmte (aquathermie) zijn al in gebruik genomen.

Hierdoor kunnen we onze elektrische sloepen en voertuigen efficiënt opladen en kunnen onze gasten douchen met door heatpipes opgewarmd water.

Naast Green Key heeft De Twirre ook een Fairtrade certificaat. Eerlijke producten proberen we in ons cateringaanbod waar mogelijk zoveel mogelijk in te zetten

Door onze betrokkenheid bij Nationaal Park de Alde Feanen waar we sponsor van zijn en andere lokale goede doelen (o.a.skjin wetter actie) proberen we ons steentje bij te dragen. Hier vind je onze MVO verklaring

BEREIKBAARHEID – OPENBAAR VERVOER

Earnewâld is prima te bereiken met het openbaar vervoer:

Vanuit Leeuwarden: U vertrekt vanaf Leeuwarden Station met buslijn 114, u stapt uit bij Bushalte Rijksweg, Nijega.
Vanuit Drachten: U vertrekt vanaf Drachten Knobeldorffplein met buslijn 20, u stapt uit bij Bushalte Dorpshuis, Nijega.
In Nijega stapt u over op de Opstapper 790.
Deze lijn is een OPSTAPPER. Reserveer minimaal anderhalf uur voor vertrek van de gewenste rit op tel.nr. 0800 – 2802803.
Hier vindt u alle informatie over de De Opstapper: https://qbuzz.nl/Friesland/onderweg/waarmee-reis-ik/de-opstapper/
Plan u route met het OV hier: http://9292.nl/earnewald/bushalte-it-kruspaed