Escaperoom Friesland

Escaperoom Friesland 2018-07-18T11:55:40+00:00

Een escape room met een Fries thema: skûtsjes. Het is een escaperoom voor grote en kleine groepen.

Het verhaal speelt zich af het skûtsje van Jan en Sjut. Twee hardwerkende ouders die al veel hebben meegemaakt. Het goede nieuws is dat ze nu een zoon hebben,  hun pasgeboren baby – Rienk. Jan en Sjut zijn er ontzettend blij mee, maar Jan als de dood dat hij Rienk zal verliezen. Met name de verhalen rondom de Lange Slettemerman boezemen hem angst in en voeden zijn paranoide geest. Om te voorkomen dat iemand hun zoon wat aan kan doen heeft Jan allerlei puzzels verzonnen waar alleen hij en zijn vrouw het antwoord op weten. Maar ….

Foto van het ruim van een skûtsje

Escape room voor grote groepen

Deze escaperoom is geschikt voor grote groepen tot 18 a 21 personen.  De groep wordt verdeelt over 3 identieke skûtsje-escaperooms. Uiteraard ontstaat er dan een leuke competitieve sfeer.

Welk team heeft de beste tijd behaalt? Voor grotere groepen zijn er combinatie-programma’s mogelijk, bijvoorbeeld een combinatie met  handboogschieten of sloepvaren.

Lees meer

Ook voor kleine groepen v.a. € 15,00 pp

Het verhaal van Jan en Sjut speelt zich af in het prachtige decor van een skûtsje, wat met aandacht voor detail in 2017 is gebouwd. In 2018 hebben we een update gemaakt met nog meer nautische puzzels en elektrotechnische hoogstandjes.

Je kunt al bij ons terecht vanaf 5 personen, dus ook voor kleine groepen zijn er mogelijkheden.

Bel 0511539732

x