Vakantiehuis aan het water2023-01-20T09:41:19+01:00

Project Description

Vakantiehuis aan het water

Luxe vakantiehuis aan het water in Nationaal Park De Alde Feanen. Een ruim huis met met 6 kamers met een tweepersoonsbed. Wifi aanwezig.

Voor 10 tot 12 personen

Vakantiehuis boeken

Vakantiehuis aan het water in Eernewoude

Het huis heeft een eigen thema: “Zeilen” en wordt daarom het zeilhuis genoemd. De woonkamer (65M2)met houtkachel ademt de sfeer van dit thema met onder andere een bar van een houten zeilboot. Via openslaande deuren kom je op het terras waar in de zomer een sfeervolle stretchtent staat met loungestoelen.
Aan de achterzijde is een grote bartafel met uitzicht op het water en een hottub voor 6 tot 8 personen personen. Bij de steiger ligt een poly-valk die van april t/m oktober gebruikt mag worden op voorwaarde dat de kapitein een ervaren zeiler is. Ook is een optimist beschikbaar voor de jonge zeilers. De boten zitten bij de prijs in. Gebruik van de hottub incl. hout kost € 60,- per weekend. Graag vooraf aangeven als je die wilt gebruiken. Er staat ook een tafeltennistafel en voetbaltafel.

De ruime keuken heeft een kookeiland, meerdere koelkasten, een vriesruimte, grote proviandkast, oven, magnetron, vaatwasser, en koffiezetapparaat. Alle materialen om een maaltijd te bereiden en op te eten zijn aanwezig. Ook is er een ruimte met wasmachine en droger.

De bovenverdieping heeft 6 slaapkamers, 2 toiletten en 6 douches. Alle slaapkamers hebben een 2-persoonsbed. Op enkele kamers is een extra stapelbed aanwezig. De master-bedroom heeft een ruim balkon.

Het zeilhuis ligt aan het water in Nationaal Park De Alde Feanen, bij het dorpje Earnewâld (Eernewoude). Je kunt er prachtig varen wandelen of fietsen. Elektrische sloepen, sup’s, kano’s of extra zeilboten kunnen bij ons worden gehuurd. Prachtige wandelroutes beginnen op 150 meter afstand van het huis en mooie fietstochten zoals de “8 van Grou” kunnen wij van harte aanbevelen.

Earnewâld heeft een supermarkt, er zijn verschillende restaurantjes en terrasjes aan het water, fietsverhuur en twee musea (het Skûtsje museum en het Kokelhûs). Leeuwarden, de prachtige hoofdstad van Friesland is 15 minuten rijden.  In 2018 is Leeuwarden uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa.

Vakantiehuis boeken