Groepsaccommodatie 2019-02-25T14:18:06+00:00

Project Description

Groepsaccommodatie

weekend vanaf € 1205,00
20 tot 37 personen

Groepsaccommodatie boeken

De groepsaccommodatie in Eernewoude heeft 3 sterren en is gelegen aan het water, op 100 meter afstand van Nationaal Park De Alde Feanen. Het is geschikt voor familiegroepen van 20 tot 37 personen. 

De accommodatie is sfeervol ingericht met openhaard en een echte scheepsbar. De keuken is voorzien van een professionele vaatwasser, oven en een kookeiland met 10 pitten. De bovenverdieping is ingericht voor overnachting en sanitaire voorzieningen (6 Douches).

Familiegroepen hebben tijdens het verblijf de beschikking over 3 kano’s, hout voor de open haard, kaarten met wandel-, fiets- en kanoroutes, zwemvesten voor kinderen tot 12 jaar. Dekbed met linnenpakket op aanvraag. Indien gewenst begeleiden we leuke activiteiten.

Wilt u tijdens uw verblijf de catering laten verzorgen, neem dan contact met ons op.

Voor familiegroepen die boeken voor 2019 zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van een valk (met uitzondering van Hemelvaart en Pinksteren). Voorwaarde is dat u beschikt over een CWO2 zeilcertificaat. Daarnaast krijgen familiegroepen voor 2019 een GRATIS activiteit, je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
– Hebben jullie een goede conditie? Jullie maken een steptocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Deze activiteit kan zowel op zaterdag als op zondag.
– Onder begeleiding van een instructeur bouwen jullie in kleine groepjes zelfstandig een vlot en daarna volgt er een wedstrijd. Welke team is het snelst. Deze activiteit kan alleen op zondag.
– Heerlijk kanovaren! Een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen. Deze activiteit kan zowel op zaterdag als op zondag.

Prijslijst groepsaccommodatie:

  • Weekend Pasen t/m herfstvakantie noord € 1205,00
  • Midweek vanaf Pasen t/m herfstvakantie noord € 1500,00
  • Week vanaf Pasen t/m herfstvakantie noord € 2100,00
  • Pinksteren € 1475,00
  • Hemelvaart € 1695,00
  • De accommodatie moet veegschoon worden achtergelaten (inclusief afwas). Daarna maken wij de accommodatie schoon. De schoonmaak kosten zijn € 105,00.
  • Lakenpakket: dekbed inclusief lakenpakket € 7,50 pp.
sloepverhuur-friesland-elektrische-sloep

Groepsaccommodatie reserveren

Reserveer de groepsaccommodatie door via het contact formulier contact met ons op te nemen of neem telefonisch contact op via 0511 – 539732

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x