Vakantiehuis aan het water2024-02-01T07:24:41+01:00

Project Description

Vakantiehuis aan het water

Luxe vakantiehuis aan het water in Nationaal Park De Alde Feanen. Een ruim huis met met 6 kamers met een tweepersoonsbed. Inclusief hottub of zeilboot.

Voor 10 tot 12 personen

Vakantiehuis boeken

Vakantiehuis aan het water in Eernewoude

In het huis zijn heel veel facetten en attributen verwerkt die met zeilen te maken hebben. Daardoor heeft het de naam ‘Zeilhuis’ gekregen.

Het huis heeft een ruime woonkamer (65 m²) en via de openslaande deuren kom je op het terras waar in de zomer een sfeervolle stretchtent staat met enkele loungestoelen. Buiten staat aan de achterzijde een grote bartafel met uitzicht op het water en een hottub voor 6 tot 8 personen. Bij de steiger ligt een poly-valk die van april t/m oktober gebruikt mag worden op voorwaarde dat de kapitein een ervaren zeiler is. Ook is een optimist beschikbaar voor de jonge zeilers. De boten zitten bij de prijs in. Gebruik van de hottub incl. hout kost € 60,00 per weekend maar als de zeilboten niet worden gebruikt dan is de hottub gratis. Het al dan niet gebruiken van de boten en/of hottub wel graag vooraf aangeven. Er is ook een tafeltennistafel.

De ruime keuken heeft een kookeiland, meerdere koelkasten, een vriesruimte, grote proviandkast, oven, magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Alle materialen om een maaltijd te bereiden en op te eten zijn aanwezig. Ook is er een ruimte met wasmachine en droger.

De bovenverdieping heeft 6 slaapkamers, 2 toiletten en 6 douches. Alle slaapkamers hebben een 2-persoonsbed. Op enkele kamers is een extra stapelbed aanwezig. De master-bedroom heeft een ruim balkon.

Het zeilhuis ligt aan het water in Nationaal Park De Alde Feanen, bij het dorpje Earnewâld (Eernewoude). Je kunt er prachtig varen, wandelen of fietsen. Elektrische sloepen, sup’s, kano’s of extra zeilboten kunnen bij ons worden gehuurd. Prachtige wandelroutes beginnen op 150 meter afstand van het huis en mooie fietstochten zoals de “8 van Grou” kunnen wij van harte aanbevelen. Je kunt ook kiezen om enkele leuke activiteiten te ondernemen die worden aangeboden door De Twirre: bekijk het aanbod.

Earnewâld heeft een supermarkt, verschillende restaurantjes en terrasjes aan het water, fietsverhuur en twee musea (het Skûtsje museum en het Kokelhûs). Leeuwarden, de prachtige hoofdstad van Friesland is 15 minuten rijden.

Vakantiehuis boeken