Sup Challenge2023-04-17T19:12:01+01:00

Project Description

Sup Challenge

Met een Reuzen Kano of een ander overzetbootje varen jullie naar het Pettebosk: Hier gaan jullie  in verschillende teams op zoek naar hotspots met gevarieerde opdrachten.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

€ 15,00 pp*
2 uur – vanaf 8 personen

Lees meer

Sup Challenge

Jullie gaan deze game spelen in het Pettebosk, een gebied in Nationaal Park De Alde Feanen.  Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken. Om dit unieke vaargebied voor kano’s te bereiken stappen jullie eerst in een Reuzen Kano of een ander overzetbootje, een hilarisch onderdeel. Hier gaan jullie Stand-Up-Paddling door de prachtige slootjes van het Pettebosk, het is extra spannend omdat je ook in het water kunt vallen. Je staat op je supboard en daardoor heb je fantastisch uitzicht over de rietkragen.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Om de hotspots in het Pettebosk te vinden, maken jullie gebruik van de Sup’s.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s met elkaar terugkijken.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie of een lunch.

Tip: Meestal wordt deze activiteit gecombineerd met onze spannende Survivalbaan, plezier gegarandeerd. Maar het is ook leuk om deze activiteit te combineren met de Challenge Walk: je krijgt dan € 2,50 pp korting. Bekijk alle aanbiedingen.

Voorbeeld arrangement:

  • 13:30 Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,25 pp
  • 14:00 Sup Challenge € 15,00 pp
  • 15:30 Tussen de activiteiten door 2 drankjes € 5,25 pp
  • 16:00 Tweede activiteit bijvoorbeeld Challenge Walk € 9,00 € 6,00 pp
  • 17:30 Twee gangen barbecue € 25,25 € 22,75 pp

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben een breed aanbod van leuke en originele groepsuitjes die veilig op 1,5 meter kunnen worden gedaan. Daarnaast beschikken wij over veel ruimte en gezellige zitjes waardoor je ook bij ons veilig kunt eten, alles volgens de RIVM richtlijnen.

De Twirre heeft al 23 jaar ervaring met het begeleiden van groepsuitjes. We doen bijna alle activiteiten in eigen beheer.

Wij hanteren vaste prijzen. Je kunt zelf een groepsuitje samenstellen en meteen zien of het past binnen je budget. Binnen 1 werkdag ontvang je een offerte op maat.

Wij hanteren soepele annuleringsvoorwaarden. Bij het boeken van een groepsuitje weet je nooit helemaal zeker hoeveel mensen er precies kunnen komen. Bij De Twirre kun je tot 48 uur voor aanvang het aantal kosteloos bijstellen, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijk doorgeven aantal. Het groepsaantal kan niet kleiner worden dan het minimum dat geldt voor de activiteit.

Veel mensen hebben zin om een groepsuitje te organiseren in de buitenlucht maar zijn bang dat dit in het water valt. In de praktijk komen dit soort dagen nauwelijks voor, maar het zal je maar net treffen. Daarom hebben we een geruststellend verzekeringspakket: goede regenkleding van het merk: Helly Hanson, voor het geval er af en toe een bui is voorspeld. Daarnaast de mogelijkheid voor een alternatief programma onder dak. Het verzekeringspakket dient bij de boeking te worden gereserveerd om het gebruik van de regenkleding en het alternatief programma zeker te stellen.

We zijn een CWO-gecertificeerde zeilschool en dat betekent dat de groep enthousiaste instructeurs allemaal CWO gekwalificeerd zijn.

Tijdens een groepsuitje is eten heel erg belangrijk voor het welslagen. Je wilt voelen dat er aandacht en zorg aan wordt besteed. Onze Barbecue Bewust is nieuw. Hierbij zie en proef je dat er aandacht voor het eten. Na de activiteit komt iedereen enthousiast terug en dan wordt je ontvangen met een ‘rode bieten Carpaccio amuse’. Op de bakplaat van de barbecue kun je de heerlijke botermalse biefstuk bakken en de beter leven boerderij kipfilet. Bovendien is er een grote gemarineerde Italiaanse spies en een spinazie Feta taartje. Er zijn 2 salades: een pasta salade van gerookte kip en een Curry Madras aardappelen salade. Natuurlijk is er ook warm stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Het is ook mogelijk om een vaste prijs te betalen voor de drankjes tijdens de barbecue (2 uur drankjes – fris, bier, wijn en koffie/thee) voor € 9,95.

In samenwerking met Annage en Buitenplaats It Wiid organiseren wij groepsuitjes voor grote groepen, tot 500 personen. Binnen een grote groep zijn er natuurlijk veel verschillen; de een vindt swing-triken leuk of varen in een e-sloep en de ander wil graag naar de survivalbaan of een escaperoom doen. Voor grote groepen kunnen we een pakket samenstellen waarbij de deelnemers hun voorkeur kunnen aangeven voor een bepaalde activiteiten-combinatie. Voor dergelijke grote groepen laten we de catering verzorgen door Annage of De Buitenplaats. Beiden beschikken over een mooie locatie aan het water.