Sup Challenge – 2 uur2024-04-23T19:42:38+01:00

Project Description

Sup Challenge

Jullie gaan deze game spelen in het Pettebosk. Op een supboard gaan jullie daar op zoek naar hotspots met gevarieerde opdrachten. Om dit unieke vaargebied te bereiken, stappen jullie eerst in een Reuzen Kano of een ander overzetbootje.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

€ 15,00 pp*
2 uur – vanaf 8 personen

Lees meer

Sup Challenge

Jullie gaan deze game spelen in het Pettebosk, een onderdeel van Nationaal Park De Alde Feanen. Om dit unieke vaargebied voor supboards te bereiken, stappen jullie eerst in een Reuzen Kano of een ander overzetbootje, een hilarisch onderdeel.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. In het Pettebosk liggen de supboards voor jullie klaar waarmee jullie met je team op zoek gaan naar 6 hotspots voor de opdrachten. Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waar wat lef voor nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken. Als je met je supboard door het Pettebosk vaart, zul je onder de indruk zijn van het labyrint aan slootjes en de volle rietkragen.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kun je de video’s en foto’s die tijdens de game gemaakt zijn, met elkaar terugkijken, veelal hilarisch.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie, drankjes voor onderweg of lekker eten op het terras aan het water.

Tips:

 1. Deze activiteit kun je leuk combineren met bijvoorbeeld de Skûtsje Escaperoom, je profiteert dan bovendien van € 2,50 pp korting op de activiteiten. Bekijk alle aanbiedingen.
 2. Een kleine pauze tussen de activiteiten door en even genieten van een hapje en een drankje.
 3. Wil je de dag afsluiten met lekker eten, laat je dan verrassen door ons Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn). Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp (mogelijk voor groepen vanaf 15 personen).

Voorbeeld van een geheel verzorgd groepsuitje:

De kosten voor dit groepsuitje zijn € 86,50 € 79,50 pp. Je kunt het groepsuitje heel makkelijk zelf samenstellen: je bepaalt dus helemaal zelf wat de prijs per persoon wordt.

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in

Nieuw: Foodtruck arrangement

Geniet van ons verrassend Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit 4 gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn).

 • Vooraf een broodplankje met heerlijke dippings
 • Broodje pulled Chicken (of vegetarische variant)
 • Mexicaanse taco (of vegetarische variant)
 • Salade en frietjes
 • Warm stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter
 • Nagerecht

Het Foodtruck arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en wordt alleen aangeboden in combinatie met 2 uur vrij drinken (keuze uit bier, fris en wijn). Mogelijk vanaf half mei 2024.

Aanbieding Foodtruck arrangement: € 38,50 € 35,00 pp

Handige slechtweer-verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen.
 • Jullie kunnen gebruik maken van professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubquiz of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Actie: 2 Drankjes & warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 2 Drankjes pp (keuze uit bier, fris en wijn).
 • Mooi opgemaakte schaal met een mix van warme hapjes, zoals bitterballen en bami hapjes (5 stuks pp).
 • Voor groepen vanaf 8 personen.
Bekijk overzicht Eten en Drinken