Groepsuitjes in Friesland

Groepsuitjes in Friesland 2019-02-07T12:05:33+00:00

Groepsuitjes in Friesland in Nationaal Park De Alde Feanen. Originele indoor en outdoor groepsuitjes. Nieuw in 2019 VR-Room en diner kwis en uitbreiding van de “off road” route voor de elektrische steps.

NIEUWE-ALTTEKST

Escaperoom voor grote groepen

Uniek in Friesland om met een grote groep tegelijker tijd een ‘ecaperoom’ te doen. Het verhaal speelt zich af op het skûtsje van Jan en Sjut. Een prachtig Fries thema met een schitterend decor, humor en originele puzzels. We beschikken over meerdere identieke escaperooms, waardoor er automatisch competitie ontstaat.

Bij deze activiteit loopt een combinatie actie met de VR-Room

Bekijk actie
4 mensen op een Swing-trike. Een molen op de achtergrond. Locatie Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewald.

Swing-triken: een origineel groepsuitje

Swing-triken is een groepsuitje dat veel wordt geboekt. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van het Friese Nationaal Park De Alde Feanen. Het hangen in de bochten en de snelheid van de swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor.

Bij deze activiteit loopt een actie.

Bekijk actie
Diner kwis: indoor groepsuitje

4 Gangen dinerkwis

Nieuw in 2019: 4 Gangen Diner-kwis. Verschillende teams strijden tegen elkaar en beantwoorden allerlei ludieke vragen. Het eten en de kwis-vragen wisselen elkaar af. een originele indoor groepsactiviteit.

Bel voor meer info
Elektrische steps off road door Nationaal Park De Alde Feanen

Electric off road

Een prachtige route rondom Earnewâld onder begeleiding van een instructeur: landweggetjes, schelpenpaadjes, weilanden, bosstroken en het maisveld. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij voor boeren schepijs en een kijkje in de stal.

Uniek in Friesland

Uniek groepsuitje
Personeelsuitje wat altijd aan slaat: Varen van gerecht naar gerecht.

Groepsuitje: sloepvaren

Met meerdere sloepen vaar je door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Een gevulde mand is aan boord voor een hapje en een drankje. Na een korte uitleg gaan jullie zelf op pad. Het zijn moderne elektrische sloepen en via de app beschikt u over digitale route ondersteuning zodat u echt op de mooiste plekjes van Nationaal Park De Alde Feanen komt. Een duurzaam groepsuitje in het prachtige Fryslân.

Bekijk alle uitjes
Handboogschieten is een ontspannende bezigheid tijdens een personeelsuitje.

Groepsuitje Friesland: Handboogschieten

Handboogschieten in Earnewâld, op een mooie locatie aan het water. Na de uitleg van de instructeur gaat iedereen oefenen. Als we een beetje zijn ingeschoten houden we een wedstrijd om punten en daarna gaan we schieten op ballonnen die op de roos zijn vastgemaakt.

Actie: € 1,50 korting pp in combinatie met de escaperoom.

Bekijk de actie
Iemand valt bijna in het water. Hij balanceert op een touwbrug boven het water. Een personeelsuitje waarbij veel wordt gelachen.

Survival in Friesland

Een spannend groepsuitje in het hart van Friesland. Een survivalbaan over het water. Je moet met touwbruggen, een tokkelbaan en een touwslinger over de sloot zien te komen. Wie durft? De kans bestaat dat iemand een nat pak haalt!

Deze activiteit is altijd in combinatie met een verrassende kanotrail in het Pettebosk.

Bekijk dit groepsuitje

Teamspel “The Big Escape”

Een competitief teamspel in de buitenlucht met elementen van escaperooms en sportieve opdrachten. Bepaal zelf welk teamlid je inzet voor de puzzels en wie je inzet voor de fysieke opdrachten, zoals suppen of blaaspijpschieten. De verschillende deelopdrachten monden uit in een spectaculair eindspel.

Dit spel is speciaal voor grote groepen.

Uniek teamspel

“Treasure Island” voor grote groepen

Dit is een groepsuitje met een competitief karakter. De verschillende teams moeten allerlei opdrachten doen waarmee ze materialen kunnen verdienen om een vlot te bouwen. Maar win je de joker dan mag je bij een ander team iets weghalen. Welke team bereikt als eerste Treasue Island.

Bij dit groepsuitje is het niet ondenkbaar dat iemand een nat pak haalt!

Bekijk alle groepsuitjes

Origineel groepsuitje: De Lopifit

Lopen met de snelheid van een fiets, zonder dat het jezelf veel inspanning kost, het is absoluut niet zwaar. De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Earnewâld. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij waar je wordt getrakteerd op ambachtelijk gemaakt boerenijs.

Bekijk actie

Culinair hoppen

Dis is een erg leuk groepsuitje als je houdt van “uit eten gaan”. Je vaart door het prachtige Friese Nationaal Park De Alde Feanen en maakt gebruik van de vaarapp. Zodoende vaar je van gerecht naar gerecht. Aan boord is een goed gevulde koelbox met fris, bier en diverse wijnen.

Jullie varen in moderne aluminium sloepen met krachtige elektromotor.

Bourgondisch groepsuitje

Varende wijnproeverij

Een groepsuitje onder begeleiding van Hens Jansen, jullie schipper en vinoloog. Jullie proeven onder zijn begeleiding 7 a 8 wijnen. Onderwijl genieten jullie van het Friese landschap, de prachtige uitzichten van Nationaal park De Alde Feanen.

Hens zorgt ook voor de hapjes.

varende wijnproeverij
Groepsuitje VR-Room. 2 mensen met VR Bril en Beamer scherm

Nieuw Groepsuitje: VR-Room

Nieuw in 2019: Met een VR-bril stap je in de onderwaterwereld van de oceaan of je schreeuwt je longen uit je lijf in de achtbaan. Samen met je collega’s beleef je unieke virtuele ervaringen. Ook geschikt voor grote groepen.

Actie: € 2,50 korting p.p. in combinatie met de escaperoom.

Bekijk VR-Room
Groepsuitje: met meerdere zeilpramen van de Nije Sylpream. Wedsstrijd zeilen met je collega's.

Groepsuitje zeilen

Zeilen is zowel actief als ontspannen. Zelf de zeilen hijsen en de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien in Friesland. Een zeiltocht van 1½ of 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld.

Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep.

Bekijk alle groepsuitjes
Foto van 2 paarden. De Paarden trekken een huifkar.

Huifkartocht

Met je vrienden of collega’s in de huifkar. Een prachtige rit door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Gemoedelijk met een hapje en een drankje en onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij.

De huifkar rit wordt gerealiseerd door Manege De Sanninghoeve.

Bekijk alle groepsuitjes
Zwarte Kick Bike zonder mensen op de foto

Steppen: sportief groepsuitje

Steppen op de kick-bike. Door Nationaal Park De Alde Feanen. Een afwisselende route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont.

Halverwege is er een pitstop bij het Buthus: een boerderij waar u een kijkje kunt nemen in de stal bij de kalfjes en getrakteerd wordt op boerenschepijs.

Bekijk alle groepsuitjes
Groep mensen die kanovaren in een slootje

Sportief groepsuitje: Kanotrail

Bij dit groepsuitje hebben de groepen altijd veel lol. Tijdens de prachtige route zijn er verschillende opdrachten die onder de bruggen van het Pettebosk hangen. Als de opdrachten goed worden gedaan kom je achter de combinatie van het cijferslot en wacht jullie een leuke verrassing.

Er zijn zowel 1-  als 2-persoons kano’s.

Sportief groepsuitje
Personeelsuitje: Op de foto zie je een zelfgemaakt zeilvlot dat wordt voortbewogen door de wind.

Zeilvlot bouwen

Een avontuurlijk groepsuitje in Earnewâld. In kleine groepjes bouwen jullie zelfstandig een vlot van tonnen, palen en veel touw. Jullie krijgen er ook spullen bij waarmee je een zeil kunt zetten (mast, ra, zeil etc.). Welke team wint en haalt bij zijn collega’s de wind uit de zeilen.

Bekijk alle groepsuitjes

Een actief groepsuitje: Suppen

Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Je staat op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Suppen is een ontspannende en inspannende activiteit. Je bent sportief bezig en je geniet tegelijkertijd van het uitzicht.

Prachtige route door het Nationale Park bij Earnewâld.

Bekijk alle groepsuitjes

x