Groepsuitjes in Friesland2024-01-24T05:28:57+01:00

Groepsuitjes in Friesland

Groepsuitjes in Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Originele groepsuitjes, bijvoorbeeld de escaperoom, een competitieve sloepengame of ontspannen cruisen op een e-Chopper. Bekijk ook onze aanbiedingen.

De top 5 van groepsuitjes in Friesland

Groepsuitje in Friesland: Off Road met een elektrische step

Groepsuitje e-Chopper

Een uniek groepsuitje in Friesland: Supercool cruisen over landweggetjes en schelpenpaadjes van het Nationaal Park. Een ontspannen tocht op de stille en comfortabele e-Chopper. Daarna genieten van onze verrassende foodtruck gerechten op ons terras aan het water.

Nr. 1 groepsuitje in Friesland
Groepsuitje in Friesland: Sloepvaren in Friesland met een elektrische sloep

Groepsuitje e-Sloepvaren

Een groepsuitje waarbij je met 1 of meerdere elektrische sloepen door het Nationaal Park bij Earnewâld vaart. Dankzij de digitale navigatie verdwaal je niet en kom je op de mooiste plekken. Ontspannen varen met een hapje en een drankje.

Bekijk de lopende aanbiedingen.

Nr. 2 Groepsuitje in Friesland

Groepsuitje Challenge Walk

Tijdens deze game gaan jullie op zoek naar  hotspots.  Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken. Als je de e-Sloepen Game combineert met de Challenge Walk, kun je Nationaal Park De Alde Feanen zowel vanaf het water als vanaf het land bewonderen. e-Sloep & Challenge Walk

Nr. 3 Groepsuitje in Friesland
Groepsuitje in Friesland: Survivalparcours boven het water.

Groepsuitje Gemengd e-Rijden

Jullie gaan op pad met allerlei soorten elektrische voertuigen: de e-Chopper, de e-Fatbike, de Lopifit en de e-Step. Een prachtige tocht door Nationaal Park De Alde Feanen, over schelpenpaadjes en rustieke landweggetjes. Onderweg kunnen jullie natuurlijk even wisselen en zo alle verschillende apparaten even uitproberen.

Bekijk de lopende aanbiedingen.

Nr. 4 groepsuitje in Friesland

Groepsuitje Escaperoom

Een competitief groepsuitje met een Fries thema, geschikt voor grote groepen. Een prachtig decor van skûtsjes, een spannende verhaallijn en veel nautische hoogstaande puzzels. Er zijn drie identieke escaperooms waardoor er automatisch onderlinge strijd ontstaat.

Nu € 2,50 pp korting op een tweede activiteit naar keuze.

Nr. 5 groepsuitje in Friesland

Bekijk alle combinatie activiteiten met korting

Veel groepen kiezen voor een combinatie activiteit van ongeveer 3 uur en profiteren van een flinke korting.

Bekijk alle groepsuitjes
Groepsuitje in Friesland: Survivalparcours boven het water.

Groepsuitje Survival & Kano Challenge

Jullie beginnen met een spannend survival parcours boven het water van een brede sloot met balkbruggen, touwbruggen, een touwslinger en een tokkkelbaan.

Met de Kano Challenge gaan jullie op zoek naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waar wat lef voor nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

Groepsuitje Survival & Kano Challenge
Groepsuitje in Friesland: Zeilen in Friesland, bijvoorbeeld met 2 zeilpramen.

Groepsuitje zeilen

Zeilen is zowel actief als ontspannen. Zelf de zeilen hijsen en de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien in Friesland. Een zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld.

Bekijk de video van Nationaal Park De Alde Feanen.

Groepsuitje zeilen
Groepsuitje in Friesland: Een kanotcht met onderweg allerlei opdrachten.

Sportief groepsuitje Kano Challenge

Jullie gaan deze game spelen in het Pettebosk, maar om dit unieke vaargebied voor kano’s te bereiken, stappen jullie eerst in met z’n allen in een Reuzen Kano. In het Pettebosk ga je met je team op zoek naar 6 hotspots voor de opdrachten. Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

Sportief groepsuitje

Groepsuitje Lopifit

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. De loopband wordt elektrisch ondersteund waardoor het niet zwaar is. Grotere groepen kunnen kiezen voor het groepsuitje Gemengd e-Rijden.

Groepsuitje Lopifit
Groepsuitje in Friesland: Terwijl jullie varen door Nationaal Park De Alde Feanen deelt een vinoloog zijn kennis over het wijnproeven.

Varende Wijnproeverij

Een groepsuitje onder begeleiding van Hens Jansen, jullie schipper en vinoloog. Jullie proeven onder zijn begeleiding 7 a 8 wijnen. Onderwijl genieten jullie van het Friese landschap en de prachtige vergezichten van Nationaal park De Alde Feanen.

Groepsuitje varende wijnproeverij
Groepsuitje in Friesland: Een sportieve tocht op de step door Nationaal Park De Alde Feanen.

Sportief groepsuitje e-Fatbike Game

Jullie gaan deze game spelen in Nationaal Park De Alde Feanen. Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

Groepsuitje e-Fatbike Game
Groepsuitje in Friesland: Met de SUP door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Actief groepsuitje Sup Challenge

Jullie gaan deze game spelen in het Pettebosk, een onderdeel van Nationaal Park De Alde Feanen. Om dit unieke vaargebied voor supboards te bereiken, stappen jullie eerst in een Reuzen Kano, een hilarisch onderdeel.

Groepsuitje Sup Challenge