Groepsuitjes in Friesland2022-03-17T21:05:07+01:00

Groepsuitjes in Friesland

Groepsuitjes in Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Originele groepsuitjes en er is voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld de escaperoom of een competitieve sloepengame of ontspannen cruisen op een e-Chopper. Bekijk ook onze lopende aanbiedingen.

De top 5 van groepsuitjes in Friesland

Groepsuitje in Friesland: Off Road met een elektrische step

Groepsuitje e-Chopper

Een uniek groepsuitje in Friesland: Supercool cruisen over landweggetjes en schelpenpaadjes van het Nationaal Park. Een ontspannen tocht op de stille en comfortabele e-Chopper. Bekijk de aanbieding in combinatie met een uitgebreide lunch.

Nr. 1 groepsuitje in Friesland
Groepsuitje in Friesland: Sloepvaren in Friesland met een elektrische sloep

Groepsuitje e-Sloepvaren

Een groepsuitje waarbij je met 1 of meerdere elektrische sloepen door het Nationaal Park bij Earnewâld vaart. Dankzij de digitale navigatie verdwaal je niet en kom je op de mooiste plekken. Ontspannen varen met een hapje en een drankje. Bekijk de lopende aanbiedingen.

Nr. 2 Groepsuitje in Friesland

Groepsuitje Challenge 8

Tijdens deze game gaan jullie op zoek naar  hotspots.  Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

Nr. 3 Groepsuitje in Friesland
Groepsuitje in Friesland: Survivalparcours boven het water.

Groepsuitje De Alde Feanen Challenge

Een competitieve game die zich zowel afspeelt op het land als met de e-sloep op het water. Jullie gaan op zoek naar 16 hotspots met ludieke en gevarieerde opdrachten. Bekijk de lopende aanbiedingen.

Nr. 4 groepsuitje in Friesland

Groepsuitje Escaperoom

Een competitief groepsuitje met een Fries thema, geschikt voor grote groepen. Een prachtig decor van skûtsjes, een spannende verhaallijn en veel nautische hoogstaande puzzels. Er zijn drie identieke escaperooms waardoor er automatisch onderlinge strijd ontstaat. Bekijk de lopende aanbiedingen.

Nr. 5 groepsuitje in Friesland

Bekijk nog meer originele groepsuitjes

Dit was de top 5 van meest populaire groepsuitjes bij ons in Earnewâld. Maar we hebben nog meer leuke activiteiten. Als je klikt op de button ‘alle groepsuitjes’ krijg je een overzicht te zien van het gehele aanbod.

Alle groepsuitjes
Groepsuitje in Friesland: Survivalparcours boven het water.

Groepsuitje Survival

Een spannend groepsuitje in het hart van Friesland. Een survivalbaan over het water. Je moet met touwbruggen, een tokkelbaan en een touwslinger over de sloot zien te komen. Wie durft? De kans bestaat dat iemand een nat pak haalt! Deze activiteit is altijd in combinatie met de kanotrail.

Groepsuitje Survival
Groepsuitje in Friesland: Zeilen in Friesland, bijvoorbeeld met 2 zeilpramen.

Groepsuitje zeilen

Zeilen is zowel actief als ontspannen. Zelf de zeilen hijsen en de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien in Friesland. Een zeiltocht van 1½ of 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld. Bekijk de video van Nationaal Park De Alde Feanen.

Groepsuitje zeilen
Groepsuitje in Friesland: Een kanotcht met onderweg allerlei opdrachten.

Sportief groepsuitje Kanotrail

Bij dit groepsuitje hebben de groepen altijd veel lol. Er zijn zowel 1- als 2-persoons kano’s. Tijdens de prachtige route zijn er verschillende opdrachten die hangen onder de bruggen van het Pettebosk bij Earnewâld. De opdrachten leiden tot de combinatie van een cijferslot voor …….

Sportief groepsuitje

Groepsuitje Lopifit

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. De loopband wordt elektrisch ondersteund waardoor het niet zwaar is. Een prachtige route inclusief een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs.

Groepsuitje Lopifit
Groepsuitje in Friesland: Terwijl jullie varen door Nationaal Park De Alde Feanen deelt een vinoloog zijn kennis over het wijnproeven.

Varende wijnproeverij

Een groepsuitje onder begeleiding van Hens Jansen, jullie schipper en vinoloog. Jullie proeven onder zijn begeleiding 7 a 8 wijnen. Onderwijl genieten jullie van het Friese landschap en de prachtige vergezichten van Nationaal park De Alde Feanen.

Groepsuitje varende wijnproeverij
Groepsuitje in Friesland: Een sportieve tocht op de step door Nationaal Park De Alde Feanen.

Sportief groepsuitje Steppen

Steppen op de kick-bike, door Nationaal Park De Alde Feanen. Een afwisselende route via leuke schelpenpaadjes. Halverwege is er een pitstop bij het Buthus: een boerderij waar je een kijkje neemt bij de kalfjes in de stal en getrakteerd wordt op boerenschepijs.

Groepsuitje steppen
Groepsuitje in Friesland: Met de SUP door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Actief groepsuitje Suppen

Sup staat voor Stand-Up-Paddling. Suppen is zowel ontspannend als actief. Je bent sportief bezig en je geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Een prachtige route door het Nationale Park bij Earnewâld. Onderweg zijn er nog enkele opdrachten die leiden tot de cijfercode van …

Groepsuitje suppen