Groepsuitjes in Friesland

Groepsuitjes in Friesland 2018-01-04T00:14:24+00:00

Verschillende groepsuitjes in Friesland,- van zorgeloos tot uitdagend: Een origineel groepsuitje voor de herfst en de winter is onze “Skûtsje escaperoom”, met aansluitend een diner in het sfeervolle Sylkafee. Bekijk de escaperoom najaarsactie.

Skûtsje Escaperoom, ook voor grote groepen

Uniek in Friesland om met een grote groep tegelijker tijd een ‘ecaperoom’ te doen. Het verhaal speelt zich af op het skûtsje van Jan en Sjut. Twee hardwerkende ouders die als de dood zijn dat hun pasgeboren baby ten prooi valt aan de Lange Slettemerman. Jan zijn paranoide geest brengt hem op het idee om allerlei puzzels te verzinnen waar alleen hij en zijn vrouw het antwoord op weten. Echter het skûtsje slaat lek en Jan en Sjut zijn totaal onderkoeld, een reddingsteam moet het pasgeboren baby’tje uit het skûtsje bevrijden maar haast is geboden want het skûtsje loopt al voller met water.

We beschikken over meerdere identieke escaperooms, ideaal voor grote groepen.

Lees meer en bekijk Najaarsaanbieding

Groepsuitje Friesland: Handboogschieten

Handboogschieten op een mooie locatie aan het water. Na de uitleg van de instructeur gaat iedereen oefenen. Als we een beetje zijn ingeschoten houden we een wedstrijd met verschillende teams. Per team probeer je zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten. Daarna gaan we schieten op ballonnen die op de roos zijn vastgemaakt. Kortom: een leuk idee voor een groepsuitje in Friesland.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties

Een origineel groepsuitje in Friesland: met z’n allen op de Swing-trike

Een nieuw groepsuitje in Friesland: De Swing-trike. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van het Nationaal Park De Alde Feanen. Het hangen in de bochten en de snelheid van de swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor voor een origineel groepsuitje in Friesland. Eernewoude ligt te midden van Nationaal Park De Alde Feanen, slechts op 15 minuten rijden van Leeuwarden en Drachten.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties

Een ontspannen groepsuitje: Sloepvaren in Friesland

Een ontspannen groepsuitje in Friesland. Met meerdere sloepen vaar je door Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude. Een gevulde mand is aan boord voor een hapje en een drankje. Na een korte uitleg gaan jullie zelf op pad. De sloepen zijn in 2016 gebouwd en worden elektrisch voortgedreven. U gaat geluidloos door dit prachtige natuurgebied: een glaasje wijn in de hand en lekker bijkletsen. Alle sloepen zijn tevens voorzien van digitale route ondersteuning zodat u echt op de mooiste plekjes van Nationaal Park De Alde Feanen komt. Kortom, een perfect idee voor een ontspannen groepsuitje in Friesland (op slechts 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden of Drachten).

Bekijk alle uitjes en de lopende acties

Outdoor Cooking, samen koken op een eiland

Uniek in Friesland: allereerst varen we met een open boot naar een eiland in Nationaal Park De Alde Feanen. Onder begeleiding van een gezellige en kundige kok bereiden we tijdens deze workshop diverse gerechten met authentieke Dutch Ovens, ketels of een barbecue. Met ingrediënten uit de natuur en verse, biologische streekproducten zetten we gezamenlijk een ware smaakbeleving neer, waar de natuur als basis centraal staat. De workshop wordt geleid door een chef-kok van De Derde Gang, waar genieten van puur, gezond en heerlijk eten de basis vormt.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties

Groepsuitje “Teambuilding in Friesland”

Een groepsuitje met het accent op teambuilding. Ideaal voor bijvoorbeeld een sportclub, een actieve vriendengroep of om een verandering binnen je team te initiëren. Een dagdeel met uitdagende activiteiten zoals: samen een zeilvlot bouwen en zelfstandig het meer over zeilen. Uitdagende samenwerkingsopdrachten tijdens het survivalparcours boven het water en een uitdagende kanotrail in het Pettebosk. Haal je vrienden of collega’s uit hun comfortzone en leer elkaar op een andere manier kennen. Hoe gaan je collega’s om met stress en welk offer wil men brengen in het belang van het team. Bij dit groepsuitje is het niet ondenkbaar dat iemand een nat pak haalt!

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties

Nieuw groepsuitje: Op de Lopifit door Friesland

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Eernewoude. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij waar je wordt getrakteerd op ambachtelijk gemaakt boerenijs. Na het avontuur op de loopfiets kun je aanschuiven aan de zwaardtafel voor bijvoorbeeld een lekkere barbecue met een entrcote. Kortom een leuk idee voor een groepsuitjes met vrienden, familie of collega’s in de buurt van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties

Groepsuitje Friesland: zeilen in een praam, skûtsje of tjalk

Dit Friese groepsuitje is zowel actief als ontspannen. Zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien in Friesland. Een zeiltocht van 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen in Eernewoude, vlakbij Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep. En wat dacht u van een ontspannen picknick op één van de eilandjes. Voor grotere groepen kunnen we met meerdere zeilschepen uitvaren en een zeilwedstrijd organiseren op één van de Friese meren.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties

Gemoedelijk met paard en wagen door het Nationaal Park

Met je vrienden of collega’s in de huifkar. Een prachtige rit door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Gemoedelijk met een hapje en een drankje en onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij. Daar nemen jullie een kijkje in de stallen bij de kalfjes en worden jullie getrakteerd op een heerlijke ambachtelijk gemaakt boerenijsje.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties

Groepsuitje: op de step door Friesland

Een sportief groepsuitje in Friesland. Steppen op de kickbike door Nationaal Park De Alde Feanen. Een afwisselende route via leuke schelpenpaadjes en maak een oversteek met de pont. Helemaal leuk om te combineren met een bezoek aan het Buthus: een boerderij waar u een kijkje kunt nemen in de stal bij de kalfjes en getrakteerd wordt op ambachtelijk boerenijs. Het is ook leuk om dit groepsuitje te combineren met handboogschieten. Of ga samen met de hele groep een zeilvlot bouwen en hiermee een oversteek maken op een van de Friese meren.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties
Groep mensen die kanovaren in een slootje

Groepsuitje: Kanotrail in Friesland

Voor elke groep zijn er verschillende kano’s waaruit je kunt kiezen om de uitdagende kanotrail te doen. Deze kanotrail is uitgezet op één van de mooiste plekken van Friesland: Nationaal Park De Alde Feanen. Tijdens de prachtige route zijn er verschillende opdrachten die onder de bruggen van het Pettebosk hangen. Er zijn puzzelopdrachten maar ook opdrachten waarbij je bijvoorbeeld een kompaskoers moet proberen uit te zetten. Als de opdrachten goed worden gedaan komt de combinatie van het cijjferslot in jullie bezit en wacht jullie een leuke verrassing. Kortom een heerlijk ontspannen en afwisselend groepsuitje in Friesland.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties

Uitdagend Groepsuitje in Friesland: Survivalparcours boven het water

Een spannend groepsuitje in het hart van Friesland. Midden in het mooie nationaal Park de Alde Feanen is een spannende survivalbaan uitgezet over het water. Met touwbruggen, een tokkelbaan en een touwslinger over de sloot zien te komen. Wie durft, de kans bestaat er iemand een nat pak haalt! Deze activiteit wordt altijd aangeboden in combinatie met een verrassende kanotrail in het Pettebosk, een kanotocht met verschillende opdrachten. Het is altijd weer erg lachen geblazen, echt een uniek groepsuitje in Friesland waarbij je heerlijk even de zinnen kan verzetten en kunt genieten van de activiteiten en elkaar.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties

Groepsuitje: Suppen in Friesland

Wil je op het water staan in plaats van zitten, dan ga je suppen. Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Je staat op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Suppen is een ontspannende en inspannende activiteit. Je bent sportief bezig en geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Doordat je op het supboard staat kun je veel meer zien van het uitzicht dan wanneer je in een kano zit. Na een korte instructie gaan jullie op de supboards varen door de prachtige slootjes van het Pettebosk in Nationaal Park de Alde Feanen. Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen en geschikt voor een gezellig groepsuitje.

Bekijk alle groepsuitjes en de lopende acties