0511 - 539732
Klanten beoordelen onze uitjes gemiddeld met een 8.9!

Groepsuitjes in Friesland

Groepsuitjes in Friesland 2019-04-15T20:39:00+01:00

Groepsuitjes in Friesland

Groepsuitjes in Nationaal Park De Alde Feanen. Originele indoor en outdoor groepsuitjes. Nieuw in 2019 VR-Room, de Dinerkwis en uitbreiding van de “off road” route voor de elektrische steps: bekijk de spectaculaire video.

Bekijk de top 5 van groepsuitjes in Friesland

Groepsuitje in Friesland: Off Road met een elektrische step

Nr. 1 Groepsuitje “Off road”

Een uniek groepsuitje in Friesland: op een elektrische step over schelpenpaadjes, weilanden, bosstroken en het maisveld. Bekijk de video.

Nr. 1 groepsuitje
Groepsuitjes in Friesland: een escaperoom met een skûtsje als thema

Nr. 2 Escaperoom voor grote groepen

Een groepsuitje met gezonde dosis competitie. Het verhaal speelt zich af op het skûtsje van Jan en Sjut: bekijk de trailer. Een prachtig Fries thema met een schitterend decor, humor en originele puzzels.

Bekijk aanbieding

Nr. 2 Groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Sloepvaren in Friesland met een elektrische sloep

Nr. 3 Groepsuitje: sloepvaren

Een groepsuitje waarbij je met 1 of meerdere elektrische sloepen door Nationaal Park bij Earnewâld vaart. Een gevulde mand is aan boord voor een hapje en een drankje. Met behulp van  je telefoon kun je heel makkelijk de route varen: bekijk de vaarroute app.

Nr. 3 Groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Bij The Small Escape moet je puzzels oplossen en fysieke opdrachten uitvoeren.

Nr. 4 Groepsuitje The Small Escape

Een voordelig groepsuitje met puzzelopdrachten die je ook tegenkomt in een escaperoom “maar dan in de buitenlucht”. Afgewisseld met fysieke opdrachten zoals blaaspijp schieten en steppen. Een leuk teamspel voorafgaand aan bijvoorbeeld een barbecue.

Nr. 4 Groepsuitje
4 mensen op een Swing-trike. Een molen op de achtergrond. Locatie Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewald.

Nr. 5 Groepsuitje Swing-triken

Swing-triken met je vrienden of collega’s. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van het Friese Nationaal Park De Alde Feanen. Het hangen in de bochten en de snelheid van de swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor. Bekijk de video of bekijk aanbieding: Swing-triken-barbecue.

Nr. 5 Groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: VR-Room oftewel Virtual Reality Room inclusief beelden op de beamer.

Nieuw Groepsuitje: VR-Room

Nieuw in 2019: Met een VR-bril stap je in de onderwaterwereld van de oceaan of je schreeuwt je longen uit je lijf in de achtbaan. Samen met je collega’s beleef je unieke virtuele ervaringen. Ook geschikt voor grote groepen. Bekijk de aanbieding van VR in combinatie met escaperoom.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Survivalparcours boven het water.

Groepsuitje Survival

Een spannend groepsuitje in het hart van Friesland. Een survivalbaan over het water. Je moet met touwbruggen, een tokkelbaan en een touwslinger over de sloot zien te komen. Wie durft? De kans bestaat dat iemand een nat pak haalt! Deze activiteit is altijd in combinatie met de kanotrail.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Handboogschieten, foto van een vrouw en een man.

Groepsuitje Handboogschieten

Handboogschieten in Earnewâld, op een mooie locatie aan het water. Na de uitleg van de instructeur gaat iedereen oefenen. Als we een beetje zijn ingeschoten, houden we een wedstrijd om punten en het kapot schieten van ballonnen. Bekijk de aanbieding ‘handboogschieten en escaperoom’.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Dinerkwis, de verschillende gangen wisselen elkaar af met kwisvragen.

Nieuw groepsuitje: Dinerkwis

Nieuw in 2019: 4 Gangen Diner-kwis. Verschillende teams strijden tegen elkaar en beantwoorden allerlei ludieke vragen. Het eten en de kwis-vragen wisselen elkaar af. Een originele indoor groepsactiviteit van De Twirre uit Earnewâld.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Zeilen in Friesland, bijvoorbeeld met 2 zeilpramen.

Groepsuitje zeilen

Zeilen is zowel actief als ontspannen. Zelf de zeilen hijsen en de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien in Friesland. Een zeiltocht van 1½ of 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld. Bekijk de video van Nationaal Park De Alde Feanen.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Een kanotcht met onderweg allerlei opdrachten.

Sportief groepsuitje: Kanotrail

Bij dit groepsuitje hebben de groepen altijd veel lol. Er zijn zowel 1- als 2-persoons kano’s. Tijdens de prachtige route zijn er verschillende opdrachten die hangen onder de bruggen van het Pettebosk bij Earnewâld. De opdrachten leiden tot de combinatie van een cijferslot voor …….

Sportief groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: The Big Escape is een teamspel met veel puzzels en fysieke opdrachten zoals suppen of blaaspijpschieten.

Teamspel “The Big Game”

Een competitief teamspel voor groete groepen. Met elementen van een escaperooms in combinatie met sportieve opdrachten zoals,  suppen of blaaspijpschieten. De verschillende deelopdrachten monden uit in een spectaculair eindspel.

Teamspel voor grote groepen
Groepsuitje in Friesland: Treasure Island is een teamspel waarbij je materiaal moet verzamelen om een zeilvlot te bouwen.

Teamspel Treasure Island

Dit is een groepsuitje met een competitief karakter, geschikt voor grote groepen. De verschillende teams moeten allerlei opdrachten doen waarmee ze materialen kunnen verdienen om een vlot te bouwen. Welke team bereikt als eerste Treasue Island, een nat pak is niet uitgesloten!

Bekijk dit teamspel
Groepsuitje in Friesland: De Lopifit is een fiets met een lopendeband die de loopbeweging elektrisch ondersteund.

Groepsuitje: De Lopifit

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. De loopband wordt elektrisch ondersteund waardoor het niet zwaar is. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Earnewâld. Bekijk aanbieding ‘Lopifit-barbecue’.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Bij Cullinair hoppen vaar je met een sloep van gerecht naar gerecht.

Groepsuitje Culinair-hoppen

Dit is een erg leuk groepsuitje als je houdt van “uit eten gaan”. Je vaart met e-sloepen door het prachtige Friese Nationaal Park De Alde Feanen en maakt gebruik van de vaarapp. Zodoende vaar je makkelijk van gerecht naar gerecht. Aan boord is een goed gevulde koelbox met fris, bier en diverse wijnen.

Bourgondisch groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Terwijl jullie varen door Nationaal Park De Alde Feanen deelt een vinoloog zijn kennis over het wijnproeven.

Varende wijnproeverij

Een groepsuitje onder begeleiding van Hens Jansen, jullie schipper en vinoloog. Jullie proeven onder zijn begeleiding 7 a 8 wijnen. Onderwijl genieten jullie van het Friese landschap en de prachtige vergezichten van Nationaal park De Alde Feanen. Nieuw in 2019: Varende Bierproeverij.

varende wijnproeverij
Groepsuitje in Friesland: Met een huifkar en een Tinker ervoor door Nationaal Park De Alde Feanen.

Groepsuitje Huifkartocht

Met je vrienden of collega’s in de huifkar. Een prachtige rit door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Gemoedelijk met een hapje en een drankje en onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij. De huifkar rit wordt gedaan door Manege De Sanninghoeve.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Een sportieve tocht op de step door Nationaal Park De Alde Feanen.

Sportief groepsuitje Steppen

Steppen op de kick-bike. Door Nationaal Park De Alde Feanen. Een afwisselende route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Halverwege is er een pitstop bij het Buthus: een boerderij waar je een kijkje neemt bij de kalfjes in de stal en getrakteerd wordt op boerenschepijs.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Samen een vlot bouwen met een zeil erop.

Groepsuitje Zeilvlotbouwen

Een avontuurlijk groepsuitje in Earnewâld. In kleine groepjes bouwen jullie zelfstandig een vlot van tonnen, palen en veel touw. Jullie krijgen er ook spullen bij waarmee je een zeil kunt zetten (mast, ra, zeil etc.). Welke team wint en haalt bij zijn collega’s de wind uit de zeilen.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Met de SUP door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Actief groepsuitje: Suppen

Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Je staat op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Suppen is zowel ontspannend als actief. Je bent sportief bezig en je geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Een prachtige route door het Nationale Park bij Earnewâld.

Bekijk dit groepsuitje