0511 - 539732
Klanten beoordelen onze uitjes gemiddeld met een 8.9!
Groepsuitjes in Friesland2021-06-02T19:00:22+01:00

Groepsuitjes in Friesland

Groepsuitjes in Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Originele outdoor groepsuitjes en corona-proof. Het kan weer en het mag!!! Meest geboekt is de “Elektric off Road”: bekijk de spectaculaire video.

Bekijk de top 5 van groepsuitjes in Friesland

Groepsuitje in Friesland: Off Road met een elektrische step

Nr. 1 Groepsuitje “Off road”

Een uniek groepsuitje in Friesland: op een elektrische step over schelpenpaadjes, weilanden, bosstroken en het maisveld. Bekijk de video.

Nr. 1 groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Sloepvaren in Friesland met een elektrische sloep

Nr. 2 Groepsuitje: sloepvaren

Een groepsuitje waarbij je met 1 of meerdere elektrische sloepen door Nationaal Park bij Earnewâld vaart. Een gevulde mand aan boord voor een hapje en een drankje. Met behulp van  je telefoon kun je heel makkelijk de route varen: bekijk de vaarroute app.

Nr. 2 Groepsuitje
4 mensen op een Swing-trike. Een molen op de achtergrond. Locatie Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewald.

Nr. 3 Groepsuitje Swing-triken

Milieuvriendelijk over fietspaden en landweggetjes van het Friese Nationaal Park De Alde Feanen. Het hangen in de bochten en de snelheid van de swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor. Bekijk de video.

Nr. 3 Groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Survivalparcours boven het water.

Nr 4. Sloepengame

Een game die zich zowel afspeelt op het land als met de e-sloep op het water. Jullie gaan op zoek naar 16 hotspots met ludieke en gevarieerde opdrachten.

Nr. 4 groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Survivalparcours boven het water.

Nr. 5 Groepsuitje Survival

Een spannend groepsuitje in het hart van Friesland. Een survivalbaan over het water. Je moet met touwbruggen, een tokkelbaan en een touwslinger over de sloot zien te komen. Wie durft? De kans bestaat dat iemand een nat pak haalt! Deze activiteit is altijd in combinatie met de kanotrail.

Nr. 5 groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Handboogschieten, foto van een vrouw en een man.

Groepsuitje Walk 8

Tijdens deze game gaan jullie in de ruigte van Nationaal Park De Alde Feanen op zoek naar 8 hotspots met afwisselende en uitdagende opdrachten.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Handboogschieten, foto van een vrouw en een man.

Groepsuitje Handboogschieten

Handboogschieten in Earnewâld, op een mooie locatie aan het water. Na de uitleg van de instructeur gaat iedereen oefenen. Als we een beetje zijn ingeschoten, houden we een wedstrijd om punten en het kapot schieten van ballonnen.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Zeilen in Friesland, bijvoorbeeld met 2 zeilpramen.

Groepsuitje zeilen

Zeilen is zowel actief als ontspannen. Zelf de zeilen hijsen en de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien in Friesland. Een zeiltocht van 1½ of 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld. Bekijk de video van Nationaal Park De Alde Feanen.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Een kanotcht met onderweg allerlei opdrachten.

Sportief groepsuitje: Kanotrail

Bij dit groepsuitje hebben de groepen altijd veel lol. Er zijn zowel 1- als 2-persoons kano’s. Tijdens de prachtige route zijn er verschillende opdrachten die hangen onder de bruggen van het Pettebosk bij Earnewâld. De opdrachten leiden tot de combinatie van een cijferslot voor …….

Sportief groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: De Lopifit is een fiets met een lopendeband die de loopbeweging elektrisch ondersteund.

Groepsuitje: De Lopifit

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. De loopband wordt elektrisch ondersteund waardoor het niet zwaar is. Een prachtige route inclusief een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Bij Cullinair hoppen vaar je met een sloep van gerecht naar gerecht.

Groepsuitje Culinair-hoppen

Dit is een erg leuk groepsuitje als je houdt van “uit eten gaan”. Je vaart met e-sloepen door het prachtige Friese Nationaal Park De Alde Feanen en maakt gebruik van de vaarapp. Zodoende vaar je zorgeloos ijk van gerecht naar gerecht. Aan boord is een goed gevulde koelbox met fris, bier en diverse wijnen.

Bourgondisch groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Terwijl jullie varen door Nationaal Park De Alde Feanen deelt een vinoloog zijn kennis over het wijnproeven.

Varende wijnproeverij

Een groepsuitje onder begeleiding van Hens Jansen, jullie schipper en vinoloog. Jullie proeven onder zijn begeleiding 7 a 8 wijnen. Onderwijl genieten jullie van het Friese landschap en de prachtige vergezichten van Nationaal park De Alde Feanen.

varende wijnproeverij
Groepsuitje in Friesland: Een sportieve tocht op de step door Nationaal Park De Alde Feanen.

Sportief groepsuitje Steppen

Steppen op de kick-bike, door Nationaal Park De Alde Feanen. Een afwisselende route via leuke schelpenpaadjes. Halverwege is er een pitstop bij het Buthus: een boerderij waar je een kijkje neemt bij de kalfjes in de stal en getrakteerd wordt op boerenschepijs.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Samen een vlot bouwen met een zeil erop.

Groepsuitje Zeilvlotbouwen

Een avontuurlijk groepsuitje in Earnewâld. In kleine groepjes bouwen jullie zelfstandig een vlot van tonnen, palen en veel touw. Jullie krijgen er ook spullen bij waarmee je een zeil kunt zetten (mast, ra, zeil etc.). Welke team wint en haalt bij zijn collega’s de wind uit de zeilen.

Bekijk dit groepsuitje
Groepsuitje in Friesland: Met de SUP door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Actief groepsuitje: Suppen

Sup staat voor Stand-Up-Paddling. Suppen is zowel ontspannend als actief. Je bent sportief bezig en je geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Een prachtige route door het Nationale Park bij Earnewâld. Onderweg zijn er nog enkele opdrachten die leiden tot de cijfercode van …

Bekijk dit groepsuitje