Personeelsuitje Friesland

Personeelsuitje Friesland 2019-01-08T08:41:00+00:00

Originele personeelsuitjes in Friesland! Nieuw in 2019: VR-Room. Tevens hebben we het Off -Road voor de elektrische steps door het maisveld nog leuker gemaakt. Bekijk alle groepsuitjes en organiseer een onvergetelijke personeelsdag in het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Groepsuitje VR-Room. 2 mensen met VR Bril en Beamer scherm

Nieuw 2019: VR-Room

Virtual Reality. Samen met je collega’s stap je in een schijnbaar echte wereld. Verbaas je in de diepten van de oceaan of schreeuw je longen uit je lijf in de achtbaan.

Lees meer over VR-Room
Foto van het ruim van een skûtsje

Skûtsje escaperoom

Omdat we over meerdere identieke ‘rooms’ beschikken, kunnen grote groepen tegelijkertijd deze escaperoom doen. Het inleidende verhaal wordt verteld door Klaas Jansma. Een prachtig skûtsje decor en heel veel originele puzzels. Ook de humor ontbreekt niet!!

escaperoom
Twee mensen rijden op een elektrische step met terrein banden door Nationaal Park DeAlde Feanen

Populair: Electric off road

Een avotuurlijke activiteit maar voor iedereen goed te doen (niet moeilijk of gevaarlijk). Jullie worden begeleid door een instructeur: een route over  schelpenpaadjes, weilanden en bos. Na het laatste stuk door het maisveld is er een pit stop bij de boerderij ‘Lyts Bûthûs’ voor heerlijk boerenijs.

Na deze break vervolgen jullie zelfstandig de route naar De Twirre. Bekijk de video.

Bekijk de elektrische step
4 mensen op een Swing-trike. Een molen op de achtergrond. Locatie Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewald.

Swing-triken met je collega’s

Een prachtige route over fietspaden en landweggetjes van het Nationaal Park bij Eernewoude. Het hangen in de bochten en de snelheid van de elektrische Swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor. Voor degene die dit “te spannend” vindt zijn er elektrische steps beschikbaar.

Halverwege is er een pitstop bij een boerderij voor boeren schepijs en een kijkje in de stal. Bekijk video.

Bekijk actie

Teamgame: “The Big Escape”

Een unieke combinatie van puzzels en fysieke opdrachten zoals suppen of blaaspijp schieten. De opdrachten zijn erg gevarieerd, elke collega kan op waarde worden ingezet.

De ideeën van een escape room maar dan heerlijk in de buitenlucht. Met meerdere teams ga je met elkaar de strijd aan wat eindigt in een fantastisch eindspel.

Lees meer
Nieuw vervoersmiddel een fiets met een lopende band.

Origineel bedrijfsuitje: Lopifit

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Eernewoude. bekijk de video

Halverwege is er een pitstop bij een boerderij waar jij en je collega’s worden getrakteerd op ambachtelijk gemaakt boerenijs.

Bekijk dit personeelsuitje
Een foto van een render 600: een moderne elektrische aluminium sloep

e-Sloepvaren met collega’s

Sloepvaren is een ontspannen en zorgeloos uitje. Met meerdere elektrische sloepen vaar je met je collega’s door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. De digitale routeondersteuning laat je de mooiste  routes ontdekken. Een mand gevuld met hapjes en drankjes is aan boord.

Slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden of Drachten.

Bekijk alle groepsuitjes
Een foto van flessen wijn en glazen

Varende wijnproeverij

Varen en het glas heffen. Hens Jansen is vinoloog en zal jullie tijdens deze tocht inzicht geven in de basistechnieken van het wijnproeven. Terwijl jullie het glas heffen, kijken jullie uit over de rietvelden en petgaten van De Alde Feanen.

Let op, na deze activiteit kun je niet actief aan het verkeer deelnemen:).

Bekijk alle personeelsuitjes
Groepsuitje: met meerdere zeilpramen van de Nije Sylpream. Wedsstrijd zeilen met je collega's.

Zeilen met je collega’s

Heerlijk uitwaaien op de Friese meren: zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Een zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep.

Lees meer
Handboogschieten is een ontspannende bezigheid tijdens een personeelsuitje.

Handboogschieten

Een leuke en ontspannen activiteit waar elke collega aan mee kan doen. We beginnen met een korte instructie en een oefenronde. Daarna volgt een wedstrijd om punten en we eindigen de activiteit met het kapotschieten van de ballonnen.

Je kunt je bedrijfsuitje uitbreiden met een tweede activiteit zoals bijvoorbeeld sloepvaren over de Friese meren.

Bekijk alle uitjes
Personeelsuitje wat altijd aan slaat: Varen van gerecht naar gerecht.

Culinair hoppen

Een culinair bedrijfsuitje. Speciaal voor diegenen die gek zijn op lekker eten? Vaar met een moderne e-Sloep, van gerecht naar gerecht en proef in elk restaurant de specialiteit van het huis. De digitale navigatie zorgt ervoor dat jullie niet verdwalen.

Elke sloep is voorzien van een luxe drankenpakket (fris bier en diverse wijnen). Zoiets hebben je collega’s vast nog niet eerder meegemaakt.

Bekijk alle uitjes
Iemand valt bijna in het water. Hij balanceert op een touwbrug boven het water. Een personeelsuitje waarbij veel wordt gelachen.

Survivalparcours

Een grensverleggend teamuitje. Je steekt telkens een brede sloot over (van wel 10 meter). Met touwbruggen, een touwslinger of een tokkelbaan. Dit personeelsuitje zorgt zeker weten voor ontzettend veel lol en een onvergetelijke dag.

Deze activiteit wordt altijd aangeboden in combinatie met de kanotrail van Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen.

Uitdagend teamuitje

Treasure Island Teambuilding

Een competatief personeelsuitje: Bereik Treasure Island door met je team opdrachten uit te voeren en materialen voor een vlot te verzamelen. De groep wordt in twee of meer teams verdeelt. Het team dat Treasure Island als eerst bereikt …. wint! Bekijk video.

Creativiteit en behendigheid brengen je naar het eiland. Maar pas op dat er geen belangrijke materialen bij jou worden weggekaapt!

Teamspel
Groep mensen die kanovaren in een slootje

Kanotrail

Met al het personeel kanovaren in Friesland: een prachtige kanoroute in het Pettebosk bij Earnewâld. Bij elke brug moet er een opdracht worden opgelost, dit leidt tot de code waarmee je de kist met een aangename verrassing kunt openen.

De meeste bedrijven die komen, combineren deze activiteit met onze spannende survivalbaan. Plezier gegarandeerd.

Kano en survival
Foto van 2 paarden. De Paarden trekken een huifkar.

Met je team in de huifkar

Een zorgeloos teamuitje. Een rit met een huifkar door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Gemoedelijk onderweg met een hapje en een drankje. Onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij.

Bij de boerderij neem je met je collega’s een kijkje in de stallen (bij de kalfjes) en krijgen jullie een heerlijk boerenijsje.

Huifkartocht
Personeelsuitje: Op de foto zie je een zelfgemaakt zeilvlot dat wordt voortbewogen door de wind.

Zeilvlot bouwen

In kleine groepjes bouwen jullie zelfstandig een zeilvlot. Klaar om later met elkaar de strijd aan te gaan op het water. Welk team is het snelst op het parcours en welk team maakt slim gebruik van de wind.

Een hoop vertier met een paar tonnen een aantal palen een wat bosjes touw:)

Bekijk alle personeelsuitjes
Actief bedrijfsuitje: een groep mensen die steppen op een Kick-Bike

Steppen met je team

Een sportief personeelsuitje in Friesland. Op de kick bike door De Alde Feanen. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Halverwege maken jullie een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs en een kijkje in de stal.

Maak je teamuitje compleet door een combinatie met handboogschieten of suppen.

Bekijk alle uitjes
Ontspannen en uitdagend personeelsuitje. Op een SUP door de Alde Feanen

Suppen in Friesland

Sup is een afkorting van Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Je bent sportief bezig en geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Doordat je op het supboard staat kun je veel meer zien dan wanneer je in een kano zit.

Na een korte instructie gaan jullie zelfstand op pad, in de beschutte omgeving van het Pettebosk.  Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen.

Lees meer

x