Personeelsuitje Friesland

Personeelsuitje Friesland 2018-07-19T09:50:51+00:00

Originele personeelsuitjes in Friesland! Nieuw in 2018: The Big Escape en “Electric Off-road”. Bekijk alle groepsuitjes en organiseer een onvergetelijke personeelsdag in het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Foto van het ruim van een skûtsje

Grote groepen escaperoom

Omdat we over meerdere identieke ‘rooms’ beschikken kunnen grote groepen tegelijkertijd een escaperoom doen. Begin 2018 hebben we een aantal nieuwe special effects ingebouwd. Dit maakt deze escaperoom uniek in Friesland.

Het verhaal speelt zich af op het skûtsje van Jan en Sjut. Door omstandigheden zinkt het skûtsje en hebben jullie 1 uur de tijd om ….

Lees meer
Twee mensen rijden op een elektrische step met terrein banden door Nationaal Park DeAlde Feanen

Nieuw 2018: Elecric off road

Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie op weg. Het is een avotuurlijke activiteit maar voor iedereen goed te doen (niet moeilijk of gevaarlijk). Schelpenpaadje, weilanden en bos. Na het laatste stuk door het maisveld is er een pit stop bij de boerderij ‘Lyts Bûthûs’ voor heerlijk boerenijs.

Na de break vervolgen jullie zelfstandig de route naar De Twirre, inclusief een oversteek met de pond. Bekijk de video.

Lees meer
4 mensen op een Swing-trike. Een molen op de achtergrond. Locatie Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewald.

Populair uitje: Swing-triken

Samen met je collega’s milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van het Nationaal Park bij Eernewoude. Het hangen in de bochten en de snelheid van de elektrische Swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor. Voor degene die dit “te spannend” vindt zijn er elektrische steps beschikbaar.

Halverwege is er een pitstop bij een boerderij voor boeren schepijs en een kijkje in de stal. Bekijk video.

Bekijk actie

Nieuw 2018: The Big Escape

Een unieke combinatie van puzzels en fysieke opdrachten zoals suppen of blaaspijp schieten. De opdrachten zijn erg gevarieerd en er is voor ieder wat wils.

De ideeën van een escape room maar dan heerlijk in de buitenlucht. Met meerdere teams ga je met elkaar de strijd aan wat eindigt in een fantastisch eindspel.

Lees meer

Origineel bedrijfsuitje: Lopifit

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Eernewoude. bekijk de video

Halverwege is er een pitstop bij een boerderij waar jij en je collega’s worden getrakteerd op ambachtelijk gemaakt boerenijs.

Lees meer
Een foto van een render 600: een moderne elektrische aluminium sloep

e-Sloepvaren met collega’s

Sloepvaren is een ontspannen en zorgeloos uitje. Met meerdere elektrische sloepen vaar je met je collega’s door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. De digitale routeondersteuning laat je de mooiste  routes ontdekken. Een mand gevuld met hapjes en drankjes is aan boord.

Elke sloep kiest zijn eigen captain die zijn team door de smalle slootjes van dit schitterende natuurgebied loodst. Slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden of Drachten.

Bekijk alle groepsuitjes
Een foto van flessen wijn en glazen

Varende wijnproeverij

Fluisterstil varen en het glas heffen. Hens Jansen is vinoloog en zal jullie tijdens deze tocht inzicht geven in de basistechnieken van het wijnproeven. Terwijl jullie het glas heffen, kijken jullie uit over de rietvelden en petgaten van De Alde Feanen.

Let op, na deze activiteit kun je niet actief aan het verkeer deelnemen.

Bekijk alle personeelsuitjes
Meerdere zeilpramen van de Nije Sylpream

Zeilen met je collega’s

Heerlijk uitwaaien op de Friese meren: zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Een zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep.

Lees meer
Foto van Handboogschieten die tijdens de Alde Feanen Challenge is gemaakt.

Handboogschieten

Een leuke en ontspannen activiteit waar elke collega aan mee kan doen. We beginnen met een korte instructie en een oefenronde. Daarna volgt een wedstrijd om punten en we eindigen de activiteit met het kapotschieten van de ballonnen.

Je kunt je bedrijfsuitje uitbreiden met een tweede activiteit zoals bijvoorbeeld de escaperoom of het varen rondom Earnewald in e-Sloepen.

Bekijk alle uitjes
Foto van een elektrische aluminium sloep: Render 600

Culinair hoppen

Een culinair bedrijfsuitje. Speciaal voor diegenen die gek zijn op lekker eten? Vaar met een moderne e-Sloep, van gerecht naar gerecht en proef in elk restaurant de specialiteit van het huis. De digitale navigatie zorgt ervoor dat jullie niet verdwalen.

Elke sloep is voorzien van een luxe drankenpakket (fris bier en diverse wijnen). Zoiets hebben je collega’s vast nog niet eerder meegemaakt.

Bekijk alle uitjes
Iemand valt bijna in het water. Hij balanceert op een touwbrug boven het water.

Spannend survivalparcours

Een grensverleggend teamuitje. Je steekt telkens een brede sloot over (van wel 10 meter). Met touwbruggen, een touwslinger of een tokkelbaan. Dit personeelsuitje zorgt zeker weten voor ontzettend veel lol en een onvergetelijke dag.

Deze activiteit wordt altijd aangeboden in combinatie met de kanotrail van Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen.

Uitdagend teamuitje
Op de foto zie je mensen bezig met een zeil voor een zeiilvlot

Treasure Island Teambuilding

Een competatief personeelsuitje: Bereik Treasure Island door met je team opdrachten uit te voeren en materialen te verzamelen. De groep wordt in twee of meer teams verdeelt. Het team dat Treasure Island als eerst bereikt …. wint! Bekijk video.

Creativiteit en behendigheid brengen je naar het eiland. Maar pas op dat er geen belangrijke materialen bij jou worden weggekaapt!

Lees meer
Groep mensen die kanovaren in een slootje

Kanotrail

Met al het personeel kanovaren in Friesland: een prachtige kanoroute in het Pettebosk bij Earnewâld. Bij elke brug moet er een opdracht worden opgelost, dit leidt tot de code waarmee je de kist met een aangename verrassing kunt openen.

De meeste bedrijven die komen, combineren deze activiteit met onze spannende survivalbaan. Plezier gegarandeerd.

Lees meer
Foto van 2 paarden. De Paarden trekken een huifkar.

Met je team in de huifkar

Een zorgeloos teamuitje. Een rit met een huifkar door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Gemoedelijk onderweg met een hapje en een drankje. Onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij.

Bij de boerderij neem je met je collega’s een kijkje in de stallen (bij de kalfjes) en krijgen jullie een heerlijk boerenijsje.

Huifkartocht
Foto van een frisse salade

Outdoor Cooking

Uniek in Friesland: outdoor cooking met al het personeel. Allereerst varen jullie met een open boot naar een mooie locatie in met een strand en een vuurplaats. Onder begeleiding van een gezellige en kundige kok bereiden jullie diverse gerechten met authentieke Dutch Ovens, ketels of een barbecue.

De workshop wordt geleid door een chef-kok van De Derde Gang.

Bekijk alle bedrijfsuitjes
tOp de foto zie je een zelfgemaakt zeilvlot dat wordt voortbewogen door de wind.

Zeilvlot bouwen

In kleine groepjes bouwen jullie zelfstandig een zeilvlot. Klaar om later met elkaar de strijd aan te gaan op het water. Welk team is het snelst op het parcours en welk team maakt slim gebruik van de wind.

Een hoop vertier met een paar tonnen een aantal palen een wat bosjes touw:)

Bekijk alle personeelsuitjes
Een groep mensen die steppen op een Kick-Bike

Steppen met je team

Een sportief personeelsuitje in Friesland. Op de kick bike door De Alde Feanen. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Halverwege maken jullie een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs en een kijkje in de stal.

Maak je teamuitje compleet door een combinatie met handboogschieten of suppen.

Bekijk alle uitjes

Suppen in Friesland

Sup is een afkorting van Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Je bent sportief bezig en geniet tegelijkertijd van het uitzicht. Doordat je op het supboard staat kun je veel meer zien dan wanneer je in een kano zit.

Na een korte instructie gaan jullie zelfstand op pad, in de beschutte omgeving van het Pettebosk.  Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen.

Lees meer

x