Personeelsuitje Friesland2023-03-27T10:00:13+01:00

Originele personeelsuitjes in Friesland!

Bekijk alle groepsuitjes en organiseer een onvergetelijke personeelsdag in het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Bekijk de top 5 van personeelsuitjes in Friesland

e-Chopper huren Friesland

Personeelsuitje e-Chopper

Een avontuurlijk personeelsuitje in Friesland en voor iedereen goed te doen (niet moeilijk of gevaarlijk). Met elektrische choppers een mooie route over landweggetjes en schelpenpaadjes. Bekijk de lopende aanbiedingen.

Nr. 1 personeelsuitje in Friesland
Personeelsuitje Friesland: met je collega's varen in elektrische sloepen.

Personeelsuitje e-Sloepvaren

Met meerdere elektrische sloepen vaar je met je collega’s door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Door middel van de digitale routeondersteuning kom je op de mooiste plekjes. Bekijk de lopende aanbiedingen.

Nr 2. personeelsuitje in Friesland
Familie-uitje: wandelen met opdrachten

Personeelsuitje Challenge Walk

Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

Nr 3. personeelsuitje in Friesland

Sportief bedrijfsuitje

Een competitieve game die bestaat uit 2 delen: De Vintage e-Bike Game en de Challenge Walk. Met je team gaan jullie op zoek naar 16 hotspots met gevarieerde opdrachten.

Nr. 4 personeelsuitje in Friesland
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's ga je suppen in Nationaal Park De Alde Feanen

Sloep & Challenge Walk

Een competitieve game voor jou en je collega’s die zich zowel afspeelt op het land als met de e-sloep op het water. Jullie gaan op zoek naar 16 hotspots met gevarieerde en ludieke opdrachten. Bekijk de lopende aanbiedingen.

Nr. 5 personeelsuitje in Friesland

Bekijk nog meer originele personeelsuitjes

Dit waren de meest geboekte personeelsuitjes bij ons in Earnewâld. Maar we hebben nog meer leuke personeelsuitjes. Bekijk alle groepsuitjes.

Skûtsje escaperoom

Een escaperoom met een prachtig Fries thema. Er zijn 3 identieke escaperooms waardoor er automatisch een wedstrijd ontstaat: “Wie is het slimste en wie is het snelste”. Bekijk ook de lopende aanbiedingen.

Personeelsuitje escaperoom

Sportief bedrijfsuitje

Lopen met de snelheid van een fiets. Je loopt op een loopband en deze beweging wordt elektrisch ondersteund tot een snelheid van wel 25 km/u. Een prachtige route door het Friese Nationale park De Alde Feanen. Bekijk de video van de lopifit.

Personeelsuitje in Friesland
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's ga je suppen in Nationaal Park De Alde Feanen

Sup Challenge in Friesland

Na een korte instructie ga je samen met je collega’s op pad. Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen. Jullie suppen een prachtige route door de vele slootjes van het Pettebosk, Onder elke brug vinden jullie opdrachten die leiden tot de cijfercode van ….

Personeelsuitje suppen
Personeelsuitje Friesland: Zeilen met je collega's.

Personeelsuitje Zeilen

Samen met je collega’s uitwaaien op de Friese meren: zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Een bijzondere zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Personeelsuitje zeilen
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's op de survivalbaan boven het water

Personeelsuitje Survival

Een grensverleggend teamuitje met een hoop lol. Je steekt telkens een brede sloot over (van wel 10 meter) met touwbruggen, een touwslinger of een tokkelbaan. Dit in combinatie met de Kano Challenge.

Bedrijfsuitje survival
Personeelsuitje Friesland: Een rondvaart met je collega's. Een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen.

Rondvaart met je collega’s

Een prachtige vaartocht over de Friese meren. Met aan boord natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Daarna samen met z’n allen barbecueën of bijvoorbeeld een Mediterraans buffet.

Personeelsuitje rondvaart
Personeelsuitje Friesland: Met je collega's vaar je door Nationaal Park De Alde Feanen. De vinoloog deelt zijn kennis en laat jullie veel verschillende wijnen proeven.

Personeelsuitje Varende Wijnproeverij

Gezellig het glas heffen met je collega’s in de mooie natuur. Hens Jansen is vinoloog en zal jullie tijdens deze tocht uitleg geven over de basistechnieken van het wijnproeven. Terwijl jullie genieten van de wijn, kijken jullie uit over de rietvelden en petgaten van De Alde Feanen.

Bedrijfsuitje varende wijnproeverij
Personeelsuitje Friesland: Samen met je collegas maken jullie een prachtige kanotocht door Nationaal Park De Alde Feanen met onderweg ludieke opdrachten.

Personeelsuitje Kano Challenge

Kanovaren in Friesland: een prachtige kanoroute in het Pettebosk bij Earnewâld. Bij elke brug moet er een opdracht worden opgelost, dit leidt tot de code waarmee je de kist met een aangename verrassing kunt openen.

Personeelsuitje kanotrail