0511 - 539732
Klanten beoordelen onze uitjes gemiddeld met een 8.9!
Personeelsuitje Friesland2021-06-02T15:51:40+01:00

Originele personeelsuitjes in Friesland!

Allerlei verschillende activiteiten corona-proof. Het kan weer en het mag weer!! Bekijk alle groepsuitjes en organiseer een onvergetelijke personeelsdag in het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Bekijk de top 5 van personeelsuitjes in Friesland

Personeelsuitje “Off Road”

Een avotuurlijke personeelsuitje in Friesland en voor iedereen goed te doen (niet moeilijk of gevaarlijk). Met elektrische steps over  schelpenpaadjes, weilanden, bosstroken en het maisveld.

Nr. 1 personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: met je collega's varen in elektrische sloepen.

Personeelsuitje e-Sloepvaren

Met meerdere elektrische sloepen vaar je met je collega’s door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. De digitale routeondersteuning laat je de mooiste  routes ontdekken. Een mand gevuld met hapjes en drankjes is aan boord. Bekijk de video van Nationaal Park De Alde Feanen.

Nr 2. personeelsuitje

Personeelsuitje Swing-triken

Samen met je collega’s het mooiste Nationale  Park van Friesland ontdekken. Het hangen in de bochten en de snelheid van de elektrische Swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor. Bekijk de lopende aanbieding in combinatie met bbc.

Nr 3. personeelsuitje

Sportief bedrijfsuitje

Wandelen met het personeel, maar dan anders! Lopen op de loopband van de Lopifit, met een snelheid van wel 25 km/u. Een prachtige route door het Friese Nationale park De Alde Feanen. Bekijk de video en de lopende aanbieding in combinatie met bbc.

Nr. 4 personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's ga je suppen in Nationaal Park De Alde Feanen

Sloepengame

Een game die zich zowel afspeelt op het land als met de e-sloep op het water. Jullie gaan op zoek naar 16 hotspots met gevarieerde en ludieke opdrachten.

Nr. 5 personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's ga je suppen in Nationaal Park De Alde Feanen

Suppen in Friesland

Na een korte instructie ga je samen met je collega’s op pad, in de beschutte omgeving van het Pettebosk.  Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen.

Sportief personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: Zeilen met je collega's.

Personeelsuitje Zeilen

Samen met je collega’s uitwaaien op de Friese meren: zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Een zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Bekijk dit personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's op de survivalbaan boven het water

Personeelsuitje Survival

Een grensverleggend teamuitje met een hoop lol. Je steekt telkens een brede sloot over (van wel 10 meter). Met touwbruggen, een touwslinger of een tokkelbaan. Dit in combinatie met de kanotrail van Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen.

Bekijk alle personeelsuitjes
Personeelsuitje Friesland: Handboogschieten met je collega's.

Personeelsuitje Walk 8

Tijdens deze game gaan jullie in de ruigte van het Nationaal Park op zoek naar hotspots voor afwisselende en uitdagende opdrachten.

Bekijk dit bedrijfsuitje
Personeelsuitje Friesland: Handboogschieten met je collega's.

Personeelsuitje Handboogschieten

Een leuke en ontspannen activiteit waar elke collega aan mee kan doen. We beginnen met een korte instructie en een oefenronde. Daarna volgt een wedstrijd om punten en we eindigen de activiteit met het kapotschieten van de ballonnen. Bekijk de aanbieding in combinatie met Escaperoom.

Bekijk dit bedrijfsuitje
Personeelsuitje Friesland: Een rondvaart met je collega's. Een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen.

Rondvaart met het personeel

Een prachtige vaartocht over de Friese meren. Met aan boord natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Daarna samen met je collega’s barbecueën of bijvoorbeeld een Italiaans buffet. Bekijk aanbieding in combinatie met bbc.

Bekijk alle personeelsuitjes
Personeelsuitje Friesland: Tijdens het culinair hoppen vaar je samen met je collega's van gerecht naar gerecht waarbij jullie verschillende restaurants aandoen.

Bedrijfsuitje: Culinair Hoppen

Een culinair bedrijfsuitje. Speciaal voor diegenen die gek zijn op lekker eten! Je vaart in een moderne e-Sloep van gerecht naar gerecht. De digitale navigatie zorgt ervoor dat jullie niet verdwalen op het Friese water.

Bekijk alle bedrijfsuitjes
Personeelsuitje Friesland: Met je collega's vaar je door Nationaal Park De Alde Feanen. De vinoloog deelt zijn kennis en laat jullie veel verschillende wijnen proeven.

Personeelsuitje: Varende Wijnproeverij

Het glas heffen met je collega’s. Hens Jansen is vinoloog en zal jullie tijdens deze tocht inzicht geven in de basistechnieken van het wijnproeven. Terwijl jullie het glas heffen, kijken jullie uit over de rietvelden en petgaten van De Alde Feanen.

Bekijk alle bedrijfsuitjes
Personeelsuitje Friesland: Samen met je collegas maken jullie een prachtige kanotocht door Nationaal Park De Alde Feanen met onderweg ludieke opdrachten.

Personeelsuitje Kanotrail

Met al het personeel kanovaren in Friesland: een prachtige kanoroute in het Pettebosk bij Earnewâld. Bij elke brug moet er een opdracht worden opgelost, dit leidt tot de code waarmee je de kist met een aangename verrassing kunt openen.

Bekijk dit personeelsuitje
Personeelsuitje: Op de foto zie je een zelfgemaakt zeilvlot dat wordt voortbewogen door de wind.

Teamuitje Zeilvlot Bouwen

In kleine groepjes bouw je met je collega’s zelfstandig een zeilvlot. Klaar om later met elkaar de strijd aan te gaan op het water. Welk team is het snelst op het Friese water en welk team maakt slim gebruik van de wind.

Bekijk dit teamuitje
Personeelsuitje Friesland: Samen met je collega's maak je een sportieve steptocht door Nationaal Park De Alde Feanen.

Steppen met je team

Een sportief personeelsuitje in Friesland. Op de kick bike door De Alde Feanen. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Halverwege maken jullie een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs en een kijkje in de stal. Bekijk de video van Nationaal Park De Alde Feanen.

Bekijk dit teamuitje