Personeelsuitje Friesland2024-01-24T05:57:26+01:00

Originele personeelsuitjes in Friesland!

Bekijk alle groepsuitjes en organiseer een onvergetelijke personeelsdag in het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Bekijk de top 5 van personeelsuitjes in Friesland

Personeelsuitje e-Rijden en e-Sloepvaren

Deze combinatie activiteit bestaat uit 2 delen: jullie gaan op pad met verschillende elektrische voertuigen: de e-Chopper, de e-Fatbike, de Lopifit en de e-Step. Daarna varen jullie met een e-Sloep door Nationaal Park De Alde Feanen.

Combinatie aanbieding: € 30,00 € 27,50 pp* Bekijk alle aanbiedingen.

Nr. 1 personeelsuitje in Friesland
Personeelsuitje Friesland: met je collega's varen in elektrische sloepen.

Personeelsuitje e-Sloepvaren

Met meerdere elektrische sloepen vaar je met je collega’s door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Door middel van de digitale routeondersteuning kom je op de mooiste plekjes.

Bekijk de lopende aanbiedingen.

Nr 2. personeelsuitje in Friesland

Personeelsuitje e-Sloep en Challenge Walk

Deze competitieve game bestaat uit 2 delen: wandelen en e-sloepvaren. Op het land en op het water ga je op zoek naar de opdrachten die je kunt vinden op hotspots in Nationaal Park De Alde Feanen.

Combinatie aanbieding: € 24,00 € 21,00 pp*. Bekijk alle aanbiedingen.

Nr 3. personeelsuitje in Friesland

Sportief bedrijfsuitje

Deze competitieve game bestaat uit 2 delen: een spannend survival circuit boven het water en de Kano Challenge met uitdagende opdrachten.

Combinatie aanbieding: € 27,00 € 24,00 pp*. Bekijk de aanbiedingen.

Nr. 4 personeelsuitje in Friesland
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's ga je suppen in Nationaal Park De Alde Feanen

Zeilen voor grote groepen

Actief meezeilen aan boord van een grote tjalk of een skûtsje. Zelf de zeilen hijsen, de schoten bedienen of samen met de schipper aan het roer staan. Aanbieding: € 25,00 € 22,50 pp*.

Bekijk de aanbiedingen.

Nr. 5 personeelsuitje in Friesland

Bekijk nog meer originele personeelsuitjes

Dit waren de meest geboekte personeelsuitjes bij ons in Earnewâld. Maar we hebben nog meer leuke personeelsuitjes. Bekijk alle groepsuitjes.

Skûtsje escaperoom

Een escaperoom met een prachtig Fries thema. Er zijn 3 identieke escaperooms waardoor er automatisch een wedstrijd ontstaat: “Wie is het slimste en wie is het snelste”.

Bekijk ook de aanbiedingen.

Personeelsuitje escaperoom

Sportief bedrijfsuitje

Lopen met de snelheid van een fiets. Je loopt op een loopband en deze beweging wordt elektrisch ondersteund tot een snelheid van wel 25 km/u. Een prachtige route door het Friese Nationale park De Alde Feanen.

Bekijk de video van de lopifit.

Personeelsuitje in Friesland
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's ga je suppen in Nationaal Park De Alde Feanen

Sup Challenge in Friesland

Jullie gaan deze game spelen in het Pettebosk, maar om dit unieke vaargebied voor supboards te bereiken, stappen jullie eerst in met z’n allen in een Reuzen Kano. Na een korte SUP-instructie begint de game en ga je met je team op zoek naar 6 hotspots voor de opdrachten. Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

Personeelsuitje suppen
Personeelsuitje Friesland: Zeilen met je collega's.

Personeelsuitje Zeilen

Samen met je collega’s uitwaaien op de Friese meren: zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Een bijzondere zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Personeelsuitje zeilen
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's op de survivalbaan boven het water

Personeelsuitje Survival

Een grensverleggend teamuitje met een hoop lol. Je steekt telkens een brede sloot over (van wel 10 meter) met touwbruggen, een touwslinger of een tokkelbaan. Dit in combinatie met de Kano Challenge.

Bedrijfsuitje survival
Personeelsuitje Friesland: Een rondvaart met je collega's. Een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen.

Rondvaart met je collega’s

Heerlijk varen door Nationaal Park De Alde Feanen. Een mooie route door Nationaal Park De Alde Feanen, waarbij jullie van alles kunnen zien: petgaten, kunst en  het huisje van Sietse en Maaike. Met aan boord natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Daarna samen genieten van het Foodtruck arrangement op het terras aan het water.

Personeelsuitje rondvaart
Personeelsuitje Friesland: Met je collega's vaar je door Nationaal Park De Alde Feanen. De vinoloog deelt zijn kennis en laat jullie veel verschillende wijnen proeven.

Personeelsuitje Varende Wijnproeverij

Gezellig het glas heffen met je collega’s in de mooie natuur. Hens Jansen is vinoloog en zal jullie tijdens deze tocht uitleg geven over de basistechnieken van het wijnproeven. Terwijl jullie genieten van de wijn, kijken jullie uit over de rietvelden en petgaten van De Alde Feanen.

Bedrijfsuitje varende wijnproeverij
Personeelsuitje Friesland: Samen met je collegas maken jullie een prachtige kanotocht door Nationaal Park De Alde Feanen met onderweg ludieke opdrachten.

Personeelsuitje Kano Challenge

Jullie gaan deze game spelen in het Pettebosk, maar om dit unieke vaargebied voor kano’s te bereiken, stappen jullie eerst in met z’n allen in een Reuzen Kano. In het Pettebosk ga je met je team op zoek naar 6 hotspots voor de opdrachten. Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

Personeelsuitje kano Challenge