0511 - 539732
Klanten beoordelen onze uitjes gemiddeld met een 8.9!

Personeelsuitje Friesland

Personeelsuitje Friesland 2019-04-15T20:37:48+01:00

Originele personeelsuitjes in Friesland!

Nieuw in 2019: VR-Room. Tevens hebben we het Off -Road voor de elektrische steps door het maisveld nog leuker gemaakt. Bekijk alle groepsuitjes en organiseer een onvergetelijke personeelsdag in het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Bekijk de top 5 van personeelsuitjes in Friesland

Personeelsuitje “Off Road”

Een avotuurlijke personeelsuitje in Friesland en voor iedereen goed te doen (niet moeilijk of gevaarlijk). Met elektrische steps over  schelpenpaadjes, weilanden, bosstroken en het maisveld.

Nr. 1 personeelsuitje

Indoor personeelsuitje

Skûtsje escaperoom voor personeels groepen. Welke groep is het snelst? Een prachtig Fries skûtsje decor en heel veel originele puzzels. Ook de humor ontbreekt niet!! Bekijk aanbieding Escaperoom en VR-Room.

Nr. 2 personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: met je collega's varen in elektrische sloepen.

Personeelsuitje e-Sloepvaren

Met meerdere elektrische sloepen vaar je met je collega’s door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. De digitale routeondersteuning laat je de mooiste  routes ontdekken. Een mand gevuld met hapjes en drankjes is aan boord. Bekijk de video van Nationaal Park De Alde Feanen.

Nr 3. personeelsuitje

Personeelsuitje Swing-triken

Samen met je collega’s het mooiste Nationale  Park van Friesland ontdekken. Het hangen in de bochten en de snelheid van de elektrische Swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor. Bekijk de lopende aanbieding in combinatie met bbc.

Nr 4. personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's in de VR-room

Origineel personeelsuitje

Het nieuwe personeelsuitje van 2019! Samen met je collega’s stap je in een schijnbaar echte wereld. Verbaas je over de diepten van de oceaan of schreeuw je longen uit je lijf in de achtbaan. Bekijk aanbieding VR-Room en escaperoom

Nr. 5 personeelsuitje

Sportief bedrijfsuitje

Wandelen met het personeel, maar dan anders! Lopen op de loopband van de Lopifit, met een snelheid van wel 25 km/u. Een prachtige route door het Friese Nationale park De Alde Feanen. Bekijk de video en de lopende aanbieding in combinatie met bbc.

Bekijk dit personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: Zeilen met je collega's.

Personeelsuitje Zeilen

Samen met je collega’s uitwaaien op de Friese meren: zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Een zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

Bekijk dit personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's op de survivalbaan boven het water

Personeelsuitje Survival

Een grensverleggend teamuitje met een hoop lol. Je steekt telkens een brede sloot over (van wel 10 meter). Met touwbruggen, een touwslinger of een tokkelbaan. Dit in combinatie met de kanotrail van Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen.

Bekijk dit personeelsuitje

Treasure Island Teambuilding

Een competatief personeelsuitje: Bereik Treasure Island door met je team opdrachten uit te voeren en materialen voor een vlot te verzamelen. Het team dat Treasure Island als eerst bereikt …. wint!

Bekijk dit teamspel
Personeelsuitje Friesland: Handboogschieten met je collega's.

Personeelsuitje Handboogschieten

Een leuke en ontspannen activiteit waar elke collega aan mee kan doen. We beginnen met een korte instructie en een oefenronde. Daarna volgt een wedstrijd om punten en we eindigen de activiteit met het kapotschieten van de ballonnen. Bekijk de aanbieding in combinatie met Escaperoom.

Bekijk dit bedrijfsuitje

Teamspel “The Small Escape”

Een kortdurend personeelsuitje (bij mooi weer spelen we dit buiten en bij slecht weer binnen). Met o.a. originele puzzels waarbij codes moeten worden gekraakt. Een competitief personeelsuitje en zeer geschikt voorafgaand aan een gezamenlijk diner.

Bekijk dit teamspel
Personeelsuitje Friesland: Een rondvaart met je collega's. Een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen.

Rondvaart met het personeel

Een prachtige vaartocht over de Friese meren. Met aan boord natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Daarna samen met je collega’s barbecueën of bijvoorbeeld een Italiaans buffet. Bekijk aanbieding in combinatie met bbc.

Bekijk dit personeelsuitje
Personeelsuitje Friesland: Tijdens de Dinerkwis ga je heerlijk uiteten met je collega's waarbij de gerechten worden afgewisseld met kwisvragen.

Nieuw personeelsuitje: Dinerkwis

Samen met je collega’s uit eten. De verschillende gangen worden afgewisseld met ludieke vragen. Een origineel indoor bedrijfsuitje in Friesland, met een competitief karakter.

Bekijk dit personeelsuitje

Teamgame: “The Big Game”

Een unieke combinatie van puzzels en fysieke opdrachten zoals suppen of blaaspijp schieten. De opdrachten zijn erg gevarieerd waarbij elke collega op waarde kan worden ingezet. Het spel wordt gespeeld op een prachtige locatie in Friesland en eindigt met een spectaculair eindspel.

Bekijk dit bedrijfsuitje
Personeelsuitje Friesland: Tijdens het culinair hoppen vaar je samen met je collega's van gerecht naar gerecht waarbij jullie verschillende restaurants aandoen.

Bedrijfsuitje: Culinair Hoppen

Een culinair bedrijfsuitje. Speciaal voor diegenen die gek zijn op lekker eten! Je vaart in een moderne e-Sloep van gerecht naar gerecht. De digitale navigatie zorgt ervoor dat jullie niet verdwalen op het Friese water.

Bekijk dit bedrijfsuitje
Personeelsuitje Friesland: Met je collega's vaar je door Nationaal Park De Alde Feanen. De vinoloog deelt zijn kennis en laat jullie veel verschillende wijnen proeven.

Personeelsuitje: Varende Wijnproeverij

Het glas heffen met je collega’s. Hens Jansen is vinoloog en zal jullie tijdens deze tocht inzicht geven in de basistechnieken van het wijnproeven. Terwijl jullie het glas heffen, kijken jullie uit over de rietvelden en petgaten van De Alde Feanen.

Bekijk dit bedrijfsuitje
Personeelsuitje Friesland: Samen met je collega's maken jullie een prachtige tocht in de huikar.

Met je team in de huifkar

Een zorgeloos teamuitje. Een rit met een huifkar door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Gemoedelijk onderweg met een hapje en een drankje. Onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij.

Bekijk dit teamuitje
Personeelsuitje Friesland: Samen met je collegas maken jullie een prachtige kanotocht door Nationaal Park De Alde Feanen met onderweg ludieke opdrachten.

Personeelsuitje Kanotrail

Met al het personeel kanovaren in Friesland: een prachtige kanoroute in het Pettebosk bij Earnewâld. Bij elke brug moet er een opdracht worden opgelost, dit leidt tot de code waarmee je de kist met een aangename verrassing kunt openen.

Bekijk dit personeelsuitje
Personeelsuitje: Op de foto zie je een zelfgemaakt zeilvlot dat wordt voortbewogen door de wind.

Teamuitje Zeilvlot Bouwen

In kleine groepjes bouw je met je collega’s zelfstandig een zeilvlot. Klaar om later met elkaar de strijd aan te gaan op het water. Welk team is het snelst op het Friese water en welk team maakt slim gebruik van de wind.

Bekijk dit teamuitje
Personeelsuitje Friesland: Samen met je collega's maak je een sportieve steptocht door Nationaal Park De Alde Feanen.

Steppen met je team

Een sportief personeelsuitje in Friesland. Op de kick bike door De Alde Feanen. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Halverwege maken jullie een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs en een kijkje in de stal. Bekijk de video van Nationaal Park De Alde Feanen.

Bekijk dit teamuitje
Personeelsuitje Friesland: samen met je collega's ga je suppen in Nationaal Park De Alde Feanen

Suppen in Friesland

Na een korte instructie ga je samen met je collega’s op pad, in de beschutte omgeving van het Pettebosk.  Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen.

Bekijk dit teamuitje