Actieve familiedag in Friesland

Actieve familiedag in Friesland 2019-02-13T14:51:14+00:00

Tijdens de familiedag samen iets ondernemen, wat leuk is voor jong en oud. Bekijk de originele uitjes van 2019 die je hier in Friesland allemaal kunt doen of bekijk het overzicht van alle groepsuitjes.

Foto van het ruim van een skûtsje

Familie-uitje Escaperoom

Samen met opa en oma en de klein kinderen in een prachtig nagebouwd skûtsje. In de room zijn allemaal oude attributen te bekijken maar er zijn ook veel originele puzzels op te lossen voor de kleinkinderen. Na die tijd een hapje of een diner:).

Familie-uitje escaperoom
Handboogschieten is een ontspannende bezigheid tijdens een personeelsuitje.

Handboogschieten

Handboogschieten is zeer geschikt als familie-uitje omdat iedereen mee kan doen. Een leuke activiteit voor jong en oud! We beginnen met de instructie en na het oefenen volgt een wedstrijd om punten en daarna wordt er geschoten op ballonnen. Dit alles op een prachtige locatie aan het water.

Familie-uitje handboogschieten

Varen in een e- sloep

Varen met de hele familie met 1 of meerdere elektrische sloepen. Opa en oma genieten van de prachtige natuur van het Nationaal Park bij Earnewâld, terwijl de kinderen zelf de sloep besturen. Zorgeloos varen in Friesland dankzij de digitale navigatieondersteuning. Natuurlijk is er een gevulde mand aan boord met een hapje en een drankje.

Elektrisch varen

Zeilen met de hele familie

Een zorgeloos uitje voor opa en oma maar voor de kinderen genoeg te doen. Zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en natuurlijk samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien op de Friese meren. Onderweg genieten van een ongedwongen picknick op één van de vele eilandjes.

Zeilen met de familie
Foto van 2 paarden. De Paarden trekken een huifkar.

Huifkartocht

Zorgeloos op pad met het hele gezin. Tijdens de rit een hapje en een drankje en gezellig met elkaar bijkletsen. Onder weg is er van alles te zien en een leuke “pitstop” bij een boerderij, waar jullie kijkje nemen in de stal en getrakteerd worden op boeren schepijs.

Huifkartocht
Groepsuitje VR-Room. 2 mensen met VR Bril en Beamer scherm

VR-Room familie-uitje

De VR-room is nieuw en erg geschikt voor een familie-uitje. Bij de Vr-room krijg je een bril op waarmee je in een schijnbaar echte wereld stapt. Voor de jongelui is dit natuurlijk prachtig maar opa en oma kijken ook hun ogen uit als ze in de onderwaterwereld stappen.

Vr-Room familie-uitje

Big Escape voor de hele familie

Met de hele familie in de buitenlucht samen bezig zijn en met elkaar de strijd aan gaan. Een unieke combinatie van puzzels en fysieke opdrachten. De opdrachten zijn heel divers, er is voor iedereen wat te doen.

Groots familiespel
Vlot op het wtaer

Treasure Island

Een actief en competitief spel. Het is de bedoeling om middels verschillende opdrachten zoveel mogelijk materialen te verzamelen waarmee jouw team een vlot kan bouwen om zo snel mogelijk Treasure Island te bereiken.

Actief familiespel

Een rondvaartje met de hele familie

Met de hele familie een mooie rondvaart maken door het prachtige Nationale Park De Alde Feanen. Een mooie route langs verschillende kunstobjecten, een oorlogsmonument, prachtige petgaten enz. Onderweg genieten van een hapje en een drankje.

Rondvaart met de familie
Foto van een frisse salade

Familie diner kwis

Iedereen van de familie kan meedoen. Er zijn vragen voor jong en oud. De vragen worden afgewisseld met de verschillende gangen van het diner. Leuke vragen over stripfiguren,  de televisie of muziek. De tijdsduur wordt geschat op 3 a 3,5 uur.

Vr-Room familie-uitje

Skûtsjemuseum

Met de hele familie naar het skûtsje museum. Opa en oma kunnen de herinneringen ophalen van vroeger maar ook voor de kinderen is er van alles te doen te midden van de geur van taan en teer. Een gids verteld adembenemend over de skûtsje schippers.

Bel of mail

x