0511 - 539732
Klanten beoordelen onze uitjes gemiddeld met een 8.9!

Actieve familiedag in Friesland

Actieve familiedag in Friesland 2019-04-15T20:43:01+01:00

Actieve Familiedag in Friesland

Tijdens de familiedag samen iets ondernemen, wat leuk is voor jong en oud. Bekijk hieronder de originele familie-uitjes van 2019 die je hier in Friesland allemaal kunt doen of bekijk het overzicht van alle groepsuitjes.

Familie-uitje Escaperoom

Samen met opa en oma en de klein kinderen in een prachtig nagebouwd skûtsje. In de room zijn allemaal oude attributen te bekijken maar er zijn ook veel originele puzzels op te lossen voor de kleinkinderen. Na die tijd een drankje met een hapje of een diner in ons Sylkafee in Earnewâld:).

Familie-uitje escaperoom
Familieuitje Dinerkwis in Friesland: ludieke kwisvragen en de verschillende gangen van een diner wisselen elkaar af.

Familie Dinerkwis

Iedereen van de familie kan meedoen. Er zijn vragen voor jong en oud. De vragen worden afgewisseld met de verschillende gangen van het diner. Leuke vragen over stripfiguren,  de televisie of muziek. De tijdsduur wordt geschat op 3 a 3,5 uur.

Familie Dinerkwis
Familie-uitje Handboogschieten in Friesland: Onder begeleiding van een instructeur oefenen jullie handboogschieten. Later schieten jullie ook op ballonnen.

Familie-uitje Handboogschieten

Handboogschieten is een leuke activiteit om te doen tijdens een familiedag omdat iedereen mee kan doen (jong en oud). We beginnen met de instructie en na het oefenen volgt een wedstrijd om punten en daarna wordt er geschoten op ballonnen. Bekijk de aanbieding Handboogschieten-Escaperoom

Familie-uitje handboogschieten
Familie-Uitje Culinair Hoppen in Friesland: Met een sloep vaar je van gerecht naar gerecht.

Familie-uitje Culinair Hoppen

Culinair Hoppen tijdens de familiedag in Friesland isvoor iedereen interessant. Dankzij de digitale routeondersteuning vaar je zorgeloos door Nationaal Park De Alde Feanen terwijl opa en oma genieten van het uitzicht. Zo varen jullie van gerecht naar gerecht. Een drankenpakket met diverse wijnen is aan boord!!

Familie-uitje Culinair Hoppen

Familie-uitje “Off Road”

Tijdens de familiedag rijden jullie op elektrische steps door Nationaal Park De Alde Feanen (vanaf 16 jaar). Een prachtige route over schelpenpaadjes, bosstroken en het maisveld. De steps zijn makkelijk te besturen. Halverwege een pit-stop bij een Friese boerderij voor een ijsco.

Familie-uitje “Off Road”
Familiedag sloepvaren: met je familie sloepvaren in Friesland.

Familie-uitje sloepvaren

Varen met de hele familie met 1 of meerdere elektrische sloepen. Een perfecte activiteit voor een familiedag omdat iedereen mee kan doen. Opa en oma genieten van de prachtige natuur van het Nationaal Park (bij Earnewâld), terwijl de kinderen zelf de sloep besturen. Zorgeloos varen dankzij digitale navigatieondersteuning.

Familie-uitje Sloepvaren
Familiedag Zeilen in Friesland: heerlijk actief zeilen op de Friese Meren.

Familie-uitje Zeilen

Een zorgeloze familiedag voor opa en oma maar voor de kinderen is er genoeg te doen. Zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en natuurlijk samen met de schipper achter het roer staan. Heerlijk uitwaaien op de Friese meren. Tip: Onderweg genieten van een ongedwongen picknick op één van de vele eilandjes.

Familie-uitje Zeilen

Familie-uitje Swing-triken

Swing-triken tijdens de familiedag in Friesland. Met deze elektrische voertuigen beleef je een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen. De zig-zag beweging zorgt voor de fun-factor. Bekijk aanbieding Swing-trike-Barbecue.

Familie-uitje Swing-trike
Familie-uitje VR-Room in Friesland: Virtual Reality beleven in Earnewâld.

Familie-uitje VR-Room

De VR-room is nieuw en erg geschikt voor een familie-uitje. Bij de Vr-room krijg je een bril op waarmee je in een schijnbaar echte wereld stapt. Voor de jongelui is dit natuurlijk prachtig maar opa en oma kijken ook hun ogen uit. Nadien nog een hapje en een drankje in ons Friese Sylkafee.

Vr-Room familie-uitje
Familie spel tijdens familiedag in Friesland: Een actief en competitief spel met puzzels en fysieke opdrachten.

Familiespel “The Big Game”

Op een prachtige locatie met strand en water bij Earnewâld. Met de hele familie in de buitenlucht en samen met elkaar de strijd aan gaan. Een unieke combinatie van puzzels en fysieke opdrachten. De opdrachten zijn heel divers, er is voor iedereen wat te doen. Voor groepen vanaf 20 personen.

Familiespel voor grote groepen

Familiespel Treasure Island

Een actief en competitief familiespel. Het is de bedoeling om middels verschillende opdrachten zoveel mogelijk materialen te verzamelen waarmee jouw team een vlot kan bouwen om zo snel mogelijk Treasure Island te bereiken. Dit familiespel speelt zich af op het strand en water bij Earnewâld.

Actief familiespel
Familie-uitje in Friesland met een kortdurend spel met puzzels en fysieke opdrachten.

Familiespel Small Escape

Een kortdurend actief en competitief familiespel. Puzzels en fysieke opdrachten wisselen elkaar af. Op een prachtige locatie met strand en water bij Earnewâld. Een leuk spel voorafgaand aan diner of barbecue.

Kortdurend Familiespel
Foto van 2 paarden. De Paarden trekken een huifkar.

Familie-uitje Huifkartocht

Zorgeloos op pad met de familie. Tijdens de rit een hapje en een drankje en gezellig met elkaar bijkletsen. Onder weg is er van alles te zien en halverwege is er een leuke “pitstop” bij een Friese boerderij, waar jullie kijkje nemen in de stal en getrakteerd worden op boeren schepijs.

Familie-uitje Huifkartocht
Een rondvaart maken tijdens de familiedag in Friesland.

Familie-uitje Rondvaart

Met de hele familie een mooie rondvaart maken door het prachtige Nationale Park De Alde Feanen. Een mooie route langs verschillende kunstobjecten, een oorlogsmonument, prachtige petgaten enz. Onderweg genieten jullie van een hapje en een drankje. Bekijk de aanbieding Rondvaart-Barbecue.

Rondvaart met de familie
Tijdens de familiedag in Friesland naar het skûtsjemuseum.

Familie-uitje Skûtsjemuseum

Met de hele familie naar het skûtsjemuseum. Opa en oma kunnen herinneringen ophalen van vroeger maar ook voor de kinderen is er van alles te doen te midden van de geur van teer en taan. Een gids vertelt adembenemend over de skûtsje schippers.

Bel of mail
Vlottenbouwen tijdens een actieve familiedag in Friesland

Familie-uitje Zeilvlotbouwen

Zeilvotbouwen is echt iets voor een actieve familiedag. In kleine groepjes bouwen jullie zelfstandig een vlot en gaan vervolgens met elkaar de strijd aan op een parcours op het water bij Earnewâld.

Familie-uitje Zeilvlotbouwen
Wie van de familie durft: een survivalbaan boven het water van Friesland.

Familie-uitje Survival

Een survivalbaan boven het water is echt iets voor een actieve familiedag. Een balkoversteek, touwbruggen, een tokkelbaan en met een touw de sloot over slingeren. Altijd in combinatie met een prachtige Kanotrail in Nationaal Park De Alde Feanen, bij Earnewâld.

Familie-uitje Survivalbaan