Zeilen voor grote groepen2023-11-28T18:45:37+01:00

Project Description

Op zeil door een klein slootje in Friesland

Zeilen voor grote groepen

Actief meezeilen aan boord van een grote tjalk of een skûtsje. Zelf de zeilen hijsen, de schoten bedienen of samen met de schipper aan het roer staan.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

Aanbieding: € 22,50 pp € 20,00*
2 uur – vanaf 20 personen

Lees meer

Zeilen voor grote groepen

Actief zeilen op een historische schip en genieten van wind en water. Heerlijk uitwaaien op de Friese meren en af en toe even chillen op het middendek en genieten van de vergezichten. De schipper vertelt over vroeger: hoe het leven aan boord was en wat voor vracht er werd verscheept e.d.

Met welk schip jullie gaan varen is afhankelijk van de grootte van de groep; praam, skûtsje of een tjalk. De tijdsduur van deze activiteit is 2 uur. *De minimale groepsgrootte is 20 personen. Als jullie groep kleiner is, kies dan voor het groepsuitje zeilen voor kleine groepen.

Tip: Een leuke activiteit om bijvoorbeeld te combineren met het rijden op een e-Chopper/e-Step of een game met de Vintage e-Bike. Bekijk ook onze aanbieding die geldt voor de twee gangen barbecue + frietjes € 27,00 € 22,75 pp.

Voorbeeld arrangement:

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes