Teamuitjes in Friesland2022-03-06T14:16:16+01:00

Teamuitjes in Friesland

Een zeer gevarieerd aanbod van teamuitjes in Friesland – van zorgeloos tot uitdagend. Bijvoorbeeld een ontspannen vaartochtje in een elektrische sloep of spectaculair “Off Road” met een elektrische step. Bekijk de video.

familie-uitjes loepengame

Teamuitje Alde Feanen Challenge

Een game die zich zowel afspeelt op het land als met de E-Sloep op het water. Jullie gaan op zoek naar 16 hotspots met gevarieerde en ludieke opdrachten!

Teamuitje Sloepengame
e-Chopper huren Friesland

Teamuitje e-Chopper

Supercool cruisen over landweggetjes en schelpenpaadjes. Een ontspannen tocht op de stille en comfortabele e-Chopper, halverwege de route hebben jullie een pitstop bij de ijsboerderij.

Teamuitje “Off Road”
Personeelsuitje wat altijd aan slaat: Varen van gerecht naar gerecht.

Teamuitje Sloepvaren

Met één of meerdere elektrische sloepen varen jullie door Nationaal Park De Alde Feanen. De sloepen zijn makkelijk door jullie zelf te besturen. Met hapjes en drankjes voor onderweg voel je je de koning te rijk. De navigatie-app zorgt ervoor dat jullie team zorgeloos op de mooiste plekjes komt.

Teamuitje Sloepvaren

Teamuitje Survival

Een tokkelbaan, een touwslinger, diverse touwbruggen en meer op een prachtige locatie in Nationaal Park De Alde Feanen. Haal je team uit z’n comfortzone en ontdek de lol die je met elkaar kunt hebben. Deze activiteit is altijd in combinatie met een kanotrail met verrassende opdrachten.

Bekijk alle teamuitjes
Familie-uitje: wandelen met opdrachten

Teamuitje Challenge 8

Tijdens deze game gaan jullie in de ruigte van Nationaal Park De Alde Feanen op zoek naar 8 hotspots met afwisselende en uitdagende opdrachten.

Teamuitje Walk 8
Groepsuitje: met meerdere zeilpramen van de Nije Sylpream. Wedsstrijd zeilen met je collega's.

Teamuitje Zeilen

Bij een teamuitje in Friesland denk je al snel aan zeilen natuurlijk. Je hebt dan een uitje dat zowel actief als ontspannen is. Zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan.

Teamuitje Zeilen

Teamuitje Lopifit

Een origineel teamuitje: lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Earnewâld.

Bekijk actie
Groep mensen die kanovaren in een slootje

Teamuitje Kanotrail

Een prachtige kanoroute door de slootjes van het Pettebosk bij Earnewâld. Onderweg leuke opdrachten die onder de bruggetjes hangen. De opdrachten leiden naar de code van het cijferslot voor een aangename verrassing.

Teamuitje Kanotrail

Teamuitje Rondvaart

Samen met je team een mooie vaartocht door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Een route langs de petgaten, kunstobjecten, het huisje van Sietse en Maaike en nog veel meer.

Teamuitje Rondvaart
Actief bedrijfsuitje: een groep mensen die steppen op een Kick-Bike

Teamuitje Steppen

Steppen is een sportief teamuitje. Jullie maken een mooie route op de kick-bike door Nationaal Park De Alde Feanen. Halverwege is er een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs.

Teamuitje Steppen
Supverhuur Eernewoude

Teamuitje Suppen

Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Je bent sportief bezig en tegelijkertijd geniet je van het uitzicht. Na een korte instructie gaat jullie team zelfstandig op pad door de mooie slootjes bij het Pettebosk bij Earnewâld.

Teamuitje Suppen