Teamuitjes in Friesland

Teamuitjes in Friesland 2018-01-04T00:49:31+00:00

Verschillende teamuitjes in Friesland – van zorgeloos tot uitdagend: Een origineel groepsuitje voor de herfst en de winter is onze “Skûtsje escaperoom”, met aansluitend een diner in het sfeervolle Sylkafee. Bekijk de escaperoom najaarsaanbieding.

Teamuitje: Escaperoom voor grote groepen

Uniek in Friesland om met een grote groep tegelijker tijd een ‘ecaperoom’ te doen. Het verhaal speelt zich af op het skûtsje van Jan en Sjut. Twee hardwerkende ouders die als de dood zijn dat hun pasgeboren baby ten prooi valt aan de Lange Slettemerman. Jan zijn paranoide geest brengt hem op het idee om allerlei puzzels te verzinnen waar alleen hij en zijn vrouw het antwoord op weten. Echter het skûtsje slaat lek en Jan en Sjut zijn totaal onderkoeld, een reddingsteam moet het pasgeboren baby’tje uit het skûtsje bevrijden maar haast is geboden want het skûtsje loopt al voller met water.

We beschikken over meerdere identieke escaperooms, ideaal voor grote teams.

Lees meer en bekijk Najaarsaanbieding

Handboogschieten met je team

Handboogschieten op een mooie locatie in Friesland, in Nationaal Park De Alde Feanen. Vroeger was dit een manier om te overleven (in sommige landen nog steeds). Door te jagen met pijl en boog, had je ‘s avonds weer te eten. In Nederland is dit gewoon een prachtige bezigheid die vraagt om concentratievermogen en lichaamsbeheersing. Voorafgaand krijg je instructies van de instructeur. In eerste instantie gaat iedereen oefenen met de tips van de instructeur. Daarna maken we een groepsindeling en volgt er een wedstrijd tussen verschillende teams, waarbij je zoveel mogelijk punten bij elkaar probeert te schieten. Hierna volgt er nog een ronde waarbij elk team met zo min mogelijk pijlen alle ballonnen op de roos probeert kapot te schieten.

Bekijk alle teamuitjes en de lopende acties

Origineel teamuitje in Friesland: Swing-triken

Nieuw in Friesland: een teamuitje op de elektrische swingtrike. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes van het Nationaal Park. Het hangen in de bochten en de snelheid van de Swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor van dit originele teamuitje. Kortom, een leuk idee voor een actief teamuitje in Friesland: in de buurt van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen

Bekijk alle teamuitjes en de lopende acties

Ontspannen teamuitje: sloepvaren in Friesland

Op zoek naar een zorgeloos teamuitje in Friesland? Kom varen in een e-Sloep door Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude/Earnewâld. Een gevulde mand is aan boord voor een hapje en een drankje. Elke sloep kiest zijn eigen kapitein die zijn team moeiteloos door de sloten en petgaten van De Alde Feanen loodst. Volg de route die de Ipad die aanwezig is in de sloep aangeeft, waardoor je echt de mooiste plekken van dit Nationaal Park kunt ontdekken. De Alde Feanen is één van de mooiste parken van Friesland, ideaal voor een teamuitje. Het ligt slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten.

Bekijk alle teamuitjes en de lopende acties

Teambuilding in Friesland

Een teamuitje in Friesland met het accent op teambuilding. Een actief dagdeel met uitdagende activiteiten. Bijvoorbeeld samen een zeilvlot bouwen en zelfstandig het meer over zeilen. De vraag is dan: “Hoe haal je de wind bij je collega’s uit de zeilen?”. Daarnaast enkele samenwerkingsopdrachten tijdens het survivalparcours boven het water. Hier haal je jouw collega’s uit de comfortzone en leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Kun jij je grenzen verleggen? Uiteraard zijn er punten te verdienen voor het wedstrijdelement en het is niet ondenkbaar dat één van je collega’s een nat pak haalt. Bij De Twirre zijn tal van mogelijkheden om een programma op maat te maken voor een teambuildingsdag.

Bekijk alle teamuitjes en de lopende acties

Origineel Teamuitje: op de Lopifit

Een origineel idee voor een personeelsuitje: Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Eernewoude. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij waar jij en je collega’s worden getrakteerd op ambachtelijk gemaakt boerenijs.

Bekijk de lopende acties

Met je team zeilen in Friesland

Bij een teamuitje in Friesland denk je al snel aan zeilen natuurlijk. Je hebt dan een uitje dat zowel actief als ontspannen is. Zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan. Degenen die wat minder actief zijn hebben een mooie plek op het middendek om alles eens rustig te bekijken. Tijdens zo’n middag kun je dus met je team heerlijk uitwaaien op de Friese meren. De zeiltocht duurt 2½ uur en gaat door het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude/Earnewâld, vlakbij Leeuwarden en Drachten. Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep. Wat dacht je van een ontspannen picknick op één van de eilandjes of een uniek wedstrijdarrangement waarbij je met verschillende teams de strijd aan gaat op de Friese meren?

Bekijk alle teamuitjes en de lopende acties

Een actief teamuitje: Steppen

Een sportief en actief teamuitje in Friesland. Op de kick-bike door Nationaal Park De Alde Feanen. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Deze activiteit leent zich goed om te combineren met andere activiteiten zoals handboogschieten of een bezoekje aan de boerderij waar je met elkaar kunt gaan slootje springen, oftewel fierljeppen! Je kunt ook aansluitend met je team zelf een zeilvlot bouwen, en daarmee een stuk over de Friese meren zeilen. Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude/Earnewâld ligt tussen Leeuwarden en Drachten in, op slechts 15 minuutjes rijden.

Bekijk alle teamuitjes en de lopende acties

Teamuitje: Suppen in Friesland

Suppen met je team doe je in Friesland. Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Je staat op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Suppen is een ontspannende en inspannende activiteit. Je bent sportief bezig en tegelijkertijd geniet je van het uitzicht. Doordat je op het supboard staat kun je veel meer zien dan wanneer je in een kano zit. Na een korte instructie gaan jullie op de supboards varen door de prachtige slootjes van het Pettebosk. Suppen is makkelijk te leren en erg leuk om te doen, dus het ideale teamuitje!

Bekijk alle teamuitjes en de lopende acties