0511 - 539732
Klanten beoordelen onze uitjes gemiddeld met een 8.9!

Teamuitjes in Friesland

Teamuitjes in Friesland 2019-04-15T20:41:56+01:00

Teamuitjes in Friesland

Een zeer gevarieerd aanbod van teamuitjes in Friesland – van zorgeloos tot uitdagend. Bijvoorbeeld een ontspannen vaartochtje in een elektrische sloep. Meer uitdagend is bijvoorbeeld de Electric Off Road. Voorbeelden van competitieve teamuitjes zijn The Big Escape of Treasure-island. Of bekijk alle originele teamuitjes van 2019.

Teamuitje “Off Road”

Weg van de gebaande paden. Met je team op onze nieuwe Elektrische steps: en route over schelpenpaadjes, weilanden, bos en door het maisveld. Halverwege een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs.

Teamuitje “Off Road”
Groepsuitje VR-Room. 2 mensen met VR Bril en Beamer scherm

Teamuitje VR-Room

Dit is een nieuw teamuitje: Door middel van een VR-bril stap je in een schijnbare wereld. Bekijk de intense onderwaterwereld van de oceaan of schreeuw je longen uit je lijf in de achtbaan. “Je weet niet wat je ziet”. Bekijk de aanbieding Vr-Room en Escaperoom.

Teamuitje VR-Room
Personeelsuitje wat altijd aan slaat: Varen van gerecht naar gerecht.

Teamuitje Sloepvaren

Met één of meerdere elektrische sloepen varen jullie door Nationaal Park De Alde Feanen. De sloepen zijn makkelijk door jullie zelf te besturen. Met wat hapjes en drankjes voor onderweg voel je je de koning te rijk. De navigatie-app zorgt ervoor dat jullie team zorgeloos de weg terug weer kan vinden.

Teamuitje Sloepvaren

Teamuitje: Swing-triken

Uniek in Friesland: een uitje op de elektrische swingtrike. Milieuvriendelijk swingen over fietspaden en landweggetjes. Het hangen in de bochten en de snelheid van de Swing-trike (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor. Bekijk aanbieding Swing-triken-barbecue.

Teamuitje Swing-trike

Teamspel: The Big Game

Een competitief teamspel in de buitenlucht, speciaal voor grote groepen. Met gevarieerde puzzelopdrachten en sportieve special tasks. Vanuit je team moet je zelf bepalen “wie doet wat”. Het geheel eindigt in een spectaculair eindspel op 1 van de Friese meertjes bij Earnewâld.

Bekijk dit unieke teamspel

Teamuitje Escaperoom

Uniek in Friesland om met een grote groep tegelijkertijd een ‘ecaperoom’ te doen. We beschikken over meerdere escaperooms waardoor verschillende groepjes tegelijkertijd tegen elkaar kunnen strijden. Welk team is het handigst en het slimste? Bekijk de aanbieding in combinatie met handboogschieten of VR-Room.

Teamuitje Escaperoom

Teamuitje Survival

De spanning voelen of je wel of niet in het water valt. Haal je team uit z’n comfortzone. Een tokkelbaan, een touwslinger, diverse touwbruggen en meer op een prachtige locatie in Nationaal Park De Alde Feanen. Altijd in combinatie met een kanotrail met verrassende opdrachten.

Bekijk alle teamuitjes
Handboogschieten is een ontspannende bezigheid tijdens een personeelsuitje.

Teamuitje Handboogschieten

Handboogschieten aan het water in Nationaal Park De Alde Feanen. Na de uitleg van de instructeur volgt een oefenronde. Daarna een wedstrijd tussen de verschillende teams om punten en het kapot schieten van ballonnen. Bekijk de aanbieding Handboogschieten-Escaperoom.

Teamuitje Handboogschieten
Groepsuitje: met meerdere zeilpramen van de Nije Sylpream. Wedsstrijd zeilen met je collega's.

Teamuitje Zeilen

Bij een teamuitje in Friesland denk je al snel aan zeilen natuurlijk. Je hebt dan een uitje dat zowel actief als ontspannen is. Zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan.

Teamuitje Zeilen

Teamspel Treasure Island

Een teamuitje met gezonde competitie en veel humor. Door opdrachten goed uit te voeren verzamel je materialen waarmee je het vlot bouwt. Het team dat als eerste Treasure Island bereikt wint. Welk team wint de joker waarmee je bij een ander team materialen mag weg kapen?

Teamspel Treasure Island
Foto van een frisse salade

Teamuitje Dinerkwis

In verschillende groepjes gaan jullie met elkaar de strijd aan. Er zijn allerlei ludieke vragen over muziek, televisie of sport. Met elkaar weet je een hele hoop. De vragen worden afgewisseld met verschillende gangen van het diner. Geschatte tijdsduur 3 a 3,5 uur.

Bel of mail
Een foto van een render 600: een moderne elektrische aluminium sloep

Teamuitje Culinair hoppen

Als je team van lekker eten houdt is culinair hoppen misschien iets voor jullie. Met 1 of meerdere elektrische sloepen vaar je van gerecht naar gerecht. De navigatie-app zorgt dat je zorgeloos de juiste route vaart. Aan boord zijn gekoelde drankjes zoals bier en fris maar ook diverse wijnen.

Teamuitje Culinair Hoppen

Teamuitje Lopifit

Een origineel teamuitje: lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt! De snelheid maak je door te lopen op de loopband van de Lopifit. Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Earnewâld. Bekijk de aanbieding Lopifit-barbecue.

Bekijk actie
Groep mensen die kanovaren in een slootje

Teamuitje Kanotrail

Een prachtige kanoroute door de slootjes van het Pettebosk bij Earnewâld. Onderweg leuke opdrachten die onder de bruggetjes hangen. De opdrachten leiden naar de code van het cijferslot voor een aangename verrassing.

Teamuitje Kanotrail

Teamuitje Rondvaart

Samen met je team een mooie vaartocht door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. Een route langs de petgaten, kunstobjecten, het huisje van Sietse en Maaike en nog veel meer. Bekijk de aanbieding Rondvaart-barbecue.

Teamuitje Rondvaart

Teamuitje Huifkar

Samen met je team een mooi en ontspannen tochtje in de huifkar. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het uitzicht: Nationaal Park De Alde Feanen. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij voor boeren schepijs en een kijkje in de stal.

Teamuitje Huifkar
Actief bedrijfsuitje: een groep mensen die steppen op een Kick-Bike

Teamuitje Steppen

Steppen is een sportief teamuitje. Jullie maken een mooie route op de kick-bike door Nationaal Park De Alde Feanen. Halverwege is er een pitstop bij de boerderij voor heerlijk schepijs. Op de terugweg maken jullie ook nog een oversteek met de pont.

Teamuitje Steppen
Ontspannen en uitdagend personeelsuitje. Op een SUP door de Alde Feanen

Teamuitje Suppen

Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Je staat op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Je bent sportief bezig en tegelijkertijd geniet je van het uitzicht. Na een korte instructie gaat jullie team zelfstandig op pad door de mooie slootjes bij het Pettebosk bij Earnewâld.

Teamuitje Suppen
Teamuitje Friesland: samen een zeilvlotbouwen

Teamuitje Zeilvlotbouwen

In kleine groepjes maak je zelfstandig een vlot. Je krijgt ook materialen waarmee je een zeil kunt zetten. Als de vlotten klaar zijn zetten we een parcours uit en houden jullie een onderlinge wedstrijd op een klein meertje bij Earnewâld.

Teamuitjes Zeilvlotbouwen