Indoor bedrijfsuitjes2022-03-06T13:54:34+01:00

Originele indoor bedrijfsuitjes in Friesland

Ook voor grote groepen!

  1. Skûtsje escaperoom
  2. Nieuw: Virtual Reality Room
  3. Diner-kwis all-in
  4. Met een gids door het skûtsjemuseum

Boek je indoor bedrijfsuitje en kom naar De Twirre in Earnewâld, op slechts 15 minuten rijden vanaf Drachten en Leeuwarden.

Indoor Bedrijfsuitje: Virtual Reality beleven met je collega's. Binnen zodat je niet afhankelijk bent van het weer.

Indoor Vr-Room

De VR-Room is een nieuw indoor bedrijfsuitje: door middel van een VR-bril stap je in een schijnbaar echte wereld. Bijvoorbeeld een overweldigende ervaring in de diepten van de oceaan of een belevenis in een achtbaan waarbij je je longen uit je lijf schreeuwt. We beschikken over 5 units speciaal voor grote groepen.

Indoor Bedrijfsuitje VR-Room
Indoor Bedrijfsuitje: Escaperoom in Friesland: het skûtsje is zinkende. Een vermakelijke binnen activiteit zodat je niet afhankelijk bent van het weer.

Indoor Escaperoom

De escaperoom is een origineel indoor groepsuitje, met een prachtig Fries thema: het skûtsje. Je kunt met een grote groep tegelijkertijd de ‘ecaperoom’ doen omdat we over meerdere identieke kamers beschikken. Een prachtig decor met zeer veel originele puzzels, ook de humor ontbreekt niet.

Indoor Bedrijfsuitje Escaperoom
Indoor Bedrijfsuitje: Bij de Dinerkwis wisselen de vragen en de gangen van het diner elkaar af. Binnen zodat je niet afhankelijk bent van het weer.

DinerKwis

In navolging van de pub kwis is er nu ook de Diner Kwis. In kleine groepjes gaan jullie met elkaar de strijd aan. Er zijn allerlei soorten vragen waardoor iedereen een bijdrage kan leveren. Veel ludieke vragen over onder andere tv programma’s, sport of muziek. De verschillende gangen van het diner en de kwis vragen wisselen elkaar af. De tijdsduur wordt geschat op 3,5 uur.

Indoor Bedrijfsuitje Dinerkwis
Overdekt Bedrijfsuitje: Niet indoor maar wel overdekt uitje, namelijk met de huifkar door Nationaal Park De Alde Feanen. Overdekt zodat je niet afhankelijk bent van het weer.

Huifkartocht

Zorgeloos op pad met je collega’s, geniet van de prachtige herfstkleuren of een heldere winterdag. Een rit met een huifkar door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. De huifkar beschermt u tegen eventueel een buitje. Gemoedelijk onderweg met een hapje en een drankje. Onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij voor een kijkje in de stallen (bij de kalfjes) en koffie met sûkerbôle.

Huifkartocht
Indoor Bedrijfsuitje: Skûtsje museum met een rondleiding. Binnen zodat je niet afhankelijk bent van het weer.

Rondleiding Skûtsjemuseum

Het Skûtsjemuseum ligt op 100 meter afstand van De Twirre. Een prachtig doe en beleef museum met de geur van taan en teer. De rondleider verteld over het leven van de skûtsjeschipper en de tijd van weleer. Tijdsduur 1 uur en 15 minuten, kosten € 5,00 pp (inclusief rondleider).

Bel voor meer info