Indoor bedrijfsuitjes2024-01-28T06:10:03+01:00

Originele indoor bedrijfsuitjes in Friesland

Ook voor grote groepen!

  1. Skûtsje escaperoom
  2. Pubquiz Battle
  3. Met een gids door het skûtsjemuseum

Nieuw: vergaderen in unieke omgeving, bijvoorbeeld in het ruim van onze tjalk.

Boek je indoor bedrijfsuitje en kom naar De Twirre in Earnewâld, op slechts 15 minuten rijden vanaf Drachten en Leeuwarden.

Indoor Bedrijfsuitje: Escaperoom in Friesland: het skûtsje is zinkende. Een vermakelijke binnen activiteit zodat je niet afhankelijk bent van het weer.

Indoor Escaperoom

De escaperoom is een origineel indoor groepsuitje, met een prachtig Fries thema: het skûtsje. Je kunt met een grote groep tegelijkertijd de ‘ecaperoom’ doen omdat we over meerdere identieke kamers beschikken. Een prachtig decor met zeer veel originele puzzels, ook de humor ontbreekt niet.

Indoor Bedrijfsuitje Escaperoom
Indoor Bedrijfsuitje: Bij de Dinerkwis wisselen de vragen en de gangen van het diner elkaar af. Binnen zodat je niet afhankelijk bent van het weer.

Pubquiz Battle

Een leuke binnen-activiteit met veel hilariteit en strijd. De vragen zijn heel divers: kennisvragen, muziekvragen, raadsels, maar er zijn ook bepaalde codes die moeten worden gekraakt of iemand uit het team moet een ‘dare’ opdracht uitvoeren.

Indoor Bedrijfsuitje Dinerkwis
Indoor Bedrijfsuitje: Skûtsje museum met een rondleiding. Binnen zodat je niet afhankelijk bent van het weer.

Rondleiding Skûtsjemuseum

Het Skûtsjemuseum ligt op 100 meter afstand van De Twirre. Een prachtig doe en beleef museum met de geur van taan en teer. De rondleider verteld over het leven van de skûtsjeschipper en de tijd van weleer. Tijdsduur 1 uur en 15 minuten, kosten € 5,00 pp (inclusief rondleider).

Bel voor meer info