Indoor bedrijfsuitjes

Indoor bedrijfsuitjes 2018-12-11T11:07:03+00:00

Originele indoor bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Friesland

Ook voor grote groepen!

  1. Skûtsje escaperoom
  2. Nieuw: Virtual Reality Room
  3. Handboogschieten met de warmte van de vuurkorf en gluhwein
  4. 4 Gangen Diner-kwis
  5. Met een gids door het skûtsjemuseum

Boek je indoor bedrijfsuitje en kom naar De Twirre in Earnewâld, op slechts 15 minuten rijden vanaf Drachten en Leeuwarden.

Groepsuitje VR-Room. 2 mensen met VR Bril en Beamer scherm

Indoor VR-room

De VR-Room is een nieuw indoor bedrijfsuitje: door middel van een VR-bril stap je in een schijnbaar echte wereld. Bijvoorbeeld een overweldigende ervaring in de diepten van de oceaan of een belevenis in een achtbaan waarbij je je longen uit je lijf schreeuwt. We beschikken over 5 units waardoor deze activiteit ook geschikt voor grote groepen. Op een groot scherm kun je zien wat anderen tijdens hun vr-experience ervaren.

Bekijk de combinatie korting met escaperoom
Foto van het ruim van een skûtsje

Indoor Escaperoom

De escaperoom is een origineel indoor groepsuitje, met een prachtig Fries thema: het skûtsje. Je kunt met een grote groep tegelijkertijd de ‘ecaperoom’ doen omdat we over meerdere identieke kamers beschikken. Het verhaal wordt verteld door Klaas Jansma en speelt zich af op het skûtsje van Jan en Sjut. Een prachtig decor met zeer veel originele puzzels.

Bekijk combinatiekorting met VR-room
Handboogschieten is een ontspannende bezigheid tijdens een personeelsuitje.

Handboogschieten

Handboogschieten is een leuke avontuurlijke activiteit voor in de winter. De overdekte veranda van ons Friese Sylkaffee is ingericht als schietbaan. Her en der staan de heaters die zorgen voor een aangename temperatuur en verderop brand de houtkachel en nadien worden jullie getrakteerd op een glaasje glühwein.

“Wie schiet de meeste ballonnen kapot?”
Foto van 2 paarden. De Paarden trekken een huifkar.

Huifkartocht

Zorgeloos op pad met je collega’s, geniet van de prachtige herfstkleuren of een heldere winterdag. Een rit met een huifkar door het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. De huifkar beschermt u tegen een beetje kou. Gemoedelijk onderweg met een hapje en een drankje. Onderweg is er een “pitstop” bij een boerderij. Daar neem je met je collega’s een kijkje in de stallen (bij de kalfjes) en krijgen jullie een kop koffie met sûkerbôle.

Huifkartocht
Foto van een frisse salade

Diner Kwis

In navolging van de pub kwis nu ook de Diner Kwis. In kleine groepjes gaan jullie met elkaar de strijd aan. Er zijn allerlei soorten vragen waardoor iedereen een bijdrage kan leveren. Veel ludieke vragen over onder andere tv programma’s, sport of muziek. De verschillende gangen van het diner en de kwis vragen wisselen elkaar af. De tijdsduur wordt geschat op 3,5 uur. De kosten zijn € 29,50 pp.

Bekijk alle uitjes en de lopende acties

Rondleiding Skûtsjemuseum

Het Skûtsjemuseum ligt op 100 meter afstand van De Twirre. Een prachtig doe en beleef museum met de geur van taan en teer. De rondleider verteld over het leven van de skûtsjeschipper en de tijd van weleer. Tijdsduur 1 uur en 15 minuten, kosten € 5,00 pp (inclusief rondleider).

Bel voor meer info

x