Teambuilding Friesland2022-03-06T14:53:17+01:00

Teambuilding in Friesland

Als je binnen je bedrijf aandacht wilt besteden aan teambuilding kun je prima in Friesland terecht. Te midden van het prachtige landschap van Nationaal Park De Alde Feanen, in hartje Friesland vind je namelijk een zeer inspirerende omgeving die aan de basis staat van een succesvolle teambuilding.

Als plezier hebben voor deze dag centraal staat, bekijk dan het overzicht van al onze teamuitjes. Het zijn allemaal uitjes die je hier in Friesland kunt doen. Vernieuwend en verfrissend.

Bekijk alle teamuitjes

Teambuilding Escaperoom

Omdat we over meerdere identieke ‘rooms’ beschikken, kunnen grote groepen tegelijkertijd deze escaperoom doen. Een prachtig skûtsje decor en heel veel originele puzzels. Ook de humor ontbreekt niet!! Samenwerken en goed met elkaar communiceren is essentieel. De coach kan meekijken via de camera’s.

Nr. 3 Teambuilding
Teambuilding in Friesland: varen in een moderne elektrische sloep, heerlijkontspannen.

Ontspannen Teambuilding

In 1 of meerdere elektrische sloepen varen jullie door het prachtige Nationale Park De Alde Feanen. Aan boord een koelbox met lekkere hapjes en drankjes. Alle tijd om lekker bij te kletsen en te genieten van de natuur. Zorgeloos varen dankzij de digitale routeapp.

Ontspannen teambuilding

Teambuilding e-Chopper

Supercool cruisen over landweggetjes en schelpenpaadjes van het Nationaal Park. Een ontspannen tocht op de stille en comfortabele e-Chopper, halverwege de route hebben jullie een pitstop bij de ijsboerderij.

Teambuilding met fun

Sommige bedrijven willen meer uit hun teambuildingsdag halen dan ‘leuk even met elkaar weg zijn’. Zij willen bijvoorbeeld meer aandacht besteden tijdens hun teambuildingsdag aan:

  • Samenwerken
  • Communicatie en feedback
  • Resultaatgericht werken
  • Positieve werksfeer

Bekijk:

  1. Skûtsje escaperoom
  2. Survivalbaan

Teambuilding dat wat verder gaat dan een ‘uitje’ kan buiten de werkkostenregeling (WKR) vallen.

De werkkostenregeling (WKR)

“Wanneer een bedrijfsuitje typisch teambuilding is en plaatsvindt in de baas zijn tijd, betekent het gewoonweg dat dit niet onder de WKR valt. Wanneer u dus kiest voor teambuilding met de doelstelling om uw personeel of collega´s beter met elkaar te laten samenwerken of communiceren, dan valt dit niet onder de WKR. Activiteiten als teambuilding, trainingen en vergaderen vallen dan ook niet onder de WKR regeling. U kunt dus gerust een training of seminar in een externe vergader- of trainingslocatie organiseren zonder dat dit onder de WKR valt.”

Het blijft natuurlijk de verantwoordelijkheid van de debiteur op welke manier je je teambuilding verantwoord. Mocht je er vragen over hebben, mail ons jouw vraag en dan leggen wij jouw cases voor aan onze financiële adviseur.

Lees het hele artikel over de WKR van Erik Kroon.