Vrijgezellendag Friesland

Vier het vrijgezellenfeest van je vriendin in Friesland. Een prachtige provincie en erg geschikt voor een vrijgezellendag in de buitenlucht. Nationaal Park De Alde Feanen biedt hiervoor een schitterend decor. Heb je geen zin in een saai feestje met taarten versieren of sieraden maken, maar wil je actie? Dan hebben we meerdere leuke suggesties voor het vrijgezellenuitje van je beste vriendin die gaat trouwen. Een nieuwe activiteit is het vrijgezellenuitje op de Swing-trike. Andere ideeën zijn: Een middag zeilen of sloepvaren. Bekijk hier de 5 populairste vrijgezellenfeest activiteiten voor vrouwen.

Met meerdere sloepen varen tijdens een vrijgezellendag in Friesland

Een ontspannen vrijgezellendag: Sloepvaren in Friesland

Lekker het water op tijdens een vrijgezellenuitje, maar wel kunnen ontspannen doe je door te gaan sloepvaren. Met meerdere sloepen varen door Nationaal Park De Alde Feanen en een gevulde mand aan boord met een hapje en een flesje bier of een glas wijn. Halverwege de tocht maken jullie een pitstop bij een terras aan water. De sloep is voorzien van een Ipad die de route aangeeft. Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld/Eernewoude ligt slechts 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden of Drachten.

Bekijk alle groepsuitjes voor een vrijgezellen-dag en de lopende acties

Een zeilpraam met een groep jongeren aan boord op een aan de windse koers

Zeilen tijdens je vrijgezellendag in Friesland

Een typisch Fries uitje: Zeilen over de Friese meren, zowel actief als ontspannen. Zelf de zeilen hijsen en de schoten bedienen. De aanstaande bruid staat samen met de schipper achter het roer. Heerlijk uitwaaien op de Friese meren. Onderweg genoeg tijd om te kletsen en te lachen, een drankje te doen of actief te zeilen. Een zeiltocht van 2½ uur door Nationaal Park De Alde Feanen bij Eernewoude, vlakbij Leeuwarden en Drachten. Het type zeilboot waarmee wordt gevaren is afhankelijk van de grootte van de groep: een zeilpraam, skûtsje of tjalk.

Bekijk alle groepsuitjes voor een vrijgezellen-dag en de lopende acties

Actieve vrijgezellendag voor vrouwen op de step door Friesland

Actieve vrijgezellendag: op de step door Friesland

Een sportieve en actieve vrijgezellendag. Op de kick bike door Nationaal Park De Alde Feanen. Een mooie route via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont. Onderweg heffen jullie het glas. Combineer deze activiteit met andere outdoor activiteiten zoals handboogschieten of vlot bouwen.

Bekijk alle groepsuitjes voor een vrijgezellen-dag en de lopende acties

Survivalparcours boven het water, spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest

Survivalparcours boven het water – een uitdaging in Friesland

Voor de spannendste en meest hilarische vrijgezellendag ga je het survivalparcours op. Een survivalparcours boven het water met touwbruggen, een touwslinger en een tokkelbaan. De kans op een nat pak is niet uitgesloten! Aansluitend een kanotrail met leuke opdrachten onder de bruggen van het Pettebosk. Voor survival hoef je echt niet helemaal naar de Ardennen: ontdek de mogelijkheden voor survival in Friesland. In Eernewoude/Earnewâld, in het prachtige Nationale Park De Alde Feanen.

Meer Bekijk alle groepsuitjes voor een vrijgezellen-dag en de lopende acties

Een vrouw is aan het suppen door Nationaal Park de Alde Feanen

Vrijgezellendag: Met de aanstaande bruid suppen in Friesland

Suppen is een erg leuke activiteit voor een vrijgezellendag. Sup staat voor Stand-Up-Paddling en dat is precies wat je doet. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je op het water. Het is erg leuk om met het vrijgezellenfeest van je beste vriendin het water op te gaan. Met suppen hoef je niet in het water te vallen, maar het kan natuurlijk wel. Een beetje wiebelen of heel dicht langs elkaar varen en je hebt gegarandeerd een geslaagde dag!

Bekijk alle groepsuitjes voor een vrijgezellen-dag en de lopende acties

Alle materialen op een hoop die nodig zijn om een vlot te bouwen: tonnen, palen en heel veel touw.

Vrijgezellendag in Friesland: Zelf Samenstellen in 5 stappen

Wil je meerdere activiteiten combineren tijdens het vrijgezellenfeest, stel dan in 5 stappen zelf het programma samen. Jij weet precies wat de aanstaande bruid leuk vindt om te doen, dus kies de activiteiten die je wilt doen en geef aan wat je er verder bij wilt hebben.

Klik hier voor “zelf samenstellen vrijgezellen-dag”