Vrijgezellendag Friesland

Vrijgezellendag Friesland 2019-01-28T10:57:31+00:00

Organiseer de vrijgezellendag van je vriendin in Friesland. Je kunt kiezen uit indoor- en outdoor vrijgezellenuitjes. Hieronder staan de meest geboekte activiteiten voor een vrijgezellenuitje voor vrouwen of bekijk het overzicht van alle activiteiten.

Groepsuitje VR-Room. 2 mensen met VR Bril en Beamer scherm

VR-Room vrijgezellenuitje

De VR-Room is één van de nieuwe vrijgezellenuitje van 2019 Stap met je vriendinnen in een virtuele wereld en beleef dit unieke vrijgezellenuitje. Bekijk door de VR-bril de diepten van de oceaan of schreeuw de longen uit je lijf in de achtbaan.

Vrijgezellenuitje VR-Room

Actieve vrijgezellendag: op de step door Friesland

De skûtsje escaperoom wordt veel geboekt voor een vrijgezellenuitje. Er zijn veel vernuftige nautische puzzels en mooie audio effecten. Bovendien is er een humoristische culinaire verrassing. Na de escaperoom kunnen jullie even nazitten in het Sylkafee.

Vrijgezellenuitje escaperoom

Sloepvaren in Friesland

Sloepvaren is een ontspannen activiteit voor een vrijgezellenuitje. Jullie varen zelfstandig in een mooie elektrische sloep varen jullie zelfstandig het water op. De sloep is makkelijk te besturen en jullie maken gebruik van digitale navigatie. Een gevulde mand is aan boord met een hapje en een fles wijn.

Vrijgezellenuitje sloepvaren

Survival vrijgezellenuitje

Als je een spannend en hilarische vrijgezellenuitje wilt dan kun je het beste kiezen voor survivalparcours boven het water, met touwbruggen, een touwslinger en een tokkelbaan. De kans op een nat pak is niet uitgesloten! Aansluitend een kanotrail met leuke opdrachten onder de bruggen van het Pettebosk.

Vrijgezellenuitje survivalen

Suppen met de vrijgezel

Suppen is een actief vrijgezellenuitje. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je door de prachtige slootjes van het Pettebosk. De supboard wiebelt natuurlijk een beetje maar zorgt daardoor ook oor een onvergetelijke vrijgezellendag!

Met de vrijgezel op de sup

Culinair hoppen

Jullie varen zelfstandig in een mooie sloep. Jullie van gerecht naar gerecht, dit kan zorgeloos dankzij de digitale navigatieondersteuning. Uiteraard is er een goed gevulde koelbox aan boord met fris, wijn en bier.

Culinair hoppen

x