Vrijgezellenuitjes2022-03-06T14:03:32+01:00

Vrijgezellenuitjes in Friesland

Organiseer de vrijgezellendag van je vriend of vriendin in Friesland. Je kunt kiezen uit indoor- en outdoor vrijgezellenuitjes. Hieronder staan de meest geboekte activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Sommigen zijn populair bij vrouwen en anderen zijn populair bij de mannen.

Vrijgezellenuitjes in Friesland: VR-Room

Vrijgezellenuitje VR-Room

De VR-Room is één van de nieuwe vrijgezellenuitjes van 2019. Veel geboekt door vriendinnen. Stap  in een virtuele wereld en beleef deze unieke activiteit oor een geslaagd vrijgezellenfeest. Bekijk door de VR-bril de diepten van de oceaan of schreeuw de longen uit je lijf in de achtbaan. Voor groepen vanaf 5 personen.

Vrijgezellenuitje VR-Room

Vrijgezellenuitje Escaperoom

De skûtsje escaperoom wordt zowel door mannen als vrouwen veel geboekt voor een vrijgezellenfeest. Er zijn veel vernuftige nautische puzzels en mooie audio effecten. Bovendien is er een humoristische culinaire verrassing. Na de escaperoom kunnen jullie even nazitten in ons Friese Sylkafee. Voor groepen vanaf 5 personen.

Vrijgezellenuitje escaperoom
Vrijgezellenuitjes in Friesland: Sloepvaren

Vrijgezellenuitje Sloepvaren

Sloepvaren is een ontspannen activiteit voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Over  het algemeen wordt dit uitje vaker door vrouwen geboekt. Jullie varen zelfstandig in een mooie elektrische sloep door het Nationaal Park. De sloep is makkelijk te besturen en jullie maken gebruik van digitale navigatie. Een gevulde mand is aan boord met een hapje en een fles wijn. Voor groepen vanaf 8 personen.

Vrijgezellenuitje sloepvaren

Vrijgezellenuitje Lopifit

De Lopifit is een bijzondere activiteit, helemaal ludiek voor een vrijgezellenfeest (wordt vaker door vrouwen geboekt dan mannen). Lopen met een snelheid van wel 25 km/u. Het kan echt. Een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen, met halverwege een pitstop bij een Friese boerderij voor boerenschepijs. Voor groepen vanaf 8 personen.

Vrijgezellenuitje Lopifit
Vrijgezellenuitjes in Friesland: Survival

Vrijgezellenuitje Survival

Een spannend en hilarische activiteit voor een vrijgezellenfeest. Een survivalparcours boven het water, met touwbruggen, een touwslinger en een tokkelbaan. De kans op een nat pak is niet uitgesloten! Aansluitend een kanotrail met leuke opdrachten onder de bruggen van het Pettebosk. Dit vrijgezellenuitje wordt iets vaker geboekt door mannen dan door vrouwen. Voor groepen vanaf 10 personen.

Vrijgezellenuitje survivalen
Vrijgezellenuitje in Friesland: Suppen

Vrijgezellenuitje Suppen

Suppen is een actief vrijgezellenuitje. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je door de prachtige slootjes van het Pettebosk. De supboard wiebelt natuurlijk een beetje maar zorgt daardoor ook oor een onvergetelijke vrijgezellendag! Dit vrijgezellenuitje wordt vaker geboekt door vrouwen dan door mannen.

Met de vrijgezel op de sup