Vrijgezellenuitjes2019-03-13T08:24:29+01:00

Vrijgezellenuitjes in Friesland

Organiseer de vrijgezellendag van je vriend of vriendin in Friesland. Je kunt kiezen uit indoor- en outdoor vrijgezellenuitjes. Hieronder staan de meest geboekte activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Sommigen zijn populair bij vrouwen en anderen zijn populair bij de mannen.

Vrijgezellenuitje “Off Road”

Dit vrijgezellenuitje is het meest populair, en geschikt voor zowel een mannen- als een vrouwen vrijgezellenfeest. Het wordt begeleid door een instructeur en is voor groepen vanaf 10 personen. Een prachtige route over landweggetjes, weilanden, bosstroken en het maisveld. Halverwege een leuke pitstop bij een Friese boerderij voor boerenschepijs.

Vrijgezellenuitje “Off Road”

Vrijgezellenuitje “Swing-triken”

Dit vrijgezellenuitje is vooral erg populair bij en vrijgezellenfeest voor vrouwen. Een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen met halverwege een leuke pitstop bij een Friese boerderij voor boerenschepijs. Voor groepen vanaf 8 personen.

Vrijgezellenuitje Swing-triken
Vrijgezellenuitjes in Friesland: VR-Room

Vrijgezellenuitje VR-Room

De VR-Room is één van de nieuwe vrijgezellenuitjes van 2019. Veel geboekt door vriendinnen. Stap  in een virtuele wereld en beleef deze unieke activiteit oor een geslaagd vrijgezellenfeest. Bekijk door de VR-bril de diepten van de oceaan of schreeuw de longen uit je lijf in de achtbaan. Voor groepen vanaf 5 personen.

Vrijgezellenuitje VR-Room

Vrijgezellenuitje Escaperoom

De skûtsje escaperoom wordt zowel door mannen als vrouwen veel geboekt voor een vrijgezellenfeest. Er zijn veel vernuftige nautische puzzels en mooie audio effecten. Bovendien is er een humoristische culinaire verrassing. Na de escaperoom kunnen jullie even nazitten in ons Friese Sylkafee. Voor groepen vanaf 5 personen.

Vrijgezellenuitje escaperoom
Vrijgezellenuitjes in Friesland: Sloepvaren

Vrijgezellenuitje Sloepvaren

Sloepvaren is een ontspannen activiteit voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Over  het algemeen wordt dit uitje vaker door vrouwen geboekt. Jullie varen zelfstandig in een mooie elektrische sloep door het Nationaal Park. De sloep is makkelijk te besturen en jullie maken gebruik van digitale navigatie. Een gevulde mand is aan boord met een hapje en een fles wijn. Voor groepen vanaf 8 personen.

Vrijgezellenuitje sloepvaren

Vrijgezellenuitje Lopifit

De Lopifit is een bijzondere activiteit, helemaal ludiek voor een vrijgezellenfeest (wordt vaker door vrouwen geboekt dan mannen). Lopen met een snelheid van wel 25 km/u. Het kan echt. Een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen, met halverwege een pitstop bij een Friese boerderij voor boerenschepijs. Voor groepen vanaf 8 personen.

Vrijgezellenuitje Lopifit
Vrijgezellenuitjes in Friesland: Survival

Vrijgezellenuitje Survival

Een spannend en hilarische activiteit voor een vrijgezellenfeest. Een survivalparcours boven het water, met touwbruggen, een touwslinger en een tokkelbaan. De kans op een nat pak is niet uitgesloten! Aansluitend een kanotrail met leuke opdrachten onder de bruggen van het Pettebosk. Dit vrijgezellenuitje wordt iets vaker geboekt door mannen dan door vrouwen. Voor groepen vanaf 10 personen.

Vrijgezellenuitje survivalen
Vrijgezellenuitjes in Friesland: Handboogschieten

Vrijgezellenuitje Handboogschieten

Zeer geschikt voor zowel een vrijgezellenfeestje voor mannen als voor vrouwen. Na een korte introductie van de instructeur, beginnen we met een wedstrijdje. Eerst om punten en daarna een wedstrijd wie het meeste ballonnen kapot schiet. Voor het winnende team is er Beerenburg!! Voor groepen vanaf 12 personen.

Vrijgezellenuitje Handboogschieten
Vrijgezellenuitje in Friesland: Culinair Hoppen in een e-Sloep

Vrijgezellenuitje Culinair Hoppen

Jullie varen zelfstandig in een mooie sloep. Zorgeloos varen jullie van gerecht naar gerecht, dankzij de digitale navigatieondersteuning. Uiteraard is er een goed gevulde koelbox aan boord met fris, wijn en bier. Dit vrijgezellenuitje wordt vaker geboekt door vrouwen dan door mannen. Voor groepen vanaf  8 personen.

Vijrgezellenuitje Culinair hoppen
Vrijgezellenuitje in Friesland: Zeilvlot bouwen

Vrijgezellenuitje Vlotbouwen

Voor groepen vanaf 12 personen. Meestal bouwen we 2 vlotten en ontstaat er een gezonde competitie (en natuurlijk halen sommigen een nat pak).

Vrijgezellenuitje Vlotbouwen
Vrijgezellenuitje in Friesland: Suppen

Vrijgezellenuitje Suppen

Suppen is een actief vrijgezellenuitje. Op een soort brede surfplank en met een lange peddel vaar je door de prachtige slootjes van het Pettebosk. De supboard wiebelt natuurlijk een beetje maar zorgt daardoor ook oor een onvergetelijke vrijgezellendag! Dit vrijgezellenuitje wordt vaker geboekt door vrouwen dan door mannen.

Met de vrijgezel op de sup