The Mixed Game – 2½ uur2020-05-07T09:00:33+01:00

Project Description

The Mixed Game

Een game die zich zowel afspeelt op het land als met de e-Sloep op het water. Jullie gaan op zoek naar 22 hotspots met gevarieerde opdrachten. Elk team bepaalt zelf zijn strategie en route!

€ 17,50 pp
2½ uur • vanaf 16 personen

Lees meer

22 hotpots op het land en het water

Bij de briefing krijgen jullie een duidelijke uitleg over de app. Op de app zit een digitale kaart met 22 hotspots. Al deze hotspots moeten jullie proberen te vinden waarbij jullie zelf strategisch de route uitstippelen. Er zijn 11 hotspots op het land en 11 hotspots op het water. Voor de hotspots op het water, krijgen jullie een e-Sloep mee die jullie zelf moeten besturen. Als je een hotspot hebt gevonden dan krijg je een opdracht die je met je team moet doen.

Het zijn  gevarieerde en hilarische opdrachten die garant staan voor een hoop lol. Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken. Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen middag met een hoop lol waarbij je achteraf de foto’s en video’s die alle teams hebben gemaakt nog kunt terugkijken.

Actie: € 17,50 pp (i,p.v. € 19,00 pp)

Voorbeeldarrangement
13:30 – 14:00 uur Ontvangst met 2 x koffie/thee en gebak € 5,75
14:00 – 15:15 uur Deel 1 van de Mixed Game € 17,50
2 Drankjes en luxe hapjes aan boord

€ 9,50
15:45 – 17:00 uur Deel 2 van de Mixed Game
17:00 – 19:00 uur Barbecue Bewust € 21,50
Patatjes bij de bbc € 2,00
17:00 – 19:00 uur Afkoop drankjes tijdens de barbecue € 9,95
Slechtweer verzekering € 1,75
Totaal prijs per persoon € 67,95

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je kunt zelf bepalen of je nog een tweede activiteit wilt doen en wat je wilt eten of drinken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel nu 0511539732 .

Vraag vrijblijvend een offerte aan
LEKKER ETEN

Heerlijke hapjes

Wij besteden graag tijd en aandacht aan onze eten. Neem bijvoorbeeld deze overheerlijke spinazie-feta taartjes voor tijdens je vaartochtje met onze E-sloep.

Bekijk alle mogelijkheden

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hanteren vaste prijzen. Je kunt zelf een groepsuitje samenstellen en meteen zien of het past binnen je budget. Binnen 1 werkdag ontvang je een offerte op maat.

De Twirre heeft al 23 jaar ervaring met het begeleiden van groepsuitjes. We hebben bijna alle activiteiten in eigen beheer.

Bijvoorbeeld een prachtig gedekte tafel, midden in de natuur, voor een heerlijke lunch.

Wij hanteren soepele annuleringsvoorwaarden. Bij het boeken van een groepsuitje weet je nooit helemaal zeker hoeveel mensen er precies kunnen komen. Bij De Twirre kun je tot 48 uur voor aanvang het aantal kosteloos bijstellen, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijk doorgeven aantal. Het groepsaantal kan niet kleiner worden dan het minimum dat geldt voor de activiteit.

Veel mensen hebben zin om een groepsuitje te organiseren in de buitenlucht maar zijn bang dat dit in het water valt. In de praktijk komen dit soort dagen nauwelijks voor, maar het zal je maar net treffen. Daarom hebben we een geruststellend verzekeringspakket: goede regenkleding van het merk: Helly Hanson, voor het geval er af en toe een bui is voorspeld. Daarnaast de mogelijkheid voor een alternatief programma onder dak. Het verzekeringspakket dient bij de boeking te worden gereserveerd om het gebruik van de regenkleding en het alternatief programma zeker te stellen.

We zijn een CWO-gecertificeerde zeilschool en dat betekent dat de groep enthousiaste instructeurs allemaal CWO gekwalificeerd zijn. Ook voor degenen die een dagje willen zeilen bieden wij mogelijkheden.

Tijdens een groepsuitje is eten heel erg belangrijk voor het welslagen. Je wilt voelen dat er aandacht en zorg aan wordt besteed. Onze Barbecue Bewust is nieuw. Hierbij zie en proef je dat er aandacht voor het eten. Na de activiteit komt iedereen enthousiast terug en dan wordt je ontvangen met een ‘rode bieten Carpaccio amuse’. Op de bakplaat van de barbecue kun je de heerlijke botermalse biefstuk bakken en de beter leven boerderij kipfilet. Bovendien is er een grote gemarineerde Italiaanse spies en een spinazie Feta taartje. Er zijn 2 salades: een pasta salade van gerookte kip en een Curry Madras aardappelen salade. Natuurlijk is er ook warm stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Het is ook mogelijk om een vaste prijs te betalen voor de drankjes tijdens de barbecue (2 uur drankjes – fris, bier, wijn en koffie/thee) voor € 9,95.

In samenwerking met Annage en Buitenplaats It Wiid organiseren wij groepsuitjes voor grote groepen, tot 500 personen. Binnen een grote groep zijn er natuurlijk veel verschillen; de een vindt swing-triken leuk of varen in een e-sloep en de ander wil graag naar de survivalbaan of een escaperoom doen. Voor grote groepen kunnen we een pakket samenstellen waarbij de deelnemers hun voorkeur kunnen aangeven voor een bepaalde activiteiten-combinatie. Voor dergelijke grote groepen laten we de horeca verzorgen door Annage of De Buitenplaats. Beiden beschikken over een mooie locatie aan het water.