Drankjes & hapjes2023-12-06T12:13:52+01:00

Project Description

Drankjes en hapjes

Het is natuurlijk puur genieten om tijdens het sloepvaren een wijntje te drinken met een luxe hapjes. Of tijdens een actieve game in ’the midlle of nowhere’ een  koud biertje te krijgen. Maar ook bij terugkomst zijn er diverse mogelijkheden voor eten en drinken.

Drankjes tijdens of na  de activiteit

  • 1 Drankje op het terras (bier, fris of wijn): € 2,75 pp
  • 2 Drankjes op het terras (bier, fris of wijn):  € 5,25 pp
  • Drankenpakket aan boord (2x bier of fris): € 5,25 pp
  • Luxe drankenpakket aan boord (2x bier/fris/wijn) ): € 6,75 pp

Borrelgarnituur warm € 3,50 p.p.

Mooi opgemaakte schaal met verschillende warme hapjes zoals een bitterbal, bamihapje of kipkrokant (5 stuks pp). Keuze uit diverse dippings. voor groepen vanaf 8 personen.

De hapjes worden altijd aangeboden in combinatie met 1 of meerdere drankjes. De warme hapjes worden geserveerd in de tuin van De Twirre of in het Sylkafee.

Borrelplank € 4,50 pp

Mooi opgemaakte schaal met verschillende soorten worst, kaas, olijven, nootjes, knapperige rauwkost en knabbelstokjes met dippings  en meer. Voor groepen vanaf 8 personen.

De borrelplank wordt altijd aangeboden in combinatie met 1 of meerdere drankjes. Ze kunnen worden geserveerd in de tuin van De Twirre maar zijn bijvoorbeeld ook mogelijk aan boord van een sloep. 

Luxe hapjes  € 7,50 € 6,50 pp

Diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp.

Mooi opgemaakte schaal met diverse luxe hapjes zoals; spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

De luxe hapjes worden altijd aangeboden in combinatie met 1 of meerdere drankjes. Ze kunnen worden geserveerd in de tuin van De Twirre maar zijn bijvoorbeeld ook mogelijk aan boord van een sloep. 

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in