Survival & Kano Challenge2023-04-17T19:25:59+01:00

Project Description

Survival & Kano Challenge

Deze combinatie activiteit bestaat uit 2 delen: De survivalbaan met een spannend circuit boven het water en de Kano Challenge met uitdagende opdrachten.

€ 24,00 pp
3 uur • vanaf 15 personen

Lees meer
Iemand valt bijna in het water. Hij balanceert op een touwbrug boven het water. Een personeelsuitje waarbij veel wordt gelachen.

Survival & Kano Challenge

Deze combinatie activiteit speelt zich af in het Pettebosk; een prachtig stukje Nationaal Park met een labyrint aan slootjes en ongerepte paden. Om dit unieke gebied te bereiken stappen jullie eerst in een reuzen kano of in een ander overzetbootje. Op deze hilarische manier bereiken jullie het Pettebosk voor de Survivalbaan en de Kano Challenge.

  • Survivalbaan: Spannend parcours boven het water
  • Kano Challenge: Een game waarbij jullie op zoek gaan naar 8 Hotspots

De activiteiten worden uitgelegd en begeleid door een instructeur van De Twirre.

Bij de Survivalbaan boven het water gaan jullie onder andere met een tokkelbaan  en een touwslinger over een brede sloot. Het is een uitdagende activiteit en goed voor je buikspieren, want het is gegarandeerd lachen.

Bij de Kano Challenge gaan jullie in teams met elkaar de strijd aan. Jullie gaan met behulp van één en twee persoons kano’s op zoek naar 8 hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken. Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s met elkaar terugkijken.

In verband met de planning en de beschikbaarheid van de survivalbaan en de kano’s, wordt de volgorde van de activiteiten op de dag zelf bepaald.

Tip: Voor de twee gangen barbecue + frietjes geldt een aanbieding € 27,00 € 22,75 pp.

Voorbeeld arrangement:

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes