Survival & Kano Challenge – 3 uur2024-01-30T22:44:47+01:00

Project Description

Survival & Kano Challenge

Deze combinatie activiteit speelt zich af in het Pettebosk en bestaat uit 2 delen: de survivalbaan met een spannend circuit boven het water en de Kano Challenge met uitdagende opdrachten. Met behulp van een Reuzen Kano of een ander overzetbootje komen jullie in het Pettebosk.

Aanbieding: € 27,00 € 24,00 pp
3 uur – vanaf 15 personen

Lees meer
Iemand valt bijna in het water. Hij balanceert op een touwbrug boven het water. Een personeelsuitje waarbij veel wordt gelachen.

Survival & Kano Challenge

Deze combinatie activiteit speelt zich af in het Pettebosk, een prachtig stukje Nationaal Park met een labyrint aan slootjes. Om het Pettebosk te bereiken, stappen jullie eerst in een Reuzen Kano of een ander overzetbootje, een hilarisch onderdeel.

Jullie worden begeleid door de spelleider van De Twirre. Nadat de teams zijn ingedeeld en er uitleg is gegeven over de route, gaan jullie van start.

 • Survivalbaan: bij dit uitdagende survivalparcours worden jullie begeleid door de spelleider van De Twirre. Een spannend parcours boven het water van een brede sloot met verschillende balk- en touwbruggen, maar jullie proberen ook met de tokkel en touwslinger droog aan de overkant te komen. Het is een hilarische activiteit en goed voor je buikspieren, want het is gegarandeerd lachen. Het bijzondere aan dit parcours is dat het midden in de ongerepte natuur van Nationaal Park De Alde Feanen staat: het Pettebosk, een bosrijke omgeving met mooie oevers langs de sloot met lisdodden en de gele lis.
 • Kano Challenge: deze game speelt zich ook af in het Pettebosk. Een game waarbij jullie op zoek gaan naar 6 hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waar wat lef voor nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken. De hotspots kunnen jullie vinden met behulp van de kano’s. De spelleider van De Twirre geeft uitleg over de route en de opdrachten.
  Elke team beschikt over 1– en 2 persoons kano’s. Als je met je kano door het Pettebosk vaart, zul je onder de indruk zijn van het unieke vaargebied met een labyrint aan slootjes, de volle rietkragen en het vaargedeelte waar de bomen in het water staan en je met je kano je weg probeert te vinden.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s die tijdens de game gemaakt zijn, met elkaar terugkijken, veelal hilarisch.

In verband met de planning en de beschikbaarheid van de survivalbaan en de kano’s, wordt de volgorde van de activiteiten op de dag zelf bepaald.

Tips:

 1. Een kleine pauze tussen de activiteiten door en even genieten van een hapje en een drankje.
 2. Wil je de dag afsluiten met lekker eten, laat je dan verrassen door ons Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn). Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp (mogelijk voor groepen vanaf 15 personen).

Voorbeeld van een geheel verzorgd groepsuitje:

 • 13:30 Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,75 pp
 • 14:00 Deel 1:  Survival & Kano Challenge € 27,00 € 24,00 pp
 • 15:30 Twee drankjes tussen de activiteiten door € 5,50
 • 16:00 Deel 2: combinatie activiteit Survival & Kano Challenge
 • 17:30 Borrel met aansluitend Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp

De kosten voor dit groepsuitje zijn € 76,75 € 70,25 pp. Je kunt het groepsuitje heel makkelijk zelf samenstellen: je bepaalt dus helemaal zelf wat de prijs per persoon wordt.

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in

Nieuw: Foodtruck arrangement

Geniet van ons verrassend Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit 4 gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn).

 • Vooraf een broodplankje met heerlijke dippings
 • Broodje pulled Chicken (of vegetarische variant)
 • Mexicaanse taco (of vegetarische variant)
 • Salade en frietjes
 • Warm stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter
 • Nagerecht

Het Foodtruck arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en wordt alleen aangeboden in combinatie met 2 uur vrij drinken (keuze uit bier, fris en wijn). Mogelijk vanaf half mei 2024.

Aanbieding Foodtruck arrangement: € 38,50 € 35,00 pp

Handige slechtweer-verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
 • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding: 2 drankjes en borrelplank € 10,75 € 9,75 pp
 • 2 Drankjes pp (keuze uit bier, fris en wijn).
 • Mooie opgemaakte schaal met verschillende soorten worst, kaas, olijven, nootjes, knapperige rauwkost en kaasstengels met dippings  en meer…
 • Voor groepen vanaf 8 personen.
Drankjes en hapjes