Aanbiedingen2024-01-28T06:16:30+01:00

Aanbiedingen 2024!

Ook dit jaar hebben we weer veel aanbiedingen. Zoals het Foodtruck arrangement of verschillende leuke combinatie activiteiten zoals bijvoorbeeld Gemengd e-Rijden & Sloepvaren

Bekijk alle aanbiedingen!

Nieuw: Foodtruck arrangement

Geniet van ons verrassend Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn):

 • Gevarieerd broodplankje met heerlijke dippings
 • Broodje pulled Chicken (of vegetarische variant)
 • Mexicaanse taco (of vegetarische variant)
 • Aardappel salade
 • Rodekool salade met spekjes
 • Warm stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter
 • Puntzakje patat met truffelmayonaise
 • Fries neigesetsje

Het Foodtruck arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en wordt alleen aangeboden in combinatie met 2 uur vrij drinken (keuze uit bier, fris en wijn).

Aanbieding Foodtruck arrangement: € 38,50 € 35,00 pp

Gemengd e-Rijden & Sloepvaren – 3 uur

Deze combinatie activiteit bestaat uit 2 delen: jullie gaan op pad met verschillende elektrische voertuigen: de e-Chopper, de e-Fatbike, de Lopifit en de e-Step. Daarna varen jullie met een e-Sloep door Nationaal Park De Alde Feanen. Voor groepen vanaf 8 personen.

Combinatie aanbieding: € 30,00 € 27,50 pp*

Gemengd e-Rijden & Sloepvaren

Escaperoom en tweede activiteit ± 3 uur

Deze escaperoom speelt zich af op een skûtsje. Een prachtig decor, een spannende verhaallijn en heel veel originele nautische puzzels. Voor groepen vanaf 10 personen.

Als je de escaperoom combineert met een tweede activiteit krijg je € 2,50 pp korting. Bijvoorbeeld de combinatie aanbieding Escaperoom & Sloepvaren: € 27,50 € 25,00 pp.

Escaperoom & e-Sloepvaren

e-Sloepvaren in de ochtend – 1½ uur

In de ochtend heerlijk stil varen door Nationaal Park De Alde Feanen, inclusief digitale routeondersteuning voor zorgeloos vaarplezier. Voor groepen vanaf 8 personen.

Aanbieding: € 10,00 € 7,50 pp.

e-Sloepvaren

e-Sloep & Challenge walk – 3 uur

Deze competitieve game bestaat uit 2 delen: wandelen en sloepvaren. Op het land en op het water ga je op zoek naar de opdrachten die je kunt vinden op hotspots in Nationaal Park De Alde Feanen. Voor groepen vanaf 15 personen.

Combinatie aanbieding: € 24,00 € 21,00 pp.

e-Sloep & Challenge Walk

e-Fatbike & e-Sloep – 3 uur

Deze combinatie activiteit bestaat uit 2 delen. Jullie gaan op pad met een e-Fatbike en rijden over schelpenpaadjes en rustige landweggetjes. Daarna varen jullie met een e-Sloep door Nationaal Park De Alde Feanen. Voor groepen vanaf 8 personen.

Combinatie aanbieding: € 25,00 € 22,50 pp

e-Fatbike & e-Sloep

Zeilen voor grote groepen – 2 uur

Actief meezeilen aan boord van een grote tjalk of een skûtsje. Zelf de zeilen hijsen, de schoten bedienen of samen met de schipper aan het roer staan. Voor groepen vanaf 20 personen.

Aanbieding: € 25,00 € 22,50 pp

Zeilen voor grote groepen

Survival & Kano Challenge – 3 uur

Deze competitieve game bestaat uit 2 delen: een spannend survival circuit boven het water en de Kano Challenge met uitdagende opdrachten. Voor groepen vanaf 15 personen.

Combinatie aanbieding: € 27,00 € 24,00 pp

Survival & Kano Challenge

Suppen in Nationaal Park

In De Alde Feanen kun je prachtig suppen: staand op je supboard kijk je uit over de rietkragen. Waterkluisjes en zwemvesten zijn aanwezig en je krijgt uitleg over de digitale route app.

Aanbieding: € 14,00 € 12,00 pp

Suppen in Nationaal Park

Kanovaren in Nationaal Park

In De Alde Feanen kun je prachtig kanovaren omdat je bijna op alle plekken kunt komen. Met name veel petgaten zijn voor kano’s toegankelijk in tegenstelling tot andere boten. Waterkluisjes en zwemvesten zijn aanwezig en je krijgt uitleg over de digitale route app.

Aanbieding: € 10,00 € 9,00 pp

Kanovaren in Nationaal Park

e-Fatbike & Sloepengame – 3 uur

Deze competitieve game bestaat uit 2 delen: fietsen en varen. Op het land en op het water ga je op zoek naar hotspots met gevarieerde opdrachten. Jullie maken hierbij gebruik van e-Fatbikes en e-Sloepen. Voor groepen vanaf 15 personen.

Combinatie aanbieding: € 35,00 € 30,00 pp.

e-Fatbike & Sloepengame

Kano & Challenge Walk – 3 uur

Deze competitieve game bestaat uit 2 delen: wandelen en kanovaren. Je gaat op zoek naar de opdrachten die je kunt vinden op hotspots in Nationaal Park De Alde Feanen.

Voor groepen vanaf 15 personen.

Combinatie aanbieding: € 21,00 € 18,00 pp.

Kano & Challenge Walk

Fatbike Game & Challenge Walk – 3 uur

Deze competitieve game bestaat uit 2 delen: wandelen en fietsen. Je gaat op zoek naar hotspots met gevarieerde opdrachten, waarbij je onder andere gebruik maakt van elektrische Fatbikes. Voor groepen vanaf 15 personen.

Combinatie aanbieding: € 24,00 € 21,00 pp*

Fatbike Game & Challenge Walk

Alde Feanen Challenge – Dagprogramma

Deze competitieve game bestaat uit 3 delen en is zeer geschikt voor een dagprogramma. Jullie gaan op zoek naar hotspots op het land en water en maken onder andere gebruik van een e-Sloep en e-FatBike’s. Voor groepen vanaf 15 personen.

Combinatie aanbieding: € 44,00 € 35,00 pp

Alde Feanen Challenge
Actie: 2 Drankjes & warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 2 Drankjes pp (keuze uit bier, fris en wijn).
 • Mooi opgemaakte schaal met een mix van warme hapjes, zoals bitterballen en bami hapjes (5 stuks pp).
 • Voor groepen vanaf 8 personen.
Bekijk overzicht Eten en Drinken

Groepsuitjes in De Alde Feanen

Bekijk alle groepsuitjes