Zeilen voor kleine groepen – 2 uur2024-06-28T11:52:02+01:00

Project Description

Zeilen voor kleine groepen

Actief meezeilen aan boord van een zeilpraam. Zelf de zeilen hijsen, de schoten bedienen of samen met de schipper aan het roer staan.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

Prijs op aanvraag
2 uur – vanaf 8 personen

Lees meer

Zeilen voor kleine groepen

Jullie gaan actief zeilen in een praam en genieten van wind en water. Heerlijk uitwaaien op de Friese meren en af en toe even chillen. De zeiltocht is in Nationaal Park De Alde Feanen, en met dit wendbare zeilschip kom je op de mooiste plekken van dit schitterende waterrijke natuurgebied. Geniet van de stilte die je ervaart als je op zeil door de smalle slootjes van Nationaal Park De Alde Feanen vaart.

De tijdsduur van deze activiteit is 2 uur en kan geboekt worden vanaf 8 personen. Prijs op aanvraag (is afhankelijk van het aantal personen). Zeilen voor grote groepen is vanaf 20 personen, kies dan voor het groepsuitje zeilen voor grote groepen.

*Deze combinatie activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie, drankjes voor onderweg of lekker eten op het terras aan het water.

Tips:

 1. Tijdens de zeiltocht genieten van een hapje en een drankje.
 2. De activiteit Zeilen kun je heel goed combineren met Gemengd e-Rijden. Op deze manier kun je Nationaal Park De Alde Feanen zowel vanaf het land als vanaf het water bewonderen.
 3. Groepen vanaf 8 personen die toch graag een hapje willen eten, brengen we graag even met de watertaxi naar Italiaans restaurant Porto Casa. Je kunt hier terecht voor heerlijke pizza’s, pasta’s en verrassende nagerechten. Retourtje Watertaxi € 2,00 pp.

Voorbeeld van een geheel verzorgd groepsuitje:

 • 12:30 Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,75 pp
 • 13:00 Zeilen voor kleine groepen prijs op aanvraag
 • Drankenpakket (2 drankjes pp) + een borrelplank aan boord € 10,75 pp
 • 15:00 Tweede activiteit bijvoorbeeld Gemengd e-Rijden € 20,00 pp
 • 16:30 Retourtje Watertaxi naar Italiaans Restaurant € 2,00 pp

Je kunt het groepsuitje heel makkelijk zelf samenstellen: je bepaalt dus helemaal zelf wat de prijs per persoon wordt.

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in

Italiaans restaurant Porto Casa

Speciaal voor de wat kleinere groepen die toch graag een hapje willen eten, werken wij samen met het Italiaans restaurant Porto Casa. Je kunt hier terecht voor heerlijke pizza’s, pasta’s en verrassende nagerechten.

Groepen vanaf 8 personen, kunnen gebruik maken van de watertaxi (breng en haal service) voor € 2,50 pp.

Actie: 2 Drankjes & warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 2 Drankjes pp (keuze uit bier, fris en wijn).
 • Mooi opgemaakte schaal met een mix van warme hapjes, zoals bitterballen en bami hapjes (5 stuks pp).
 • Voor groepen vanaf 8 personen.
Bekijk overzicht Eten en Drinken