Varende wijnproeverij2023-04-17T19:32:00+01:00

Project Description

Varende Wijnproeverij

In een grote boot varen jullie een prachtige route door Nationaal Park De Alde Feanen, onderweg krijgen jullie uitleg van Vinoloog Hens Jansen over de basis technieken van het wijnproeven.

€ 27,50 pp
2 uur • vanaf 15 personen

Lees meer

Varende Wijnproeverij

Hens Jansen is vinoloog en zal jullie tijdens deze tocht uitleg geven over de basistechnieken van het wijnproeven. Jullie proeven 7 wijnen: 1x aperitief 3x wit 2x rood en 1x dessertwijn.

Terwijl jullie het glas heffen, kijken jullie uit over de rietvelden en petgaten van De Alde Feanen. Naast de wijnen kunnen jullie ook genieten van heerlijke luxe hapjes. Bekijk de aanbieding luxe hapjes.

Let op, na deze activiteit kun je niet actief aan het verkeer deelnemen.

Tip: geniet ook van een lekkere borrelplank of luxe hapjes  tijdens de Varende Wijnproeverij.

Voorbeeld arrangement:

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes