Sloep huren Friesland2018-12-12T09:02:07+01:00

Sloep huren Friesland: u kunt elektrisch varen door Nationaal Park de Alde Feanen en genieten van de prachtige natuur of een rondje maken langs watersportdorp Grou. De elektrische sloepen zijn te huur voor een dagdeel, een dag of meerdere dagen.

Elektrische sloep

Nieuw bij De Twirre: elektrisch varen Friesland. Vaar door Nationaal Park de Alde Feanen en geniet van de omgeving. Het is mogelijk om een elektrische sloep te huren voor een dagdeel, een dag of meerdere dagen. De sloepen zijn voorzien van een kap en kussens. Eernewoude ligt slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten. U kunt de elektrische sloep voor langere tijd huren wanneer u bijvoorbeeld in een huisje met stroomvoorziening verblijft.

Meer informatie elektrische sloep huren

Elektrische sloep huren met familie of vrienden

Elektrisch varen Friesland met je vrienden of familie. Vaar door Nationaal Park de Alde Feanen en geniet van de omgeving. Het is mogelijk om een elektrische sloep te huren voor een dagdeel, een dag of meerdere dagen. De sloepen zijn voorzien van een kap en kussens. Wanneer je een elektrische sloep huurt kun je ook gebruik maken van onze cateringservice. Zo kun je onderweg genieten van bijvoorbeeld een drankje en een hapje. Eernewoude ligt slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten.

Meer informatie elektrische sloep huren met familie of vrienden

Elektrische sloep huren met collega’s

Huur een elektrische sloep met collega’s. Vaar door Nationaal Park de Alde Feanen en geniet van de omgeving. Het is mogelijk om het varen in een elektrische sloep te combineren met andere activiteiten. Je kunt ook gebruik maken van onze cateringservice en de vaarroute afsluiten met een barbecue of drankjes en hapjes meekrijgen voor onderweg. Eernewoude ligt slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten.

Meer informatie elektrische sloep huren met collega’s