Lopifit & IJsboerderij2023-04-17T19:20:38+01:00

Project Description

Electrische Lopifit & IJsboerderij

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt. Je loopt op een loopband en deze beweging wordt elektrisch ondersteund. Halverwege de prachtige route is er een pitstop bij de ijsboerderij voor heerlijk schepijs.

vanaf € 20,00 pp
1¼ uur • vanaf 4 personen

Lees meer
Nieuw vervoersmiddel een fiets met een lopende band.

Electrische Lopifit & IJsboerderij

Een bijzondere belevenis in de buitenlucht. Door de elektrische ondersteuning haal je op deze lopende-band-fiets makkelijk een snelheid van 20 tot 25 km/u. Na een korte uitleg gaan jullie zelf op pad. Voor degenen die het lastig vinden zijn er elektrische steps aanwezig. De route gaat door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Bij boerderij ‘Lyts Bûthûs’ is het tijd voor een pitstop; hier krijgen jullie heerlijk schepijs. Na de pitstop vervolg je de route richting De Twirre.

Tip: Het is leuk om deze activiteit te combineren met bijvoorbeeld het varen in een e-Sloep. Je kunt deze activiteit ook combineren met de Escaperoom en dan krijg je € 2,50 pp korting. Bekijk alle aanbiedingen.

Voorbeeld arrangement:

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes