Duurzame bedrijfsuitjes2022-03-06T14:45:09+01:00

Duurzame bedrijfsuitjes in Friesland

Als je binnen je bedrijf aandacht wilt besteden aan duurzaamheid, dan is het ook goed als je hier rekening mee houdt bij het organiseren van een bedrijfsuitje voor je personeel. Duurzame bedrijfsuitjes in Friesland te midden van het prachtige landschap van Nationaal Park De Alde Feanen. De Twirre organiseert originele uitjes waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. 

e-Chopper huren Friesland

Duurzame e-Choppers

Dit is onze nummer 1 activiteit: supercool cruisen over landweggetjes en schelpenpaadjes van het Nationaal Park. Een ontspannen tocht op de stille en comfortabele e-Chopper, halverwege de route hebben jullie een pitstop bij de ijsboerderij.

Duurzaam bedrijfsuitje
Teambuilding in Friesland: varen in een moderne elektrische sloep.

Duurzaam sloepvaren

Met meerdere elektrische sloepen vaar je tijdens dit duurzame bedrijfsuitje zorgeloos over de Friese slootjes en meertjes. De digitale routeondersteuning laat je de mooiste routes ontdekken. Door stil te varen draag je je steentje bij.

Duurzaam bedrijfsuitje
Teambuiling in Friesland: Met meerdere mensen tegelijkertijd in de Virtual Reality (of VR) Room, controlers en VR-brillen en beamerscherm.

Zeilen = duurzaam

Een duurzamer bedrijfsuitje kun je niet bedenken: zeilen met je team. De wind brengt je waar je heen wil en als het even tegen zit, pak je de vaarboom of ga je met je collega’s in de ‘beage’.

Duurzaamste bedrijfsuitje

Elektrische Lopifit

Lopen maar dan met een snelheid van 25 km/u. Je loopt op een fiets met een lopende band die elektrisch wordt ondersteund. Echt een vernieuwend en duurzaam bedrijfsuitje.

Duurzaam bedrijfsuitje
Teambuilding in Friesland: een skûtsje escaperoom ideaal voor teambuilding. Met een foto van de binnenkant van het ruim van een skûtsje.

Duurzame activiteiten

De gewone dingen, zoals kanovaren, suppen, survivalen, vlottenbouwen, steppen en nog veel meer. Eenvoudig doch duurzame bedrijfsuitjes.

Duurzame activiteiten

Duurzaam eten

Bij een duurzaam bedrijfsuitje kun je ook denken aan wat je die dag met elkaar eet. Wordt het een barbecue of een heerlijk Italiaans buffet. Daarnaast kun binnen je team aandacht besteden aan het vervoer naar Earnewâld, aandacht voor carpoolen of misschien kan er wel een bus worden geregeld.

Skûtsje escaperoom

Weer of geen weer, altijd geslaagd. Omdat we over meerdere identieke ‘rooms’ beschikken, kunnen grote groepen tegelijkertijd deze escaperoom doen. Een prachtig skûtsje decor en heel veel originele puzzels. Ook de humor ontbreekt niet!!

Indoor escaperoom