Skûtsje Escaperoom2023-04-17T19:12:55+01:00

Project Description

Skûtsje Escaperoom

Een prachtig decor, een spannende verhaallijn en heel veel originele nautische puzzels met technische hoogstandjes en een vleugje humor. Bekijk de trailer.

€ 17,50 pp
1¼ uur – vanaf 10 personen

Lees meer
escape-room-friesland

Skûtsje Escaperoom

De escaperoom heeft een prachtig Fries thema: het skûtsje. Er zijn drie identieke escaperooms waardoor er automatisch een soort van wedstrijd ontstaat, “welk team is het slimste en welk team is het snelste.” Er kunnen 21 personen tegelijkertijd aan de escaperoom meedoen, dus maximaal 3 teams van 7 personen.

Tip: het is leuk om deze activiteiten te combineren met een Challenge Walk of e-Sloepvaren. Als je de Escaperoom combineert met een andere activiteit (je mag zelf weten welke) dan krijg je € 2,50 pp korting op de activiteiten. Bekijk al onze aanbiedingen.

Voorbeeld arrangement:

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes