Skûtsje Escaperoom – 1¼ uur2024-01-27T08:49:41+01:00

Project Description

Skûtsje Escaperoom

Ga met elkaar de strijd aan in de Skûtsje Escaperoom: een prachtig decor, een spannende verhaallijn en heel veel originele nautische puzzels met technische hoogstandjes en een vleugje humor. Bekijk de trailer.

*Als je de Escaperoom combineert met een andere activiteit krijg je € 2,50 pp korting.

Aanbieding: € 17,50 € 15,00 pp*
1¼ uur – vanaf 10 personen

Lees meer
escape-room-friesland

Skûtsje Escaperoom

De Escaperoom heeft een prachtig Fries thema: het skûtsje. Er zijn drie identieke escaperooms waardoor er automatisch een soort van wedstrijd ontstaat, “welk team is het slimste en welk team is het snelste.” Er kunnen 21 personen tegelijkertijd aan de escaperoom meedoen, dus maximaal 3 teams van 7 personen.

Tips:

 1. Het is leuk om deze activiteit te combineren met een Challenge Walk of e-Sloepvaren. Als je de Escaperoom combineert met een andere activiteit (je mag zelf weten welke), krijg je € 2,50 pp korting op de activiteiten. Bekijk alle aanbiedingen.
 2. Een kleine pauze tussen de activiteiten door en even genieten van een hapje en een drankje.
 3. Wil je de dag afsluiten met lekker eten, laat je dan verrassen door ons Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn). Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp (mogelijk voor groepen vanaf 15 personen).

Voorbeeld van een geheel verzorgd groepsuitje:

De kosten voor dit groepsuitje zijn € 81,50 € 74,50 pp. Je kunt het groepsuitje heel makkelijk zelf samenstellen: je bepaalt dus helemaal zelf wat de prijs per persoon wordt.

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in

Nieuw: Foodtruck arrangement

Geniet van ons verrassend Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit 4 gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn).

 • Vooraf een broodplankje met heerlijke dippings
 • Broodje pulled Chicken (of vegetarische variant)
 • Mexicaanse taco (of vegetarische variant)
 • Salade en frietjes
 • Warm stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter
 • Nagerecht

Het Foodtruck arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en wordt alleen aangeboden in combinatie met 2 uur vrij drinken (keuze uit bier, fris en wijn). Mogelijk vanaf half mei 2024.

Aanbieding Foodtruck arrangement: € 38,50 € 35,00 pp

Handige slechtweer-verzekering voor € 2,25 pp
 • Mogelijk voor groepen vanaf 15 personen.
 • Jullie kunnen gebruik maken van professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
 • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubquiz of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
 • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Actie: 2 Drankjes & warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 2 Drankjes pp (keuze uit bier, fris en wijn).
 • Mooi opgemaakte schaal met een mix van warme hapjes, zoals bitterballen en bami hapjes (5 stuks pp).
 • Voor groepen vanaf 8 personen.
Bekijk overzicht Eten en Drinken