Groepsuitje Escape Room

Een origineel personeelsuitje in de herfst. Bij onze escaperoof kun je met een grote groep tegelijkertijd de 'ecaperoom' doen omdat we over meerdere identieke kamers beschikken. Het verhaal speelt zich af op het skûtsje van Jan en Sjut. Twee hardwerkende ouders die als de dood zijn voor de Lange Slettemerman: een spookfiguur. Deze spookfiguur had al menig Earnewâldster bij de kladden gehad, vooral als het mistig was. Sjut durfde eigelijk niet over de Lange Sleat te varen, helemaal niet toen ze een zoon (Rienk) hadden gekregen. Het telkens maar omvaren vond Jan gekkenwerk, en daarom maakte hij aan boord een plekje waar hij hun zoon Rienk kon verbergen en allemaal puzzels die alleen alleen hij en Sjoerdtje zouden kunnen oplossen. Voor het geval de Langsleattemer Man zou langskomen en hen iets aandoen. Op een avond in de vroege winter van 1902 kwamen ze uit Leeuwarden terug naar Earnewâld. Een paar mensen daar zagen in de verte het dansende lichtje van hun schip. Tot het ineens stil lag. En stil bleef liggen. Toen was er een Toering, altijd nieuwsgierig, die alarm sloeg. Er was wat met dat schip van Jan en Sjut aan de hand!

Het verhaal gaat verder en wordt verteld door niemand minder dan Klaas Jansma. Hij zal vertellen hoe het grondijs het schip heeft lekgeslagen en wat er is gebeurd met Jan en Sjut. Hij zal jullie vragen om als reddingsbrigade op te treden en binnen het uur, want het schip is zinkende , het verborgen kind te vinden.

Omdat wij over meerdere identieke escaperooms beschikken, kunnen we de escaperooms aanbieden aan grote groepen. Er ontstaat vanzelf een onderlinge strijd: welk team is het snelst en het slimst? Maar er zijn ook mogelijkheden voor kleine groepen; al vanaf 5 personen.

Najaarsaanbieding voor groepen vanaf 15 personen: Als u deze activiteit boekt met koffie/thee bij uw ontvangst dan trakteren wij op een stukje oranje koek.

Programma voor een groepsuitje escape-room:

  • Ontvangst in het sfeervolle Sylkafee, met koffie of thee (onbeperkt).
  • Skûtsje escaperoom, tijdsduur 1 uur .
  • Nazitten rondom de zwaardtafel met een wijntje of een biertje en een schaaltje verwarmde tortillachips (met gesneden tomaat, ui en gesmolten kaas). Aansluitend in ons sfeervolle "Syllkafee" een uitgebreid buffet (€ 19,75)

€ 38,75 p.p.

Optioneel:

  • Wat lekkers bij de koffie, bijvoorbeeld Friese Oranjekoek.
  • Afkoop van de drankjes tijdens de bbq gedurende 2,5 uur.
  • Groepen groter dan 20 personen doen vaak het combinatieprogramma "Skûtsje" escaperoom en overdekt handboogschieten bij de vuurton. Een andere combinatie die veel wordt geboekt is de levendige rondleiding door het skûtsjemuseum.
  • Ook kleinere groepen vanaf 5 personen kunnen de escaperoom doen. Bel voor info 0511-539732.
Bel of mail voor de mogelijkheden